Gå til innhold

f9z

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av f9z

  1. Wow. På de timene jeg har brukt på spillet har jeg tenkt på 5/10 pga dårlig optimisering,mye bugs og komplikasjoner med always online konseptet til ubisoft..

     

    Skills-testene er egentlig bare variasjoner av samme greia, ingen personlig følelse over bilene dine i det hele tatt. Artig å runde det med en kompis, men det er vel det.

  2. du klarte jo og skrive dette innlegget, da har du jo internett.. Problem solved

     

    Hvorfor sitte på et forum for å skrive idiotiske svar? Winner :thumbup:

     

    Sjekk den lokale IP-adressen til den maskinen som kommer på nett. Om det er den samme som den eksterne, så har du et problem med NAT, som kort fortalt gjør at du kun har én IP-adresse å dele ut (den offentlige) og derfor kun kan ha én enhet på nett samtidig. Sjekk innstillingene til routeren (og spesielt om du faktisk er koblet gjennom en router).

     

    Vel jeg fant det ut, har bare glemt å sjekke her. Tror det har noe å gjøre med at jeg har fått statisk ip fra min isp, og ved å resette ruteren/bytte modem, ble noen instillinger lettere forvirret. Starta alt på nytt, endret i instillingene og det funket:)

  3. Hallo!

    Jeg skal skifte bredbåndsleverandør fra Ventelo til NextGenTel, og jeg hentet idag ut ruteren som de sendte. Når jeg kom hjem prøvde jeg å sette den opp, men så fant jeg ut at dette ikke kom til å fungere før installasjonsdatoen om litt over en uke fra nå. Så jeg koblet naturligvis tilbake til det gamle oppsettet, som nå plutselig ikke funket lenger. Jeg kontaktet kundeservice gjennom chattesystemet, men mistet selvfølgelig nettet selv om jeg nå er koblet direkte til modemet. Jeg skulle helst ha ringt, men jeg har selvfølgelig bredbåndstelefon, som ikke fungerer, og telefonen min er selvfølgelig sendt inn på service. Nå sitter jeg fint i det!

     

    Noen som har noen forslag på hvorfor dette kan ha skjedd? Alt er koblet helt riktig, får sporadisk internett-tilkobling på en maskin, hvorav to andre maskiner bare får begrenset tilkobling.

     

    Håper på svar! :)

  4. Halla!

    Jeg skal ha meg en ny bærbar pc, kom fram til HP HDX16-1000EO. Jeg fant nå ut at denne kanskje kommer til å koste for mye. Er det noen som har noen bedre forslag?

    Skal bruke pcen til å se film og spille Team Fortress 2 (spiller dette ganske hardcore, så må ha en pc som kan kjøre dette rimelig feilfritt. Ikke noe low på video settings osv :p )

×
×
  • Opprett ny...