Gå til innhold

Registrert-Brukar

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Registrert-Brukar

  1. Vel, har hatt kreft to gongar. Fjerna eitt ribbein (kreften), fått strålebehandling og cellegift og alt slikt som følger med. Ser ut som ein krigshelt (alle arrene). Husker ikkje kor mange sting eg har, men eg har to store arr under begge armane som går heilt bak på ryggen.

    Plussen her er at eg ikkje daua og at eg fekk ein haug med presangar frå folk, som trudde eg sku døy eller nok slikt då vel. ^^

  2. – For å si det enkelt: hvis barnet ditt gjør det bra på skolen, har venner og gjør pliktene sine uten å bråke for mye, så er det lite grunn til å innskrenke spilltiden hans. Hvis han ikke lenger bruker tid på andre aktiviteter, får dårligere karakterer, isolerer seg og spiller istedet for å sove er det på tide å bekymre seg.

     

    Kjenner meg skummelt bra igjen i den siste delen der, bortsett fra isoleringen.

  3. Er det eg ikkje trur det blir. Frå filmane ser eg at du kan blant anna trykka på ein skill/combo. Du får opp kva piler du må trykka på for å bruka den og vips. Så om du vil skyta eldkuler så trykker du på eldkule comboknappen og får opp knapp 1. Du trykker på knapp 1 som er for eks. pil til venstre og vips så er det eld i fienden.

     

    Ikkje så bra forklart. :S Men eg meinar altså at det fortsatt kan verta ein knapp spam, sjølv i AoC.

  4. Kikka på ein del filmar av AoC i det siste nå og må sei eg ikkje heilt likar kampsystemet. Trur eg får kikka litt meir på venner som har spelet før eg vurderar å kjøpa det. Eg var under den forfatning at du kunne lage egne stilige komboar med å trykka for eksempel 1-1-2 for å få ein Upper Hook eller noko i den duren.

  5. Såg svært kult ut, eg skal ha det om eg får råd.

     

    Da likte jeg eneren bedre hvor man forholdt seg til skapninger av en mer, hehe "normal" størrelse.

    Du har spelt gjennom #1? Det er då opptil fleire store monster der, minst like store som dei du ser her. Du får kikka gjennom begynnelsen av #1 igjen og sjå kva det er som prøver og ta deg før du stikk av i helikopteret.

  6. Når eg er ute og går forestiller eg meg at der eg har hatt føttene mine begynner det å brenna, slik som Illidan i WC3. Andre ting som skjer er som følger: asfalten rundt meg ryker, skyene dekker himmelen og det kjem lyn og ''fiendar'' bli massakrert av flamme, soniske bølger eller diverse våpen. Kort sagt, øydeleggelse av alt rundt meg.

    Det får tida til og gå i alle fall.

  7. Luftmassar:

    Ein luftmasse er ein stor mengde med luft som har nokolunde same temperatur og fuktigheit. Området der ein slik luftmasse oppstår kallast kjelderegion.

     

    Luftmasse kjelderegionar varierar frå store områder med mykje snø, tropiske hav eller eit stort ørkenområde. USA er ikkje ein gunstig kjelderegion grunna været som forstyrrar og hindrar ein luftmasse å sitja i ro og ta til seg eigenskapane til områda under. Jo lenger ein luftmasse blir over eit område jo større sjanse er det for at den tar opp eigenskapar frå området under.

     

    Dei fira luftmassane som påverkar USA sitt vær i forhold til sin kjelderegion er: Polare luftmassar som held til i nord og sør, Kontinentale luftmassar som held til over store landområde, Maritime luftmassar som held til over hav og Tropiske luftmassar som held til rundt ekvator.

    Altså, Polare, Kontinentale, Maritime og Tropiske luftmassar påverkar været i USA.

     

     

    I detta bildet ser me dei forskjellege luftmassane.

    mP = Maritime Polare luftmassar, dei er kalde og fuktige.

    mT = Maritime Tropiske luftmassar, fuktige og varme.

    cT = Kontinentale Tropiske Luftmassar, tørre og varme. Dei kan danna tørke over store områder.

    cP = Kontinentale Polare luftmassar, kalde og tørre.

    cA = Kontinentale Arktiske luftmassar, svært kald og for det mesta nedbør i form av snø.

     

    Luftmassar kan kontrollera været i ein relativt lang periode: alt frå nokre få dagar, til månadar. Det mesta av været oppstår på grensa mellom dei forskjellege luftmassane, også kald Frontar.

     

    På bildet ser me den Arktiske fronten og den Polare fronten.

×
×
  • Opprett ny...