Gå til innhold

Mokolotivet

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mokolotivet

  1. Hei

     

    Noen som har en artig kropp liggende å slenge?  :wee:

     

    Min sjef har snart bursdag, og tenkte å finne på noe artig. I den forbindelse er et redigert bilde i fullsize (190cm lengde) en brikke i puslespillet.

     

    Jeg skal redigere på hodet til sjefen, og skal printe det ut.

     

    Desverre har det blitt for mange barnebilder de siste årene, og jeg finner ingen artig kropp å bruke. Det må ikke være morsomt, kan godt være med dress eller annet. Er åpen for forslag og innspill, dersom noen kan låne meg et bilde til denne anledningen.

     

    Det viktigste er god nok oppløsning til å printe ut et stort format.

     

     

  2. Jeg arbeider i et ingeniør-miljø, og jeg pleier å si at en god ingeniør er en med et snev av asbergers :tease:

     

    Men slik du forteller det, vil jeg ikke ha brukt mye energi på å bekymre meg. Selv har jeg brukt mye tid på å lete etter lommebok, nøkler osv. Jeg har faste plasser, men så fort man har lagt de et annet sted blir det mye leting. Hvor jeg la lommeboka er ubetydelig informasjon for hjernen når man legger den fra seg. Hvor ubetydelig det er når den skal finnes frem igjen kan nok diskuteres.

     

    Jeg har alltid klart å huske navnene på medelever, men jeg har til tider brukt fryktelig lang tid på huske alle. Jeg husker alltid ansikter, men jeg er dårlig å huske navn. Og alt for ofte hilser jeg på nye mennesker, og har glemt navnet rett etter vi har presentert oss (med mindre jeg husker å være bevisst på det)

     

    Når det gjelder psykiske lidelser, tror jeg heller ikke det er grunn til å bekymre seg. Umulig å stille en diagnose via et forum og i tillegg er jeg ikke lege/psykiater. Men for mennesker med psykiske lidelser, er det gjerne familie og venner som legger merke til dette på et tidlig stadium. Har i tidligere jobb vært borte i mange mennesker med psykiske problemer/diagnoser, og veldig mange er grunnet tidligere posttraumatiske stresslidelser og/eller rus (alkohol og spesielt narkotika).

     

    Jeg sjekker alltid døra dersom jeg er usikker på om den er låst. Jeg går alltid gjennom kjøkkenet og andre varmekilder for å sjekke at de er av. Dette gjør jeg alltid før jeg drar ut av huset og før leggetid. Ønsker ikke å komme hjem til nedbrent hus eller våkne av brannalarmen. Jeg kaller ikke det å være glemsk, men heller proaktiv.

     

    Så bruk energien din på noe positivt, ikke bekymringer.

    • Liker 2
  3. Sorc eller NB - Ebonheart pact. Men det kun fordi klanen min og alle vennene mine spiller på EP. Ikke bry deg om hvilken allianse som har flest spillere, velg heller den der dine venner spiller så du slipper å spille alene :) Det er flere PvP servere, og det er gjerne forskjellige allianser som leder på disse serverene.

    Leste posten din litt "seint". Har startet en Dragonknight, men kan alltids skifte klasse seinere. Er bare lvl 12, og ser absolutt et forbedringspotensial i pvp ;)

    Fortsatt ikke sikker på valg av klasse, men nå har jeg alltid vært mannen med mange alts i andre MMO;)

     

    Jeg begynte også på EP, da jeg så at 500Companions var der. Godt å finne et guild som tar i mot Casuals. Hyggelig guild med en god tone.

     

    JVMyhre: Tror forresten jeg var med i guildet ditt ved launch, men spilte dessverre ikke så lenge (angrer at jeg sluttet når jeg ser hvor mye jeg koser meg online).

  4. Hei

     

    En kollega ser på laptop. Han er ingen gamer, men skal bruke den til fotoredigering, videoredigering o.l.

     

    Han har sett på en laptop, men ønkser mest for pengene. Pris: 4-5000kr

     

    Han har sett på denne:

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXMS4ED002/acer-aspire-v3-572-15-6-barbar-pc-solv#tab-specs

     

    Hva synes dere? Kjøpe eller styre unna? Eller har dere bedre forslag innenfor prisrammen?

  5. Jeg ble overbevist her på forumet at Note 3 var den rette telefonen for meg. Og rett hadde dere :)

     

    Men i stedet for å lese 91 sider her på forumet spør jeg heller: Foretrekker dere S Note, OneNote eller andre liknende programmer?

     

    Jeg bruker det mye i jobben for å huske ting når møteboka ikke er med. Bruker den blant annet til å lagre posisjon på kart, skrive noe tekst, for å så kunne finne tilbake til posisjonen seinere. Bruker den og til å klippe ut fra nettet, legge inn i notatboka. Og som med kartet, ønsker jeg å finne tilbake til nettsiden seinere.

     

    Hva er deres erfaringer?

  6. Problemet er vel egentlig at jeg må ha mobiltelefon nå, da den andre er usannsynlig dårlig i telefonsamtaler. Og samtaler er det mange av hver dag. Regner med at jeg blir fornøyd med Note 3, og får heller vurdere en oppdatering seinere. F.eks til Note 12 når den kommer :p

     

    Personlig skulle jeg gjerne ha hatt Note 4. Men regner med at den koster relativt mye når den kommer.

  7. Da har jeg hørt på alle råd og i dag ble Note 3 bestilt. Kan desverre ikke vente på Note 4 (og tviler på at arbeidsgiver har lyst til å betale 2000 ekstra.

     

    Skal ha S View Cover på denne. Noen som er kjent med bilholder som passer Note 3 med S view cover? Gjerne en som kan tiltes ved bruk av gps.

  8. Valget står nå mellom Warthog og X55, med favør til X55.

     

    Etter hva jeg har lest er det flere knapper og hjul på X55. Og om det stemmer, er "programmeringen" enklere på X55.

     

    Korriger meg gjerne om dette er gal informasjon.

     

    Pedaler:

    Vurderer de om er nevnt ovenfor her, men har funnet noen som rett og slett så stilig ut:

    http://mfg.simundza.com/mfgcrosswind.php

    Video av den er her:

  9. Skal du bruke tegnebrettet til tegning/illustrasjon eller fotoredigering?

     

    Vi hadde en gang Wacoom Intuos4 og var fornøyd med det. Vi hadde str. Large. Jeg brukte det til fotoredigering.

     

    Det ble byttet seinere mot et brukt Cintiq, da kona (som er den tegnende part) likte bedre å tegne på skjermen. Det ble mer likt å tegne på papir.

     

    Sjekk bruktmarkedet, kan hende du finner en Intuos4 til greit pris.

  10. Jeg har lenge siklet etter joystick og throttle til simulator. Bruksområdet er for fly og helikopter, hvor helikopter er det viktigste.

     

    Har ikke brukt joystick siden tidlig 90-tallet, og er noe utdatert. Har lest om mange, og det er flere som ser gode ut.

     

    Om noen har erfaringer, håper jeg dere kan dele disse. Fordeler og ulemper med de forskjellige.

     

    Saitek og Thrustmaser har noen gode, selv om Warthog kanskje er i det dyrere sjiktet. Men la oss si at pris ikke spiller noen rolle(velger heller å spare, dersom det er verdt det). Med andre ord er kvatlitet, kontroll og følelse viktigere enn pris.

     

    Samtidig med råd om joystick og throttle, tar jeg gjerne i mot råd om hvordan jeg skal få lurt dette inn i huset slik at kona ikke skjønner hva dette koster :p

×
×
  • Opprett ny...