Gå til innhold

Fromp

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fromp

  1. Telefonen min sluttet plutselig å virke i dag. Den henger seg på den hvite skjermen med den blå Nokia-logoen og går ikke an å skru av på vanlig måte(må dra ut batteriet). Noen som har en anelse over hva som skjedd, hvordan jeg eventuelt kan fikse det på egen hånd ? Telefonen får ikke kontakt med PC-en gjennom USB-kabelen.

     

    Beklager hvis dette er tatt opp utallige ganger, har ikke tid og/eller tålmodighet til å se gjennom hele tråden.

  2. Nei, jeg er ikke på nett, i hvert fall ikke som jeg har merket. Det er jo mulig at det er midlertidge filer, men synes det er litt merkelig at det er såpass store utslag. 10 mb er kanskje mye for midlertidige filer.

     

    Skal la det gå noen dager til før jeg evt. resetter den. Er det nødvendig å formatere minnekortet ? Må jeg i så fall formatere hele, eller kan jeg spare på f.eks. musikkfiler og andre ting jeg gjerne vil spare på ? (skjønner at jeg da må sikkerhetskopiere disse filene)

  3. Jeg sjekker minnestatus og mesteparten ligger under dokumenter(40 mb).

     

    Jeg har slettet alle filer mottatt over Bluetooth og andre ting jeg fant ut at jeg ikke trengte.

     

    I natt fylte det seg opp fra 15 mb til 3300 kb

     

    EDIT: Høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men hvordan resetter jeg telefonen ? Hvis minnet ikke slutter å fylle seg opp, vil jeg ikke kunne bruke telefonen mer.

  4. Telefonminnet mitt fyller seg oppp flere mB hver dag uten at jeg legger til noe som helst. Det står at jeg f.eks. har 40 mB med dokumenter som jeg ikke aner hvor er. Jeg har lagt til en del programmer på min N82 i det siste; har jeg virkelig klart å pådra meg mobilvirus ?

     

    Hva er eventuelt alternativene for å bli kvitt det?

     

    Har forøvrig lastet ned Y-browser for å få tilgang til flere mapper

×
×
  • Opprett ny...