Gå til innhold

C1ph3r

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av C1ph3r

  1. Eg skjønner godt at du hater han å at du fantaserer om å drepe han pga voldtekt er aldri greit..Mitt råd til deg er å anmelde han å blir han ikke tatt alvorlig så får du finne folk som kan kutte av han det idiotiske redskapet han kaller understell så han lærer at å voldta er aldri greit. Har hatt mye erfaring med tanken på å ta livet av noen eg hater så intenst ,men har også fått høre at tar du et liv så er ditt liv ødelagt pga det skakkjørte rettssystemet vi har pr idag og ikke bare det at man må sitte inne i 21 år,men man kommer altids til å drømme om vedkommende man har tatt liv å slike ting fekk eg høre fra erfarne soldater som har tatt så mange liv at dei har ikke telling å tillegg kan fortelle om at dei ser tøffe ut ,men sitter med det i hodet hver eneste dag..

     


     

  2. Jakoozie: spill er ikke så viktig generelt,men spill er en grei ting når man vil slappe av med feks spille kveld med venner. selv spiller jeg ikke så mye av spill for tiden ,men det er kjekkt iblant.for å sei det mildt for min del har jeg ikke behov for å kjøpe dyr pc eller oppgradere for å få max ytelser. holder fint med ps3 i lange baner for min del.Hvist du ikke er spille typen har du ingen grunn til å kjøpe deg/oppgradere pcn med nye og dyre deler,men er du en Nerd og er opptatt av ytelser så kjøper du det som yter best for krevende spill og dermed er ute etter det beste av ytelser og kvalitet.

  3. Oppfør deg helt gal, helt psykopat gal. Rope etter han hvordan du skal rive ut øynene hans og glefs aggressivt. Gjerne slå deg selv i tryne et par ganger for å vise at du ikke gir deg før balle-sekken hans henger fra munnen din. Hvis det ikke er nok til skremme han vekk og dere kommer i kamp så ikke trekk deg tilbake(Altså, ikke gå bakover). Kjøre på 100% med alt du har og ikke gi deg før trynet hans er en haug med kjøttdeig som du kan ta med deg hjem til middag. Dæng løs på han som en ape på speed, slå, skrik, hyl, bit.

     

    hahaha! den der funker kun på enkelte folk..kjeme du borti en fyr som er dobbelt så kraftig som deg og sei slikt bryr han seg neppe.

  4. Samegerilja: enkelte ganger hjelper det ikke å snu det andre kinnet til og om du sparker en person i leggen og slipper unna så er det ikke sikkert du slipper lettere unna neste gang du møter samme person og er man i en slik situasjon der man ikke kommer seg vekk så m¨å man fosvare seg og prøve å ta personen som prøver seg ,men man skal jo seff ikke undervurdere høge/kraftige folk pga dei som oftest slår hardest når dem treffer ,men også dem som er treigere om ,man ikke vil slosst og vil komme seg vekk så løp og skjer det noe da så anmeld fyren ellerfå folk te å ta ham!

  5. Klart man har lov å medbringe alkhol på privatfest så lenge man er fra 18-100 år om du vil og Naiits:Ta å stapp den der alkholpensummen lang oppi skrevet oki? Du har rett og slett ikke peiling.Tror du må ha gått 1klasse 3 ganger siden du ikke får sant inni hodet.

     

    At folk ikke har lov til å nyte alkhol før man er 18år fikk jeg til og med vite på barneskolen,men tror du jeg brydde meg om det?? Nei det gjorde jeg ikke,men er ikke det som va poenget mitt.

     

    Poenget mitt va at på privat fest som man leiger Er det klare regler at folk under 18år ikke skal drikke alkhol,men det skjer enkelte plasser det skal jeg ikke utelukke og jeg bryr meg egentlig ikke så lenge festen blir vellykka og artig for alle som er der og ikke omvendt pga han/hun som arrangerte slapp inn et par mindreårige og at politiet blir tilkallt for å stoppe festen slik at alle som er der taper peng pga noen mindreårige er det mer rettferdig syns du?.

  6. Poenget va at festen ikke va ulovlig å det er aldergrense på å drikke alkhol i norge fra 18-20år..Og har man privat fest der feks mindreårige får lov til å drikke medbrakt/servert alkhol kan man ende opp med at personen som arragerer kan få straff for det om folk ringer politiet og sei at det er mindreårige som drikker alkhol og ender med at festen må avsluttes så strengt er det desverre.

     

    Det er klart at vaktene må kunne kaste ut folk uansett om det er 30-300 for 30 personer kan lage bråk dem og selv om det ser lite ut ting kan bli ødelagt om bare 5 av dem lager bråk osv.

     

     

    Dette er jeg ganske sikker på at er feil, det er andre som tidligere i tråden har nevnt at også er usikker på dette, derfor jeg spør etter kilde.

