Gå til innhold

Rock`n Roll

Medlemmer
  • Innlegg

    298
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rock`n Roll

  1. Jeg er tydeligvis litt for utålmodig. Hadde forhåndsbestillt spillet fra Elkjøp for en tid tilbake. Og ble litt småsur når det ikke lå i postkassa når jeg kom hjem fra jobb idag.

    Kjøper det da digitalt og setter det på nedlasting. Reiser bort på gymmen, og etter 10 minutter på mølla så får jeg hentemelding fra posten. Hehe. Tjobing

  2. Slik er VR.

    WoW første 2 ukene, så blir det mindre og mindre brukt.

    Du er nå i WoW-fasen og er overbevist om at dette endrer alt.

    Så om 2 uker, er det herlig å slippe ledninger, plass og vas, og bare game på en vanlig skjerm igjen.

    Var i hvertfall slik for meg og en del jeg kjenner.

     

     

    Det holdt vel litt lenger enn to uker, for min del hvertfall. Men på nåværende tidspunkt er det alt for lite innhold. Så jeg solgte mitt for ett par uker siden mens det fortsatt var mulig og få brukbart betalt for det.

    Mulig det blir nyinnkjøp når prisene har falt og det faktisk finnes spill og spille.

  3. Steike, da ser det ut til at jeg ikke får min PS4 PRO før nærmere jul alikevel. Bestilte med en gang på Komplett da det ble mulig. Så var nok sikret en nå til uka.

     

    MEN: jeg *tror* jeg brukte Mastercarded som jeg nå oppdaget gikk ut 31/10. DVS at når de skal trekke beløpet så går det ikke. Og da sender nok ikke varen. Chattet med kundeservice, og det går ikke å endre bestillingen. Bare slette den og legge inn ny med det nye kredittkortet. :( DA kommer jeg bakerst i køen..

     

    Det går ikke se hvilket kort jeg brukte heller, så jeg er ikke sikker at dette er det som skjer. Jeg KAN ha brukt det andre Mastercardet mitt som er gyldig fortsatt. Men som sagt.. blir spennende dager nå. Og så får jeg fasiten neste uke.

     

    Jeg avbestilte min pro fra Komplett når jeg fikk psvr brillene da det ble litt mye utlegg til dem og en bilverksted regning.

    Men klarte ikke og la vær. Og bestilte på nytt i går. Virker som jeg får da det sto 100+ på lager den 8'ende.

    Time will show.

  4.  

    Den Rigs demoen er reine spymaskina for meg.

    Tar ikke mange sekundene før jeg er i form som dagen etter 18 halvlitere øl

    Må nok belage meg på mere slow paced spill. Som sjakk og ludo kanskje

     

     

    Hehe :D

     

    Alle spill som beveger seg anderledes en hva du kan gjøre til fots i virkeligheten har potensiale til å gi deg ubehag. Men en kan få hva vi kaller for "VR legs" etterhvert som en har brukt VR over lengre tid og/eller lærer seg å bevege/se rundt på måter som minimerer potensialet for ubehag og at en generelt tåler mer.

     

    Og så er det smarte måter å hjelpe spilleren på med sterke farger i bruker grensesnittet.

    Håper noen timer med vr briller i beltet vil gjøre meg mer tolerant.

    Eve er på vei med posten, og stikker på elkjøp og kjøper Rush Of Blood og Vr World i morgen. Så får eg sjå åssen det barker i veg :-)

  5. Mitt sett kom i dag, og har fått testa litt nå. Tror faktisk det rant en liten tåre nedover kinnet når egsatt på den første demoen eg prøvde, Eve Valkyrie. Helt rått og sitte i den fighteren og se seg rundt på interiøret og ens egen kropp. Synd demoen var så altfor kort.

    Faen altså, må vente helt til torsdagen med og få kjøpt spill.

  6.  

    Bestilte mitt eksemplar fra Komplett i midten av mars.

    Jeg har aldri prøvd vr før og håper jeg ikke er en av dem som blir sjøsyk.

