Gå til innhold

MaggiJR

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaggiJR

  1. Goddag godtfolk.

    Eiter eit loooooongot avbrøøøøkk er da på tie å fau gass i gøssen igien, førr å sei det sleik:333

    Mi he gjorte klar våre kondomar(les:aidsen) og æ klar for nokre skjønneligge eveintaur me dykk ljuttararar.

    Mi talasta kløkken tjugo noll noll (20.00).

    Rock & røll 2000 & tøll. Kødda, tretten.

     

    Hør på programmet vårt bitches http://www,wavefm.no/lytt

     

    Sjekk ut fansiden og våre podcaster på http://www.facebook.com/moderatlos

  2. Det ligger kun grådighet bak såkalte "Free2Play" spill. Utgiver håper på å rake in penger ifra folk som lar seg lure av kosmetiske og helt ubrukelige ting. Vil gå så langt som å si at faktisk alt av "F2P" spill er søppel.

     

    Så istedenfor et godt f2p som gir spillerne mulighet for personalisering og bruker dette til å tjene penger så vil du heller ha pay2win? Kan ikke tenke meg en bedre modell en den kosmetiske typen, som kun gir overflatiske endringer. Se på f.eks. LoL. Hvilken modell tenker du deg?

     

     

    • Liker 1
  3. Ganske uinteressant undersøkelse for meg. Jeg har Wii og PS3 nå, men har hatt to xbox360er også. Selvsagt er det flere som bruker xboxen til spill enn PS3. Dette kan jo ha noe med at xboxen har langt flere bra spill enn PS3en. Og at Wii-eiere sjelden spiller på netet er vel delvis fordi den ble lansert som familiekonsoll, og de fleste dermed spiller offline, og delvis fordi det ikke er noen særlig spill som er interessante å spille på nettet? Det er ikke engang så mange wii-spill som har støtte for å spille på nettet. ;)

     

    Begynner ikke dette argumentet med at Ps3 ikke har interessante spill å bli litt lite relevant. Finnes utrolig mye bra spill på Ps3, som (hvis man ville) kunne brukt mangfoldige timer på :)

  4. EA har produsert så mye dritt at dette bare er bra. Kanskje de endelig kan gi ut noe kvalitet igjen og satse på sjangre som Assasins creed (dog jeg ikker er noen særlig fan av den serien) istedte for å pumpe ut spill som er produsert på 3 måneder.

     

    etter det jeg har fått med meg er vel ikke EA utgiver for Assassins Creed, det er vel Ubisoft ?

     

    Helt riktig, så man kan vil si at din kommentar jokky mistet nettopp all validitet. :)

  5. RPG

     

    1. Fallout 3

    2. The Elder Scrolls: Morrowind

    3. Mount&Blade

     

    MMORPG

    1. World of Warcraft

    2. Age of Conan

    3. Lord Of The Rings: Shadow of Angmar/Mines of Moria

     

    FPS

     

    1. Call of Duty: Modern Warfare

    2. Call of Duty: World at War (Zombie Mod)

    3. The Orange Box

    + Left 4 Dead (1/2)

    Adventure

     

    1. Dreamfall - The Longest Journey

    2. Portal (Går også under Puzzle)

    3. Monkey Island

     

    Retro (Usortert)

     

    Half Life

    Duke Nukem 3D (High Resolution)

    SimCity 2000

    Doom 2

    Transport Tycoon

    Championship Manager 01/02

    Police Quest

    The Sims

  6. Og når man er inne på det her med betalinsmodeller, på champions kan du betale 1200kr = Life subscription, altså etter det trenger man ikke å betale noe mer. Og før noen sier hvor latterlig dumt dette er, hvis man spiller det i si for eks 2 måneder så er det dumt. Holder man seg derimot til spillet i over 1 år så er det spilleren som får utnytte av det :)

     

    Må nesten også spørre hva som ser bedre ut i DCUO enn i CO, sier ikke at DCUO er dårlig, ikke på noen måte, vil bare gjerne vite med tanke på hvor lite info det er om DCUO sålangt i forhold til CO

     

    Det kan man også gjøre på Lotro, 200$ er prisen for lifetime-subscription. Og det var med helt fra begynnelse, så ingen ny ide. Men det er jo fint uansett hvis du har tenkt å spille mye:D

  7. Hvis Blizzard hadde lagt til lignende mat-system i WoW så hadde vi fått en del vegetarianere i verden :p og løst verdens sultproblem.

    Av hva jeg har hørt kreves det mer landområde til å lage tilsvarende energi for mennesker med flora, enn hva man trenger til å produsere energien i form av f.eks. en ku. Altså, om alle skulle være vegetarer ville vi trengt større områder til planting av føde siden mennesker nyttegjør seg dårligere av flora enn når vi kommer som et annet ledd i næringskjeden.

     

    Mulig Soylent Green er løsningen ;)

     

     

    Heilt omvendt faktisk:)

    Man bruker et større jordbruksområde p.g.a dyrefôr. Det går 1:3 altså et jordområde til en ku er nok til å fø en mann, mens det samme område med korn kan fø 3 menn. Leste det i nysjerrigper xD

  8. Hadde vært litt rart og gitt ut en PC demo når det er over to måneder til spillet lanseres. Maks en måned før spillet lanseres spør du meg.

     

    pc versjonen kommer om 2 mnd og det kommer ikke noen demo der enna. 360/ps3 versjonen kommer 8 november ;)

    so?

     

    Ingen grunn til at pc-spillet av det der ikke skal komme tidliger, nokk en gang bli vi kjørt over, og læl om de har utsatt der får vi en dårlig port, ikke rart folk piratkopierer.

     

    millionaire_idiot_fail.jpg

×
×
  • Opprett ny...