Gå til innhold

Sacrilegious

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sacrilegious

  1.  

     

    På hvor langt tidsrom? På en vanelig skoletime ville jeg syntes det var litt... irriterende? Er ikke det litt kort tid, og hvis læreren krever svar innen den tiden... Er det mulig?
    Jaja, det er jo til slutt opp til læreren. Good Luck =)


    På en skoletime ja. Er litt irriterende, men jeg fikk jo faktisk tilbakemeldinger, så oppgaven er vel fullført. Takk for svar.
  2. Jeg ble tvunget av læreren til å poste noe på et eller annet forum, så jeg følte offtopic passet fint.

    Ønsker gjerne tilbakemeldinger på hvordan dere ville ha følt dere om noen tvinget dere til å poste på et eller annet fora.

  3. Hei.

     

    Jeg er hos en person som har glemt passordet til sitt trådløse nettverk, men kommer inn siden han kobler til automatisk på datamaskinen sin. Siden han ikke husker passordet kommer jeg meg ikke inn med min datamaskin. Han har en Belkin router.

    Skulle gjerne likt å vite hvordan man da bytter passord på dette nettverket.

     

    Er det eventuelt noen måte å finne ut det nåværende passordet på?

  4. Jeg vet ikke om dette går under "bug", men jeg legger det ut i denne tråden.

     

    Altså, problemet er: Jeg er på "vampire cure"-oppdraget nå, og jeg har levert Grand soul gems, garlic, nightshade, argonian blood og vampire dust til hun dama, og jeg mangler bare bloodgrass. Jeg har fått tak i bloodgrass, men saken er at når jeg prater med henne, så lyser ikke bloodgrass opp på listen, og jeg får ikke levert det til henne. På denne måten får jeg ikke vampyrkuren. Noen som vet hva jeg må gjøre?

     

    Dette er på PS3.

  5. For å få lyd fra PC til forsterkeren min bruker jeg en kabel med RCA på den ene siden og mini-jack på andre siden. Fungerer helt fint.

    Jeg har litt av samme problemet som trådstarter. Har kobling med VGA fra PC. Jeg har en kabel med RCA på ene siden og mini-jack på andre til lyd. Problemet er bare at PC kanalen på tven (eks: TV, PC, AV, AV1, AV2) ikke blir på samme plass som lyden....

    Om dere forstår..

    Hvordan får jeg så bilde og lyd til å ligge på samme "kanal"?

     

    Min PC er koblet til forsterkeren, så jeg kjører lyd på surround-anlegget. Om jeg da kobler PC`en til TV`en får jeg bilde og lyd samtidig. Dette er da min løsning.

  6. Ja, det ser slik ut.

     

    Man får jo også mange forskjellige veggoppheng, noen mer fleksible enn andre. Lurer på om jeg skal ha et som går litt ut av veggen, med en sving-arm, så jeg kan stille inn TV`en etter som jeg sitter. Da blir det nok lettere med kabler også.

     

    Tusen takk for svar. Da blir det ut å kjøpe veggoppheng i nærmeste fremtid. :'D

     

    EDIT: Tror du det er mulig å kjøpe et universalt veggoppheng?

  7. Har hatt den HANNspree 32" fra Komplett en stund nå, og den står forstatt på TV-foten som fulgte med.

    Her nylig slo det meg at den mulig hadde passet fint på veggen, men siden dette er min første flatskjerm, så er jeg veldig usikker på hvordan dette skal gjøres.

     

    Først og fremst, så lurer jeg på om TV`en er kompatibel med veggoppheng? Var veldig lite informasjon på komplett.no når jeg kjøpte den, så det sto det ikke noe om.

    Har lagt merke til at det er 6 skruer midt bakpå TV`en; er det isåfall der veggopphenget skal skrues på, eller holder det bare bakdekselet på?

     

    Takk for alle svar.

  8. Hei.

    Her om dagen bestilte jeg meg et HANNspree Xv-32 LCD-TV, og i dag fikk jeg det. Eller, vel, jeg fikk et HANNspree Xv-S-TV. Feil TV, men jeg kunne rett og slett ikke brydd meg mindre.

     

    Uansett, TV`en er helt grei, og joda, det er 2 HDMI-innganger. Kan også kobles til PC, bruker den faktisk som skjerm nå.

    Er utrolig fornøyd med kjøpet jeg har gjort, siden den fungerer helt greit, og den var så utrolig billig.

×
×
  • Opprett ny...