Gå til innhold

KaiRS

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KaiRS

  1. Ang. cambridgen har ikke den Phono inngang, er ikke dette noe jeg trenger visst jeg skal bruke den med RIAA trinn?

     

    Hva med Rotel RA-06SE, denne er jo litt dyrere, men har platespilleinngang, med Dali høytaler kan jeg jo legge litt mer penger inn i forsterkeren.

     

    Men vil det si at når forsterkeren har en platespillerinngang så har den et innebygget RIAA trinn?

     

    Takk for forslag!

  2. Hei, jeg skal kjøpe meg et nytt sterooppsett, som ikke er alt for dyrt, men likevell får mye for pengene.

     

    Har egentlig sett meg ut en Rega RP1 platespiller og Klipsch RF-82 gulvhøytaler, men står igjen med det vanskelige spørsmålet; hvordan forsterker skal jeg velge?

    Ønsker helst en forsterker som har platespillerforsterkning og koster rundt 5000,- gjerne billigere, kan også kjøpe brukt, om det er trygt?

    Kan Onkyo A 5VL være et godt alternativ, har ikke så god peiling på lyd og sann, men har prøvd å finne det som kan være et godt oppsett til en fornuftig pris.

     

    Eller er det bedre og kjøpe en vanlig stereoforsterker og et eget RIAA trinn? Betyr det når en forsterker har innebygget platespillerforsterker at den har et innebygget RIAA-trinn?

     

    er også åpen for forslag på andre høytalere om det kan være bedre?

     

    beklager for det som sikkert er mange dumme spørsmål.

     

    kommer til å bli mest brukt til klassisk musikk, så trenger ikke være en forsterker som er alt for sprek.

     

    Takk for svar på forhånd!

  3. Ikke så slitsomt som du skulle trodd drugis. Men la til et nytt bilde i dag der jeg står rett veg, noe jeg ikke fikk gjort i går da jeg ikke fikk redigert det på mobilen.

     

    Takk for tilbakemelding Dag. Liker PSet veldig godt selv også, tar opp fargen både i slipset og skjorten, selv om du ikke ser det så godt. Og var godt fornøyd med resten også, kunne hatt mørkebrune oxfords istedefor sorte, men ellers fornøyd.

  4. Takk for tilbakemelding. Grunnen er at butikken har veldig dårlig utvalg på vanlig blå blazer, så lei av å kun bruke dress når jeg skal gjør det litt finere. Derfor ville jeg variere litt med buksevalg, for å se litt mer uformell ut, men ser også at jakken blir litt for formell for resten av antrekket. Ellers var jeg selv fornøyd, skal se om det heller blir tweeden neste gang Dag.

  5. Har nobis yatesy i marineblå, og er veldig fornøyd med den. Jeg kjøpte denne fordi den var den lengste og enkleste jakken fra nobis, uten noe annet duppeditter en noen påsydde stropper. Syns heller ikke den er så klumpete, men veldig god å varm. Får dog personalrabatt, så fikk den en del billigere en sine 8500,-

  6. Hva synes dere egentlig om Como parkaen til Canada Goose? jeg har veldig lyst på den, ikke fordi det er CG, men fordi jeg synes den er fin, dog er den noe dyr. Pluss at jeg føler det er litt bortskjemt pappagutt over CG. Har sett på Nobis og Woolrich men synes ingen av modellene deres er så cleane som como parkaen.

    Y / N ?

    post-143918-0-84056100-1350293103_thumb.jpg

  7.  

    Jeg kommer aldri til å slutte å bruke røde eller gul skjorter, noe annet ville være å slutte å være meg, men jeg håper at fargegjengivelsen blir mer korrekt, det bildet var tatt med iPhone. Den er ikke så mørk i RL som på bildet.

     

    Nei, du må ikke slutte å bruke noe fordi ikke alle liker det, så lenge du liker det så fungerer det jo for deg. Ville bare si min mening om at jeg ikke liker det så godt, men beklager om det fikk deg til å tro jeg ville endre på deg :) Du er vell, i lag med fkm, den som har mest peiling her inne, så jeg skal på ingen måte prøve og si hvordan du burde kle deg

    • Liker 1
  8. Synes egentlig ikke jakken var for kort der Dag, sies vell at den ikke skal gå lengre enn handflåten og det ser jo ut som det stemmer ganske bra? Ellers er jeg enig at kanskje knappen er litt langt oppe, vanskelig å se på bildet, men kanskje rundt 3-5 cm lengre ned hadde vert bedre.

     

    Nå har ikke jeg veldig god peiling, men syns kanskje også skuldrene var litt brede? Litt vanskelig å se, men det kan se ut som på helhetsbildet at skuldrene går litt ned før dem treffer armen.

     

    Ellers fin kombo, er ikke stor tilhenger av gult i skjorter, men det er jo mest personlig smak, liker at du prøver litt mer uvanlige farger, bortsett fra den røde skjorten du postet tidligere, den synes jeg du kunne spart deg foruten. Alt for mørk rødfarge.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...