Gå til innhold

Kuff1

Medlemmer
  • Innlegg

    667
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kuff1

  1. Det er noe jeg synes burde ha vært standard på alle PS4 spill, og det er "screenshot modus", slik som de har i The Last of Us Remastered og Shadow of Mordor (?).

     

    Andre som har slikt?

     

     

    Synes det var veldig gøy og ta kule bilder i spill med effekter i TLoU, og ønsker det kunne være slik i DA:I, FC4, GTA5, osv..

     

    Infamous Second Son og Infamous First Light har dette.

    Her er et eksempel fra First Light.

    post-144658-0-99957200-1416858254_thumb.jpg

  2. Problemet jeg har med en del esporter er det usosiale aspektet. De to som spiller mot hverandre sitter ofte i hvert sitt avlukke hvor de hverken kan se eller høre hverandre. Utøverne sitter bare der og nistirrer på hver sin dataskjerm mens de spiller et eller annet litt for komplisert spill. Det blir fort kjedelig.

     

    Hva Level Up kan gjøre for å piffe opp den delen av programmet er jeg litt usikker på.

    Prøve å fokusere på de mest publikumsvennlige grenene, eller bare lese opp resultatene så raskt som mulig kanskje?

     

    Det beste for meg hadde vært om de fjernet hele esport-delen og heller laget et eget separat esport-program. Litt som en egen esports-revy.

     

     

     


     

  3.  

    Jeg bruker disse her (Grip-its). De er laget av en veldig seig gummiblanding som gir ypperlig grep på tommelstikkene. Ja så beskytter de jo også den litt vel porøse gummien på originalstikkene.

    attachicon.gifGrip-it-4 copy.jpg

    De har en del varianter for de kresne både her:

     

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.XKontrolFreek+FPS+Phantom+ps4&_nkw=KontrolFreek+FPS+Phantom+ps4&_sacat=0&_from=R40

     

    Og her:

     

    http://gamezone.no/Avdelinger/SPILL/Playstation-4/PS4-Tilbeh%C3%B8r

     

    Heyy late response. :) Men det du linker til er FPS freaks. Jeg mente spesifikt disse her. Grip-its. post-144658-0-68445700-1392002056_thumb.jpg

    Det er bare slike gummihetter som man fester på stikkene for bedre grep og beskyttelse. Det finnes en million forskjellige merker og varianter, men av de jeg har prøvd er disse de beste.

  4. Merker at jeg ikke er helt fan av artikler som denne. Det at Gearbox jobber med nye spill har vel egentlig ikke særlig stor nyhetsverdi, har det vel? De er spillutviklere, det er jobben deres å lage spill. Skulle ønske dere ventet til dere visste hvilke spill det faktisk var snakk om før dere omtaler slike ting.

     

    Blir litt som å si at Universal Studios driver å lager at par nye filmer om dagen. Men hvilke filmer? Nei det vet vi ikke noe om.

     

    Litt verdiløst?

  5. Jeg tror kanskje det var noen oppdrag i Gay Tony (som det nederste bildet er fra) hvor man parkerer bilen der før man "låner" et helikopter. Mulig jeg husker feil der. Men de har også gjort det enklere å kjøre bilen rett inn til helipaden ved å åpne opp litt på venstre side av den byggingen. Akkurat det funker veldig greit i multiplayer når man trenger rask tilgang til et helikopter.

    1sFWCOlh.pngRujU4BSh.jpg

×
×
  • Opprett ny...