     

     

    Hallo er du dum eller ser det bare slik ut? veit du ingenting hvordan regler er?.jeg har vært på mange fester der politiet har kommet å sjekket pga rykte om at 16-17åringer va der og det endte først med advarsel at dem som ikke va 18år måtte forlate festen eller at alle som va på festen måtte forlate festen. Så arrangør valgte å hive ut dei som va 16-17år ,men etter politiet hadde reist så blei dei sluppet inn att,men atter en gang kom politiet etter anonymt tips og endte med at heile festen blei ødelagt pga det fantes 4 personer i 16-17 års aldern.Man trenger ikke kilde eller artikkel for å få slikt inni hodet,men ifølge deg må man fordi du har ikke peiling.les norges lover innen alkholforbud.

  7. Poenget va at festen ikke va ulovlig å det er aldergrense på å drikke alkhol i norge fra 18-20år..Og har man privat fest der feks mindreårige får lov til å drikke medbrakt/servert alkhol kan man ende opp med at personen som arragerer kan få straff for det om folk ringer politiet og sei at det er mindreårige som drikker alkhol og ender med at festen må avsluttes så strengt er det desverre.

     

    Det er klart at vaktene må kunne kaste ut folk uansett om det er 30-300 for 30 personer kan lage bråk dem og selv om det ser lite ut ting kan bli ødelagt om bare 5 av dem lager bråk osv.

  8. Nå er du vanskelig bare for å være vanskelig.

     

    Betaler du deg inn på et utested og på grunn av dårlig oppførsel eller overstadighet blir kastet ut, har du ikke rett på inngangspengene tilbake vel. Hvor er logikken i at du skal ha noe igjen, du har betalt billetten og forsømt din mulighet å utnytte den.

     

    Heilt enig med grovetussen her ;)

     

    Sunn fornuft tilsier vel at arrangør/vakter ikke bør kunne bortvise deg for å bare ikke følge "reglene" som forøvrig arrangør bestemmer, uansett hvor på tryne de måtte være.

     

    I følge enkelte her inne kan jeg da arrangere en fest i et kulturhus som koster kr 250 i inngang. Reglene jeg har satt opp og forøvrig bare gitt vaktene sier at det skal være "rolig" i lokalet.

     

    Det kommer 300 gjester kl 22.00 og etter etpar pils kl 22.30 gir jeg beskjed at nå er støynivået for høyt og slik vi vurderer situasjonen er det vanskelig å skille hvem som snakker høyest så for å ikke kaste ut 50-100 personer for å få redusert lydnivået gir jeg beskjed til vaktene at samtlige gjester må ut da situasjonen er for uoversiktlig og for å få "kontroll" på situasjonen.

     

    Arrangør hadde selvsagt ikke leid inn noe form for lyd/underholdning og betaler vaktene, la oss si 25 000 for jobben. Da sitter han igjen med 50 000 kr i fortjeneste på arrangementet og i følge enkelte her virker dette helt greit?

     

    - Det er rimelig at arrangør bestemmer hva som er bråk, hvem som til enhver tid skal kastes ut og hvem som skal få være igjen. Er dette rimelig? Har man krav på pengene tilbake?

     

    Hadde du gjort dette her ville jeg anbefalt å booke ambulanse til deg selv med henting rundt 22.45.

     

     

    Hahaha sant så sant ;)

  9. Er det meg du snakker til Cipther? Ikke så lett å lese innleggene dine. Hva med å bruke mellomrom og avsnitt?

     

    Hva er det du ikke fatter med at jeg ber om henvisninger til norsk lov i en tråd som handler om hva som er lovlig etter norsk lov?

     

     

    ja det er deg jeg snakker til ståle og klare du ikke lese innlegga mine så skaff deg briller istede for å syte om at du ikke klarer å lese innlegga.

     

    Hallo har prøvd å forklare gang på gang og blir ganske oppgitt av folk som deg som snakker om referanse om norsk lovgiving bla.bla.bla.

     

    Når man blir invitert på fest og det er det som alle burde å vite at det tolleres ikke bråk,knuffing osv.Når man betaler ingang så må man forstå at det er fordi pengane skal gå til å betale for leie av lokale,mat,alkhol,musikk. Nesten alle inviter står det regler som folk burde å få inni den trangsynte skallen før dei møter opp på fest og klare dem ikke å holde seg til reglane og så blir man kastet ut og har ikke rett til å få tilbake pengane pga han/henne tabbet seg ut.

  10. Herrigud man ka det er du ikke fatter?Og ka referanse har med den saken her å gjer? veit du ka ordet betyr igrunn eller bare leiker du smart??Altså avtalen er at man ikke må på den privatfesten om man ikke vil ingen som tvinger folk til å vær på inviterte fester og grunnen til det er betaling inni bildet er fordi det koster å leige musikk,vakter,lokale + mat,alkhol og folk som har festen vil gjerne ha litt i overskudd etter festen er avsluttet og all lønn er betalt ut og ingenting er ødelagt gjør det enklere å kunne leige samme lokale igjen for en seinare anledning,men når folk bare kommer på fest for å lage helvete og ikke kan oppføre seg etter reglene som man har på festen som feks står på cover i god tid før festen skal begynne så kan man ikke kreve at man får igjen pengene det er selv han/hun som startet bråket må stå til ansvar for sine egne handlinger og ikke arrangøren som lager festen..

