Gå til innhold

kallstrom

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kallstrom

  1. Har en nabo som irriterer meg helt grenseløst ved at han opptar gatens parkeringer på en mektig arrogant måte!

     

    Han har en helt bruktbar egen parkering i hagen, men heller vil han parkere den stygge kjerra si i gaten i steden - for det er jo så "stress" å rygge bilen inn sidelengs i den lille hage-greia hans. Gaten har få parkeringer, og de ganger jeg skal plassere min bil må jeg trykke den inn bak han, da han selvfølgelig freidig nok har etterlatt en hel luke mellom seg og bilen bak, fremfor å rygge seg til den bak og gi plass foran seg.

     

    Hvordan kan denne jævelen få beskjed om at han faen bør konsentrere seg om sin egen plass? Det er like dumt som at de andre i gata med egen parkering konsekvent skal stå i gaten bare fordi de ikke gidder å bruke sin egen. Idioti i praksis!

     

    1. Legg lapp i ruten

    2. Legg lapp i ruten nr 2

    3. Prøv å ta kontakt med han på en fin måte, og snakk litt generelt før du nevner det ang parkering

    4. Funker ikke noen av disse tingene foreslår jeg at du ligger med kona :)

    • Liker 8
  2. Vil starte en tråd for oss som spiller Diablo 3 på mac.

     

    Jeg spiller selv på en macbook mid 2010 med blandede erfaringer:S

    Kjenner det blir en iMac når den nye kommer.

     

    Hvilke erfaringer sitter macspillerne her igjen med, er det best å kjøre d3 gjennom bootcamp, eller får dere gode resultater i OSX?

  3. Hei. Spilte gjennom starter edition igår, og skulle kjøpe spillet idag. Får dog bare opp "error processing your request." når jeg skal betale. Men beløpet er reservert ikke mindre enn to ganger på kontoen min? Noen forslag?

     

    Akkurat det samme skjedde med meg i går. Litt irriterende. Jeg kommer til å vente til beløpet ikke reservert lengre, og forsøke å velge VISA Electron.

     

    Skal selv til på starteredition i kveld.

  4. Hei. Jeg får ikke til å kjøpe diablo 3 gjennom battle.net, noe galt med visa. Er det noen som har et guest pass til overs jeg kunne fått.

     

    Vil spille :)

     

    En kompis av meg hadde samme problem, han valgte Visa Electron som betaling (selv med vanlig Visa) og da gikk det.

     

     

    Har forsøkt det meste.. Ingen ting som fungerer.. :(

  5. Begynte å lese om CFW i idag og etter ett par timer så var konsollen klar for morro.

    Bruker kmeaw sin firmware og kom aldri borti ett eneste problem. Bruker ikke den nye versjonen av Gaia manager, så jeg må patche lv2 hver eneste gang jeg skrur på konsollen. Ser ikke dette som no stort problem uansett.

     

    Har hatt det veldig gøy med snes emulator og mario så langt. Nå gjelder det bare å få lagt inn gode gamle Zelda :)

     

    Tror du kan få en oppdatert Gaia manager som patcher lv2 hver gang du slår på PS3´n, så du slipper å gjøre dette. Er informasjon om det på ps3hax

  6. Liker homebrew.. fikk gratis bekreftet at Black Ops suger. Det værste er at jeg som suger, uten problemer klarte å drepe mange. med å sikte og spamme.

     

    Også litt rart, på X360 måtte jeg gi fra meg boksen i lengre tid for at en skulle modde for meg. Med PS3, som tok 3 år å hacke, trengte jeg bare en minnepenn..

     

    Du måtte gi fra deg boksen fordi firmwaren på dvdrommen måtte endres. Helt å starten måtte man fysisk åpne xboxen, ta ut dvdrommen, og koble den til en datamaskin for å få dette til.

     

    Neon som vet hvor langt de har kommet med et fungerende media center? Har prøvd google, men vanskelig å finne forum/sider der det står om det.

  7. Jeg har en hdd fra den gamle bærbaren, av typen WD 250. Denne har filsystemet NTFS, og jeg har ikke behov for å ta backup av det jeg har på disken på PS3. Vil jeg kunne formatere, endre filsystem i recovery mode, uten å styre med backup?

    Med mindre dette har endret seg siden jeg bytta disk på PS3en min så kan du ikke det. PS3en vil ikke "skjønne" hva som er på disken. Det fant jeg ut på den vanskelige måten da jeg kjøpte en disk som hadde stått i en laptop. Jeg monterte den, starta opp PS3en, ingenting skjedde så jeg måtte demontere, formatere den på en PC for så å remontere den. Jeg husker ikke hvilket filsystem det var på den, men siden PS3en ikke leser NTFS vil jeg ikke tro at det hjelper spesielt på saken.

     

    Hvorfor ikke bare formatere den før du fjerner den fra laptopen?

     

     

    Laptopen er defekt, men låner bare en laptop og formaterer den med windows 7 disken.

  8. Fått utdelt en forberedelsedel der jeg skal forberede meg på 4 punkter:

     

    - du skal dimensjonere en kabel

    - På en av kursene kreves det en fasekompensering

    - Det er et problem at 2 motorer starter nøyaktig samtidig

    - En enkel tegning på motorproblemet skal tegnes

     

    Håper noen kan hjelpe meg litt på vei her. Prøvd å google litt, men har ikke kommet meg så veldig langt på.

     

    Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...