    Når jeg er passasjer under en biltur kan jeg ikke lese aviser,magasiner eller sitte og surfe på tlf i mange minuttene før kvalmen kommer snikende.

    Et vel litt skeptisk før og si det mildt.

     

     

    Det kommer helt an på spillet. Om du blir dårlig i et spill så betyr det ikke at du blir det i neste osv.. Du burde nok regne med at i endel spill så vil du kunne føle på litt små kvalme. Spesielt spill hvor du beveger deg fortere en rolig gangfart. Og aldri...ALDRI beveg deg sideveis osv selv om et spill har den muligheten. Mye dårlig spill design på HTC Vive og det vil nok være det på endel PSVR spill også.

     

    Mange spill hvor en beveger seg raskere en gangfart har gjerne endel ting på skjermen som fks et interiør på en tanks som i Battlezone. Dette er med på å fjerne noe av ubehaget som kan komme. Prøvde et spill her om dagen hvor du beveger deg i alle rettningen i et FPS spill. Og normalt da så blir du dårlig. Men her hadde dem fått på plass en slags nettramme som kom rundt deg idet du beveget deg. Noe som gjorde at jeg ikke ble dårlig.

     

    Så det er ting på gang og det forskes mye på å finne løsningen på dette. Så ikke bli skuffet om du blir noe dårlig i endel spill. Det blir bare bedre å bedre jo mer dem forsker på dette :)

    Jeg gleder meg hvertfall veldig til og få testa ut denne galskapen.

    Bare 3 små uker til nå. ☺

  7. Bestilte mitt eksemplar fra Komplett i midten av mars.

    Jeg har aldri prøvd vr før og håper jeg ikke er en av dem som blir sjøsyk.

    Når jeg er passasjer under en biltur kan jeg ikke lese aviser,magasiner eller sitte og surfe på tlf i mange minuttene før kvalmen kommer snikende.

    Et vel litt skeptisk før og si det mildt.

  8. Har 50-tommeren. Det er litt frem og tilbake med å få slått på 3d, men følger man bruksanvisningen skal det da gå. Tror det er noe som må gjøres for at konsollen skal oppfatte at fjernsynet er 3d-kapabelt og tilby det rette signalet,uten at jeg på stående fot husker hva.

    Hadde en ubrukt kabel liggende i skuffen. samme resultat.

    Conan filmen i 3d vises kun i 2d. Og en konsert jeg har med Scorpions  klarte ikke ps4 maskina og lese i det hele tatt.

    Jau-jau....slik går no dagan.

  9.  

    Kjøpte meg nytt tv for ett par dager siden. Sony w805b 55".  Får ikke 3d til og virke verken på ps3 eller ps4.

    Noen her med samme tv som kan si noe om dette?

     

    Har du TV'en og PS4 koblet via en HDMI switch, f.eks på en surround receiver? Det er mulig denne ikke har 3D støtte. Jeg antar du har oppdatert PS4 med siste firmware.

     

    3d virka på den gammle tv`n min, en LG. .  Har ikke testa 3D fra ps4 før nå.   HDMI kabelen går rett inn i tv`n.  Den til ps3 går igjennom en receiver .

    Får se om jeg finner en annen kabel for og se.

  10. Sendte inn min z3 compact til Djuice/Telenor pga av att glasset på baksiden har sprukket. Og att hodetelefon uttaket slutta og fungere.

    Regna med dette skulle gå i orden uten problemer.  Telefonen er ellers helt strøken og har ingen merker. (ca 7 mnd gammel)

    Men fikk mail i dag att garantien bortfaller da telefonen er utsatt for slag eller klemskader.

    Valget var og la den gå i søppla for kr 0.  Eller retunert ureparert for 399.- kr. Eller få den reparert for 660,- kr.  Valgte selvfølgelig alternativ nr 3.  

     

    Noen andre som har erfaringer med klagesaker med sine z3 telefoner?

×
×
  • Opprett ny...