  11. Har ingenting med saken å gjer om man er nerdete,tøff,pyse eller whatsoever så har med saken her å gjer eller kem som har flydd på deg,men du viste at du er smart nok til å rygge unna og sei ifra om det er nokken som plager deg istede for å ty til bråk og unødvendighet.Til og med nerder kan vær ganske aggressive av seg om dem blir plaget,men hovedsaken her er Når folk ikke kan oppføre seg på privatfest samme faen om det kongens sønn eller en eller anna kjendis så har man ikke rett til å kreve tilbake inngangspenger.Alle leigde privatfester har regler som må holdes og klare ikke folk å holde dei reglene så får dei bare stå ute og fryse enkelt å greit.

  12. Nei??? Og du sei du er enig med nomore??. virker ikke slik .Altså minstekravet på å få igjen pengane er visst du bestemmer deg for å stikke der ifra etter å vært der i 5-10 min og syns festen er kjedlig eventuelt,men lager man bråk og blir hivd ut så er det vedkommende som lagde bråk sin feil at man ikke får at pengane sine for hadde personen oppført seg og heller sagt ifra til vaktene om det er problemer og andre plager han/henne og får kasta ut idiotene som lager bråk og på privatfester små eller store spiller ingen rolle der er regler slik og slik er reglene og bryter man dem så er det rett ut og om det er langt unna eller hva det er så er det lurt å ha sjåfør på forhand eller taxi i tilfelle enkelte stae idioter som ikke gidder å kle seg varmt i vinterstider får vær deres problem er ikke vaktene sitt problem når folk blir hivd ut.Er en grunn til det finnes regler på både utesteder og privatfester for eller så ender det bare opp med at folk ødelegger heile festen om man får styre fritt.Har selv vært på slike store privatfester langt vekk fra folk der folk kan slosst å bråke så mye dei vil,men det va ikkje morro for arrangøren som måtte betale oppimot 100.000 for skade på festplassen pga folk som ødlagde ting va ikke mann nok til å sei at dei gjor det feks.

  13. hahaha!!Herrigud så mye piss enkelte her preiker om at det er serriøst latterlig..Uansett når man betaler ingang og oppfører seg idiot og det er mange tilfelle der man blir kasta ut uten varsel. Det er grett nok idiotisk,men på enkelte privat fester jeg har vært på har vedkommende folk fått advarsler om å roe seg ned ,men når dem ikke tar vaktene serriøst så er det ingenting å argumentere om man blir kasta ut slik er reglene og om dere som har kompis som blei dytta og den personen nekter å gi seg sei ifra til vaktene heller så blir dere kvitt en tosk istede for å ta selvforsvar inne på festlokale og ødelegge stemmninga for resten som er der og ender med å ødelegge festen og i tillegg bli kasta ut selv fordi man forsvarer seg.Pst om det er kaldt ute så er det nokke som heite å kle seg etter været er ingen untak om man er for lat til å gidde å kle seg er vedkommende sin feil det og da er det 2 ting å gjer enten ringe til en kompis som kjøre eller ta taxi.Om man er dum og sta nok til å ikke gjer noen av delene så får vedkommende berre fryse enkelt og greit.

  14. Når man betaler for å komme på fest uansett rase eller hva det er og oppfører seg idiot så er det ikke festarangøren sitt ansvar å betale tilbake inngangspenger fordi det va en idiot som ikke kan oppføre seg..Privat fester som har betaling blir brukt til å betale for musikk,underholdning og vakter.Om det er satt til en privat fest der mindreårige ikke bør vær og foreldrene til venner av dem eventuelt som har festen ser at det er mindreårige burde dem bli bedt om å dra seg ut pga visst politiet finner ut at det blir servert alkhol til mindreårige privat eller whatever det er så vil festarangør få skylden uansett om han er skyldig eller ei og få ei feit bot.

    • Liker 3
  15. Syns det ligger mer bak en som Tiugama Kaa så pga jeg har endel venna som er sjenert og har sjekka litt mer ut før han har møtt damer pga han er så sjenert og har gått sakte fram og det har gått bra. Han også va redd for at dama han likte skulle snu når dei gjekk på date pga han hadde litt ekstra kilo og han meinte han ikke va pen nok at hun osv kunne fått seg noe mye bedre, men han tok sjangser for å vær så sjenert. han va sopass tøff at han møtte opp og ho bodde enda lengre unna en 7 mil.men han va tøff og tok sjangsen.

     

    Da er temaet døddt Shawtey har sletta kommentarene sine!!

  16. Pga jag har vært oppi lignende opplegg der damer va i samme situasjon som han fyren du påstår er så feilfri.sjøl om du har møtt han og han muligens er den greiaste å sjenerte whatever snille folk kan også vær ubersmarte og lure oss oppi stry.for hadde han vært ærlig hadde han møtt deg å ikke kommet med fullt av unskyldninger på det ene og det andre.

×
×
  • Opprett ny...