Gå til innhold

rasktnavn

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rasktnavn

  1. Det er ingen problem med å unlocke en iPhone. Det er heller ikke noe problem å oppdatere mobilen. Siste versjon er 1.1.1 og den er bekreftet unlocked og den er sikekr å unlocke og oppgradere til. Dersom man opp/nedgraderer sin software på mobilen, så er telefonen locked igjen. Men det er ingen problem i å unlocke telefonen og få den norsk igjen.

     

    *Annonse fjernet*

  2. Det er ingen problem med å unlocke en iPhone. Det er heller ikek noe problem å oppdatere mobilen. Siste versjon er 1.1.1 og den er bekreftet unlocked og den er sikekr å unlocke og oppgradere til. Dersom man opp/nedgraderer sin software på mobilen, så er telefonen locked igjen. Men det er ingen problem i å unlocke telefonen og få den norsk igjen.

     

    *Annonse fjernet*

  3. Hei!

     

    jeg har nå fått min iPhone og elsker den over alt på jord.

    Ser det har vært diskutert mye frem og tilbake på denne siden med tanke på hvem som skal levere den i norge med abb. Det er ikke bestemt hvem som skal få den æren å tilby iPhone i Norge med abb. enda. Men apple er i samtaler både med telenor og netcom. Men de har ikke kommet så langt i diskusjonen enda, at de vet hvem som faktisk får det. Apple er også veldig tilbakeholdne med opplysninger, samme med telenor og netcom.

     

    Når det kommer til å unlocke en iPhone, så er ikke dette noe problem. Har du litt ledig tid, og en data/mac for hånden så har du nok klart å unlocke en iPhone, og klar gjøre den med nors språk, norsk nummer gjennkjenning, norsk tastatur o.l. på ett par timer.

     

    *Annonse fjernet*

  4. Hei!

     

    jeg har nå fått min iPhone og elsker den over alt på jord.

    Ser det har vært diskutert mye frem og tilbake på denne siden med tanke på MMS, unlocked og slike ting. MMS er en software ting, og er trolig noe som kommer på den norske versjonen. Norge, og scandinavia, er jo de landene i verden som sender mest MMS. Selv savner jeg ikke MMS i det hele tatt. Det blir etter min mening dekket opp av alt annet denne telefonen faktisk støtter.

     

     

    *Annonse fjernet*

×
×
  • Opprett ny...