Gå til innhold

Mr. Cage

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Cage

  1. Hei,

     

    Jeg hadde det samme problemet for noen uker siden, harddisken sluttet plutselig å virke og jeg fikk samme beskjed som deg angående formatering da jeg koblet den til via usb. Jeg fikk heldigvis tak i alle familiebildene mine via programmet photorec. Les på siden hvordan du velger hvilke filer den skal hente (blant annet word og excel) så sparer du litt tid.

     

    Håper dette funker for deg. Lykke til.

  2. Hei,

     

    Jeg sliter veldig med tilkoblingen til det trådløse nettverket her hjemme. Problemet startet da jeg byttet bredbåndsleverandør fra ngt til get. Jeg hadde en Linksys WRT54GL og hadde skikkelige problemer med det trådløse nettverket. Jeg trodde det var Linksys routeren som ikke fungerte skikkelig lenger, så jeg kjøpte ny router Zyxel NBG460N. Jeg får koblet til det trådløse nettet og har forbindelse til internet, men jeg merker at den trådløse tilkoblingen ofte detter ut. Jeg har lagt ved et screenshot fra router-loggen som viser at maskinen jeg sitter på tildeles ip adresse fra DHCP ofte.

    post-14402-1220980377_thumb.jpg

  3. Denne skjermen stod og ventet på meg når jeg kom hjem fra jobb i går. Kjempefin skjerm, veldig fornøyd. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er foten, men at den ikke er noe særlig bra var jeg klar over. En annen ting er litt kort strømkabel...

     

    Jeg har lest igjennom denne tråden og sett at det er noen andre her som kommenterer dette med skjermens oppførsel under stand-by. Foreløpig har jeg koblet skjermen til laptopen (Dell XPS M1530) via HDMI, og har valgt kun bilde i Benq'en. Når Vista går i skjermsparer eller stand-by modus (har ikke hatt tid til å sitte og se om den tar skjermspareren) blir Benq'en helt blå. Noen andre som har opplevd dette og eventuelt har noen tips?

  4. Skjer hjemme hos meg og uten å ha valgt det selv egentlig, jeg tror det skjer når dama driver å scroller med piltastene for å se hva som går på de forskjellige kanalene og så setter et program på opptak via scrollingen og ikke via EPG'en. Standard pin fra Get er 0000 (4 nuller) og fjerner beskyttelsen på disse opptakene hos oss, for hun setter ikke pin-beskyttelse med vilje.

  5. Svar til alle de som er usikre på dette med Vengeful gearet: Man må ha 2000 Personal rating for å kjøpe Shoulders, og 1850 for våpen. Men dette er kun når man skal kjøpe de, man kan gå under denne ratingen og fortsatt bruke de like fint, med alle stats og Equips som følger med !

     

    Dette med personal rating for items er noe blizzard velger å gjøre sånn at en person ikke kan hoppe fra team til team og hjelpe hverandre. og at noobs som har +/- 1400 rating ikke skal løpe rundt med Season 3 Shoulders og våpen.

     

    Man må altså ha litt skills! :) GL til alle med den nye arena sesongen !

     

    - 70 Human Merciless Paladin.

     

    Hvordan vil dette egentlig fungere? Hvis jeg feks har en 'personal rating' på 1800 men sliter med å komme videre. Hva skjer med min 'personal rating' hvis jeg blir med i nytt team hvor vi går fra 1500 til feks 1800 (team rating)?

  6. Har ikke lyst til å gå for shaman siden mainen min er en shaman(vil prøve en annen char). Og går ikke for rogue hvis det er på mange som er det. Vil skille meg litt ut :) Warlock kan jeg prøve, det høres spennende ut. Noen som har et bra oppsett?
    Sjekk ut Simster, Al'akir. Twinket sammen med han på presten min Abludo en stund nå. Simster har vel ca 2700 hp med buff + Rumsey rum (eller hva den +15 sta rommen heter). Mulig hp'n hans er litt lavere nå for han har prøvd å buffe spell dmg litt mer i det siste.
    Er Druid populært å twinke egentlig? Eller Priest?
    Har en lvl 29 druid twink (Lakriskongen) men synes ikke det er så morro med druiden i bg, mulig jeg gjør noe feil, men synes jeg gjør så lite skade (tar gjerne imot tips). Prest er morsomt og kan gjøre det bra i bg både som healer eller shadow. Jeg har kun prøvd shadow spec på presten min (Abludo), men sjekk ut Sorby, Azjol-Nerub. Er omtrent umulig å få den spilleren ned så lenge den har mana :)
  7. NaCl (Natronlut) vil vel også etse hull i gjerdet uten strøm, vil jeg tro!

     

    Beklager for off topic, men NaCl vanlig salt vi bruker i maten. Natronlut (aldri hørt det navnet) er mulighens NaOH.

     

    On topic:

    Var litt skeptisk til sesong 3, men etter å ha sett siste episode har jeg den gode PB følelsen igjen, bare håper de får brutt seg ut fra Sona litt kjapt.

×
×
  • Opprett ny...