Gå til innhold

warin

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av warin

  1.  

    Nå har jeg aldri fått testet denne andre generasjons Snapdragon prosessoren, men hadde i en lengre periode en Google Nexus One med første generasjon Snapdragon kombinert med både Android 2.1 og 2.2 og det føltes aldri like "smooth" som iOS 4.1 og iPhone 4, til tross for sin 800MHz A4 prosessor.

     

    Batteri levetiden vil vell mest sannsynlig også være noe dårligere på Desire HD, om da ikke den nye Snapdragon prosessoren er langt mer strømeffektiv? Er det noe som har irritert meg med mobiltelefoner med Snapdragon prosessor så er det elendig batteri levetid, iPhone 4 er på ingen måter et vidunder den heller men varer nå gjerne 2-3x så lenge som de Snapdragon baserte telefonene jeg har vært borti.

     

     

    Vel, kan si at Desire (den gamle) er veldig "smoth" hos meg med 2.2 versjonen.

     

    Også mener du at du kan få ut 3 dagers batteritid med iphone 4 med aktivt bruk?

     

    Batteri: Ikke oppgitt. Kapasiteten er på 1230 mAh.

     

    ja der er problemet til HTC. 4.3" skjerm og et batteri som ikke holder mere en i 2-3 timer med wifi + bruk , latterlig i 2010.

     

    Telefonen er ikke lansert ennå, og du vet dette hvordan?

     

    under Spesifikasjoner på siden.

     

    samt at jeg har en HTC Desire selv med 1400mAh og den er overhode ikke noe å skryte av når det gjelder batteri.

  2. @pantzman 99% av brukerene ? i dette tilfellet er det vel brukeren (deg) som ikke bryr seg.

     

    med 16gb minne kommer denne telefonen på over 5000,-

     

    du har testet zoomen på en Omnia hd, også ? kom tilbake etter at du har hatt denne funksjonen i bruk ca 1ukes tid og diskuter.

     

    å vis du skal kommentere min post engang til , ta med alle punktenen. eller hadde jeg rett på noen ?

  3. terning kast 5 ?

     

    *dårlig på epost

    *dårlig på ordbok

    *dårlig på net (tror dere skal ta en nærmere titt på den "fantastiske" zoom funskjonen)

    *dårlig musikk spiller både lyd og funksjonalitet.

    *lukket OS

    *widges - disse tar alt for stor plass på skjermen + der finnes ikke noen nytt å laste ned ,vis du ikke vil skifte utseende på de du alerede har da.

    *spillene på denne telefonen er i samme grafikk som commandore64 ,og der er vel 5 andre spill du kan kjøpe på nettet for 50kroner stk.

    *elsker fettete fingerer

    *for lite intern minne (2gb) dette holder ikke til stort vis du skal ha nytte av telefonen.

     

    hadde ikke gitt den mere en terningkast 3.

  4. Har ikke fått klødd på Jet selv enda men hørest ut som du har fått en totalt annerledes tlf enn hva mobilen.no testet.

     

    du kan sikkert spørre deg selv om hvor lenge mobilen.no har hatt denne til test , selv tror jeg de har sprettet esken og fiklet med den en time eller 2 å så satt seg ned å skrevet "testen" at de gir den topp score (6) er helt uforstående for meg, tror mange ser seg blind på oppløsningen og at det er en "fantastisk" Amoled skjerm.

     

    Det er 2gb internminne, å levere med et lite minnekort ved siden av ville være en vits. Skal forsåvidt støtte opp til 32GiB micro SDHC kort men må regne med det går litt treigere ved bruk av større minnekort.

     

    hva er poenget ditt? du er nødt til å ha minnekort til denne vis du skal ha nytte av musikk,videoer,bilder GPS med mere på telefonen så å legge med et minnekort i salgs pakken koster ikke en dritt for samsung. men gjør den yterligere dyrer for kjøper.

  5. en liten advarsel til dere som har tenkt på å kjøpe denne:

     

    jeg har hatt jet i bruk noen dager å den sendes nå i retur til forhandler.

     

    la dere ikke lure av at den har amoled og 800mhz , denne er rett og slett en fiasko av en forsøk på å slå ut Iphone som de selv hevder at den skal.

    her er noen synspunkter etter å ha hatt denne i bruk.

     

    1. skal du bruke denne til musikk spiller , ja da kommer du til å rive av deg håret før dagen er omme, den hakker og sliter noe sinnsykt i "cover-flow" modus + lyden er forferdelig.

     

    2. nett leseren er en stor vits, treg og vanskelig å zoome,og det sies at den har støtte for Flash , men kan ikke kjøre en dritt fra internett sider pga for lite minne.

     

    3. all overflate på telefonen er blank som en barnerumpe og den elsker fingermerker , telefonen blir etter noen minutters bruk nesten uhåndterlig og glatt.

     

    4. widges, ja disse kan du ikke bruke i den menyen man får opp på siden av skjermen , de må trekkes ut på selve skjermen før de kan taes i bruk , og det er rett og slett ikke plass på den "store" skjermen til mere en 2 maks 3 widges pr side.

     

    5. upgrades til denne telefonen feks, widges som jeg har nevnt i punk 4 er en vits.

     

    6. er du gla i å spille litt mens du venter eller kjeder deg, ja da må jeg bare skuffe deg med det samme , spillene på denne telefonen passer til en 3åring og grafikken er der etter å.

     

    7. kvaliteten på filmene fra youtube applikasjonen er elendig.

     

    8. riste og vend funskjonene funker sånn passe , men faren for at du blir sett på som en klovn er stor vis du skal bruke disse ute blant folk.

     

    9. der er vist route66 en eller annen plass på telefonen , men det er ikke enkelt å få denne opp + denne krever minnekort.

     

    10. den har støtte for minne kort opp til 16gb men det følger ikke noen med.

     

    11. bæreveksen som følger med i pakken er ubrukelig.

     

    skal jeg finne på noe positivt med samsung jet så må det bli kameraet.

     

    men som nevnt ovenfor , dette var en stor skuffelse for å si det mildt ,men det kan godt hende at du kan leve med disse problemene jeg ikke klarer av da jeg må ha noe som fungerer etter mine ønsker, som sakt samsung jet koster rundt 4200,- uten abonnemang men den kommer fort på over 5000-5500,- vis du vil ha mere minne + og ikke minst en bæreveske som man faktisk kan brukes.

×
×
  • Opprett ny...