Gå til innhold

NiGmO

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NiGmO

  1. For meg er S2 den beste telwfonen Samsung har laget. Den tålte alt, tok liten plass i lomma, utskiftbart batteri minnekortstøtte, og en skjerm som ingen hadde sett maken til. Jeg hadde vel fire batterier til telefonen og en bordlader til batteriene, så jeg slapp å lade selve telefonen. Genial løsning må jeg si.

     

    Synd dagens telefoner (stort sett) ikke lar meg bytte batterier lenger..

     

    Enig! S2 konne eg lett brokt idag!

  2. Har kun sett et par videoer. Virker ganske artig, men frykter multiplayer blir for repetetivt med kun riddere. Jeg savner et skikkelig middelalderspill.

     

    Hvorfor ikke gå all in? 32 vs 32, både riddere og bueskyttere. Behold dette fektesystemet, men legg inn en blokkeringsmulighet med skjold mot piler. Forsvarende laget skal holde en borg/festning. Helm's Deep style.

     

    Ber jeg om for mye?

     

    Send innspillene dine t Ubisoft så kanskje d skjer?

  3. Blir nok ingen ny Sony på meg. Har en Z1 Compact som har hatt et helt ubrukelig kamera etter Kit Kat oppdateringen. Er jeg heldig får jeg tatt 3-4 bilder før kameraet låser seg fullstendig. Må da slå av og på skjermen for å få det til å reagere. Dette er et kjent problem som Sony ikke har fikset etter flere måneder. Har tilbakestilt telefonen gjentatte ganger uten at det har funket. Problemet kommer alltid tilbake.

     

    https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Sony-z1-compact-camera-freeze/td-p/637859

     

    Kan bekrefte dette. Kjøpte min Z1 i fjor og synes dette er det dårligste kjøpet jeg har gjort av en mobil. Jeg ville virkelig like den, men kameraet henger seg hele tiden og gjorde dette så og si fra første stund. Dette er kameraappen samt snapchat og alt annet. Oppdateringer har ikke hjulpet og har fått bekreftet slik som deg at dette er et felles problem spesielt etter oppdateringen til Kit Kat. Sony virker ikke å ha noe ønske om å løse dette. heller Ringte til Sony's kundeservice som ba meg utføre standard feilsøking som jeg allerede hadde gjort. En gidder ikke en gang å prøve når du finner tusenvis av brukere på forum som har prøvd akkurat det samme før deg uten at det har hjulpet....!!!!

    Har lyst på ny mobil og denne frister, men har sagt utallige ganger at jeg hater denne mobilen så å gå til en Z3 kompakt virker risky. What the f*** to choose!? S6 til 6k+++? i dont think so.....

  4.  

    Har egentlig ikke vurdert LG som en av mine neste mobiler. Men nå begynner jeg å vurdere mere og mere LG :-)

     

    Jeg vurderte og endte opp med LG en gang....har aldri vært så skuffa etter noen måneders bruk. Mulig de får en sjanse i fremtiden, men det er en fjern fremtid.

    Hadde en LG Optimus for noen år siden. Virket veldig bra i begynnelsen, men LG var/er kjent for å ikke være flinke med support og å pushe ut oppdatert android til telefonene sine så vi så aldri noen oppdateringer. Er mer fornøyd med Samsung.

    Så jeg er enig med TheMoonMan

    • Liker 1
  5. Tror ikke det er noen stor forskjell på menn og kvinner som betaler for lossless

    Heller det at mannen i huset betaler for selve abboet

     

    kan være det bare er meg, men har aldri møtt en Hi-Fi interessert dame. "Så lenge det spiller høyt nok er det bra". Hvem er det som spiller mest musikk fra mobil og laptop uten plugger? Hehe, jeg tror nå iallefall det er flere menn som setter pris på FLAC enn damer.

    • Liker 1
  6. Disse sidene (tek) er utrolige... Så en test av et annet headset her forleden, da fikk det negativt fordi den DEMPET omgvielsene, så det ble farlig når man var ute og jogget mtp. trafikk.Oppgitt, adblock på en god stund til...
    Hei - vi har ikke trukket i karakter på grunn av dette. Men det er nevnt, nettopp fordi det kan være negativt for noen. Bruker man f.eks. øreproppene på et støyende tog vil lydkvaliteten ikke oppleves like god som på ørepropper som demper lyden fra omgivelsene. Eller om man er på et treningssenter, og ikke vil høre "gymmusikken" samtidig med sin egen musikk. Men det er vel heller ingen tvil om at det kan være farlig å stenge verden helt ute når man er ute og jogger i trafikken. :-)

     

    Gjerne det bør komme to undersjangere av treningsheadsett? Gymmer'n og løper'n. Så kan du høre eventuelle biler og lokkemenn som kan komme til å skade deg på løpeturen samt at den som er på gymme kan nyte sin egen flotte musikk. :)

  7. Det har allerede kommet inn for mange konkurransebidrag fra IP-adressen din, så vi kan ikke ta i mot nye bidrag nå med en gang....Mange som meg som prøver å fylle ut skjemaet på jobb hvor vi har en felles ip adresse ut mot nettet.Kan dette ordnes?

     

    Teamviewer til hjemmepcen din og gjør det derifra. This of course require that you have installed this application before hand on you home computer. ;)

     

  8. Hvis denne får terningkast 6, så får vel Nexus og alle etterkommere også toppkarakter. Begynn å bruk skala fra 1-10 snart amobil.. Terningkastene har mistet sin verdi nå..

     

    Enig, for mange mobiler som er perfekte hos amobil. SKJER ikke at mobiler klarer å leve opp til terningen. Minst 2 av mine mobiler har blitt gitt terningkast 6 og ingen av disse har vært stabile. 1-10

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...