Gå til innhold

andersmb

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andersmb

  1. 17 hours ago, sindredl said:

    Wao, hvis det er tilfelle så er jo det helt rått ? Det er den nest øverste samsung modellen i den siste serien, så da burde den vel ha den. 

    Takk for info! Skal testes med en ganger jeg kommer hjem i morgen ? Har forøvrig Apple TV også, mulig det også fungerer med steam link der også. 

    Det burde den nok, håper det funka bra! Min nyere samsung tv har faktisk apple tv innebygget også forresten, ikke at det betyr så mye. Bare søk i app store på tven så finner du det. Eneste idiotiske problemet jeg har hatt med tven er at det er ingen twitch app så endte opp med å kjøpe chromecast bare for det..

  2. Når en ser hvor mange spill Xbox One X klarer å levere ekte 4K 30FPS idag så ville jeg bli overasket om vi ikke vil se veldig mange 4K 60FPS spill på neste Xbox og PlayStation. Phil Spencer har snakket mye i lang tid om ytelse og CPU. Noen har har lagt vekt på mange ganger nå i intervjuer og snakk om den neste Xbox konsollen.

     

    Så jeg har troa på at 4K 60FPS vil bli å se i mange spill fremover. 

     

    Han snakker bla om det her (hopp til 03:39)

     

    Det er jo ikke noe problem å kjøre 4k 60fps på noe konsoll eller pc, bare å skru teksturer og skygger osv ned. Sier ingenting om hvor pent det blir å se på.

  3.  

    Det blir vanskelig for henne å komme av sex uten å ha noen gang hatt en orgasme, så det må hun klare først.

     

    Må hun klare å få orgasme selv/ alene først mener du? Bare tull! Ikke noe problem å få gi en dame orgasme selv om hun aldri har tatt på tissen sin engang. Er det en fordel? Ja, det kan være det da hun vet hvordan hun kan stimulere seg selv i tillegg til å ta imot penisen under akten.

     

     

    Det er lettere å jobbe mot noe når du vet hva målet er. Men, det er bare å begynne en plass.

  4. Det blir vanskelig for henne å komme av sex uten å ha noen gang hatt en orgasme, så det må hun klare først. Å bruke en vibrator av noe slag kan fort vekk gjøre susen. -Samme som over..

    Hun skal slutte på p-piller? Det lyser en varsellampe hos meg pga det, skal dere da gå tilbake til kondom? Eller kanskje sex ikke er så viktig? Bullshit. Her er ikke forholdet helt på plass. Hun har aldri vært kåt?! Slutt å prat i det uendelige om problemene deres. Initier til sex, avviser hun deg ikke bry deg. La sex bli noe gøy som dere begge vil. Flirt og sjekk henne opp, det blir hun kåt av.

    Edit: P-piller. Kanskje prøve å bytte, forskjellige typer har forskjellige bivirkninger.

  5.  

    Ja, har holdt på i 20 min der nede helt til hun ikke orker mer. Jeg har spurt hvorfor hun ikke ville mer, så sa hun at hun hadde skikkelig lyst på meg, men dette var i starten av forholdet. Nå har vi svært skjelden sex, og hun avbryter fordi hun ikke synes det er noe godt og ikke vil mer.

     

    Anonymous poster hash: 77826...abf

     

    Hvordan var sexlivet i starten av forholdet?

    Klarer hun å komme av å masturbere?

  6. Ja vil anbefale den på det sterkeste. Da fordi den vill støtte G-sync når den modulen blir tilgjengelig.

    Den gjør at skjermen viser alle bildene som blir sent til den. Og ikke er låst til 60hz feks, som vsync.

    Endte opp med å bestille før tilbudet var over heldigvis. G-sync virker jo skikkelig spennende, gleder meg til å få denne skjermen! Takk :)

    • Liker 1
  7. Hei, tenker å kjøpe http://www.komplett.no/asus-24-led-vg248qe/774683

    Den er på tilbud hos komplett idag, til 2000 istedenfor 2500.

     

    Jeg har i5-2500k og amd radeon 7950 (3gb). De nyeste spill kjører ikke mye over 60fps. Er det hvert å skaffe seg den skjermen nå uansett, så har jeg den når jeg evt oppgraderer dataen og kan få høyere fps? Det ser ut til å være en strålende god skjerm (ifølge tester, hardware, tom's hardware), selv om jeg ikke klarer å komme opp på maks hz.

     

    Takk for svar :)

     

  8. Har planer om å kjøpe Blacklist, men er det noen som har erfaring med om det er optimalisert for AMD-skjermkort? Jeg har en del spill fra Ubisoft som ikke funker optimalt.

     

    Har et 7950 kort, og har ingen problemer på denne fronten, kjører nesten alt på maks @1920x1080. Har opplevd en glitch en plass hvor jeg kunne se gjennom en vegg, tviler på det var skjermkortets feil :) Stortrives med spillet forresten!

×
×
  • Opprett ny...