Gå til innhold

Kuza

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

Innlegg skrevet av Kuza

  1.  

    G6 har bedre kameraer, bedre skjerm, større batteri og er vanntett, så noe er jo bedre enn fjorårets. SoC er mye, men det er jo ikke alt.

     

    SD835, altså SoC i dette tilfellet, tilbyr bedre batteritid, høyere prosessorytelse, høyere grafikkytelse, høyere lagringshastighet -- alle disse tre faktorene bidrar til raskere åpning/innlasting av applikasjoner, mye bedre og raskere flyt av animasjoner, osv. I tillegg bidrar nye SoC bedre kamerabrikke, nyere Bluetooth-støtte, nyere og bedre QC-teknologi (som både lader raskere og passer på at batteriet ikke blir varm og forderver over tid), nytt modem, nytt lydkort og mer. SoC er mye, ja. Derfor er det vanskelig for meg å forstå at du tar G6 i forsvar ved å nevne de faktorene du gjør, for så å snakke ned SD835 som uviktig. Det er direkte hyklerisk.

     

     Jeg skjønner for noen så er det viktig med den følelsen at man har det nyeste og beste, men jeg tror jeg klarer å overleve på SD821 en stund til.

     

    Så det er ikke "nyeste og beste" av kamera som tiltrekker deg mot G6 fremfor G5? Det er ikke bedre batteritid? Er det ikke bedre skjerm? Først sier du G6 er bedre fordi den bringer nyvinninger. Deretter sier du at SD835 ikke er nødvendig, da nyvinninger ikke er er et must. Nå må du bestemme deg.

     

     

    Du har helt rett, jeg kan jo ikke kjøpe G6 når jeg tenker over det. SD821 er jo helt ubrukelig. LG burde ha snakket med deg først, så de kunne laget en bedre mobil.

    • Liker 1
  2. Så hvorfor kjøper du en ny telefon? Hvis G6 sitter på fjorårets SoC, hvorfor ikke kjøpe fjorårets LG-toppmodell G5? Eller V20?

     

    G6 har bedre kameraer, bedre skjerm, større batteri og er vanntett, så noe er jo bedre enn fjorårets. SoC er mye, men det er jo ikke alt.

     

    Men G6 ser bare mye bedre ut enn noen av fjorårets modeller synes jeg, jeg liker bare designet veldig godt. Stort pluss at kamera ikke stikker ut også.

     

    Jeg tror hvis jeg kjøper G6 så kommer jeg nok ikke til å bli lei meg at den ikke har en S835 heller, det er jo ikke en massiv stor forskjell at det er noe man legger merke til ved vanlig bruk. Jeg skjønner for noen så er det viktig med den følelsen at man har det nyeste og beste, men jeg tror jeg klarer å overleve på SD821 en stund til.

  3. hvorfor kunne ikke LG vente 1-2 måneder

     

    Strategically, LG G6 Could Not Have Had a Better Launch Period

     

    Ser ut som LG har lyst til å prøve å selge flere telefoner. Tipper de tenker at en vanlig forbruker ikke bryr seg så veldig om det sitter en SD821 eller en SD835 inne i mobilen, noe jeg tror de har rett i.

     

    For min del, så synes jeg G6 ser veldig attraktiv ut. Selv om det er dumt at det er fjorårets SoC, så tror jeg ikke jeg hadde klart å merke stor forskjell til vanlig bruk.

    • Liker 1
  4. HTC One M9 (Pre-release) når den kjører GFXBench:

     

    Xz1m5CC.jpg

     

    Beste måten å fikse varme problemet til Snapdragon 810 er vel å strupe ytelsen, noe som det ser ut til HTC har gjort nå. I følge AnandTech sin test, så har M8 en bedre skjerm enn M9 også. Litt snodig.

     

    Ikke en god start for HTC.

     

     

  5. Så lenge de holder fast på touchwiz så holder jeg meg langt unna alle samsung mobiler, blir nok en M9 på meg i år.

     

    "According to Business Korea, industry sources claim that Samsung’s next iteration of TouchWiz for the Galaxy S6 will be far lighter on the features and the bloat. In fact, one said that they’re aiming to simplify the user interface to the level of the Nexus 6."

     

    Vi får vente å se hvordan denne nye TouchWiz versionen blir, men ryktene høres spennende ut.

  6. "Ifølge Forskning.no har den teknologiske utviklingen gått så raskt at vi er i ferd med å slippe opp for flere sjeldne metaller"

     

    Blir det ikke helt stikk motsatt? Har ikke den teknologiske utviklingen sakket så langt akterut i forhold til masseproduksjonen at de ennå ikke har klart å finne opp et alternativ til den snart oppbrukte resursen?

