Gå til innhold

tellooz

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tellooz

  1. 180 og nettverket av deres med apper (telGuarder) inneholder de alle fleste slike nummer som er aktive i verden (crowdsourcing + ananlyse av ringemønster fra callbots m.m.). Det kommer ca 8-10.000 nye nummer inn daglig... man kan også finne samtlig nummer på 180.no/varsel om man ikke ønsker slike apper installert.

     

    Kan lastes ned gratis til både Android (helautomatisk) og iPhone (her må du fikle litt med innstillinger og utføre en jevnlig manuell oppdatering pga restriksjoner fra Apple).

     

    Link til begge i Norge: www.180.no/app og telGuarder (for de utenfor Norge). Det finnes egne apper for 180 i Sverige og Danmark også (ligger i App Store).

    • Liker 1
  2. Disse har nå selskap registrert i England og kaller seg eSolid Ltd. De "selger" gratis oppføringen i "Google Min Bedrift" for 3-5000 kroner, men nevner ikke at dette egentlig er gratis. Deler av samtalen tas opp og brukes senere for å få inn betalinger.

     

    Det er et annet selskap som kontakter de som har "kjøpt" avtale: Acura Service Partner AS (http://www.proff.no/selskap/acura-service-partner-as/nevlunghavn/kontor-og-teletjenester/IGIAD2F07SL/).

     

    Regning kommer fra Norsk Regnskaps-Reform / Norsk Inkasso-Reform (NRR-Gruppen). Ved klage på faktura fra Telefonkatalogen.biz / eSolid er det viktig å sende kopi til inkassoselskapet ved ansvarlig styreleder Sten E. Steenesen (e-mail hentet fra deres nettsider: [email protected][email protected]).

     

    I følge Brønnøysundregistrene er Norsk-Regnskaps Reform regnskapsfører for Acura Service Partner AS, så her er det tette bånd rundt alle de involverte. Link til Brønnøysundregistrene: https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=998175399

     

    Hvis mange nok også rapporterer dette til Varslingslisten vil det nok hjelpe etter hvert. Husk at når de gjør dette hjelper du andre fra og havne i samme situasjon som deg og det tar bare noen minutter. Link til Varslingslisten: http://varslingslisten.no/registrer-klage/

    • Liker 1
  3. Da ligger det 3 opplysningsapper ute i Google play som alle slår opp ukjente nummer. Så da trenger man ikke ringe 1881 / 1888 i hvert fall. 1881 er vel størst, men koster 39 per måned og gulesider gir ofte feilmelding. 180.no er nesten ny og er den mest populære akkurat nå (22. plass)

     

    Noen som har prøvd å installere alle tre?

     

    1881: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms1881

     

    Gule sider: http://play.google.c...lesider.android

     

    180.no: http://play.google.c...pplysning180.no

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...