     

    Når er ikke disse sjeldne jordartene faktisk sjeldne. Det er massevis av de, men det er tungt arbeid, dyrt, helsefarlig og forurensende. Det er derfor vi lar Kina drive med det, men også fordi de utkonkurrerte alle andre på pris.

    • Liker 9
  7. I lys av dette, kan noen forklare meg grunnen til at de tjenester som sender deg passordet på epost når man trykker "recover passord" i stedet for en reset link er usikker? (Husker å ha lest grunnen en gang..)

     

    Hva slags lag med sikkerhet er det man mangler når man kan klare å finne tilbake til passordet? (hvis vi ser bort i fra muligheten at det er lagret i klartekst)

     

    Hvis du får tilsendt passordet ditt når du bruker "forgot password", så vil det si at passordet ditt er lagret i klar tekst.

     

    Hvis de lagrer passordet ditt som en hash, så er det ikke mulig for dem å vite hva passordet ditt er, og altså umulig for dem å sende deg passordet ditt i mail.

  8. Tror jeg må gjennomgå passordrutinene mine igjen. Har HW en guide, eller noe? Gjerne noe som sync-er med Dropbox, og virker automatisk på Chrome.

     

    Bruker KeePass og har database filen i Dropbox mappen, så da blir alt automatisk syncet. For automatisk inntasting av brukernavn og passord i Chrome, så trenger du en extension som heter "Url in title", etter den er installert, så kan du trykke en egen definert hotkey for å logge deg inn på alle sidene du bruker.

  9. " Ikke Bruk samme passord flere steder."

    Er man aktiv på nettet har man fort 50+ kontoer, litt slitsomt å huske hvilket passord som hører til alle sidene da :)

     

    Bruk av samme passord flere steder er nok en av hovedgrunnene at man mister f.eks. kontoen sin til et online spill.

     

    Siden det kan være vanskelig å hacke selve spillutvikleren, så er det er kjent at hackere går etter forum sider o.l. relatert til spillet, og siden mange bruker samme brukernavn og passord overalt, så er det på denne måten at de kan få tilgang til spill kontoen din.

  10. Har du hørt HD700 allerede?

    Det har jeg ikke, men HD700 ble grundig testet ut allerede før CES, og de stiller seg tett inntil HD800.

     

    God lyd kan være en subjektiv sak, men LCD-2 og HE-500 er betraktet som bedre enn HD800.

     

    Må nevenes at hvis man skulle gå til innkjøp av noen av disse hodetelefonene at HD700 vil klare seg best uten forsterker, og sånn sett ville vært billigere hvis man ikke har en god hodetelefon forsterker fra før.

  11. Dette har ingenting med miljøvern å gjøre, men alt med grådighet og politisk makt. Det hele startet for en stund siden da Japan tok en kinesisk båt i arrest fordi de mente den hadde vært i japansk farvann (området er forøvrig omstridt) og den kjørte i kystvakten deres da den prøvde å stikke av. Siden da har Kina brukt disse materialene som pressmiddel for å få mannskapet og båten løslatt, pluss at Japan måtte gjøre retrett med tiltalene osv. Selv om den krisen er over, hadde Kina da oppdaget hvor flott et pressmiddel disse mineralene utgjorde, og har benyttet dem flittig.

     

    Vi har også sett noe av den samme oppførselen når det gjelder norsk næringsliv etter fredsprisen, og dette kommer ikke til å være første eller siste gang de prøver seg på noe slikt. Kina har i de senere år fått økonomiske muskler som de vil bruke for å oppnå sine mål i den grad de ser at de kan komme seg unna med det.

     

    Eneste problemet med det er at Kina begynte å trappe ned eksporten allerede i 2006, dette med den kinesiske fiskebåten skjedde i 2010. Hvis man skal tenke at Kina gjør det for å være grådig, så tror jeg heller det har med at Kina har mer lyst til å selge ferdig produkter enn å utvinne og selge billige råvarer til resten av verden.

    • Liker 2
  12. Er ikke noe mangel på disse "sjeldne" mineralene i verden.

     

    Er bare at Kina utvinner de billigst også er det ikke så mange land som er villig til å ta på seg oppgaven når det er så stor fare for miljøet å gjøre denne jobben.

     

    Synes det blir litt dumt å kreve at de da må også møte etterspørselen til hele verden uten å øke prisen, meste parten bruker de jo selv.

     

    Japan har vært litt smartere å kommet opp med alternativer, også hvis du flytter fabrikker din til Kina så trenger du ikke å tenke på kvoten heller.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...