Gå til innhold

Nurke

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nurke

  1. ok...da jeg kom over denn tråden på nett MÅTTE jeg bare registrere meg! Kjøpte meg en HP pavilion dv6086ea i begynnelsen av oktober ifjor, og det har vært et sant helvette!

     

    Den har fuska konstant, små drittfeil som irriterer vettet av en.

    Det begynte med at den en dag nekta å slå seg på, oppdaterte da bios og alt så ut til å funke bra.

    Men ikke lenge etterpå var den helt svart igjen, og jeg fikk sendt den inn, de skifta hovedkort og jeg hadde den vel tilbake etter nesten en måned. men hadde likevel intrykk av at de ikke ante hva som var feil. Etter etpar måneder bedynte den med å gå i dvalemodus som den ville selv om jeg hadde deaktivert hele funksjonen, og da fikk jeg den ikke på igjen. Den kunne slå seg av, og jeg hadde et svare strev med å få den på, med uttak av batteri, og med ladder opp og ned og i mente. jeg hadde som den studenten jeg er ikke penger på kortet og kunne ikke ringe den svin-dyre kundesupporten, da jeg ikke rakk ut av ventekøen engang før jeg ble fri for penger! jeg sendte mail, og fikk svar at nei den måtte inn på service. det tok 1 OG EN HALV MÅNED før lappen kom, da var jeg så forbanna at jeg ikke orket sende den inn, jeg var igjen blitt altfor avhengig av den, og det halta og gikk....dette var i våres.

     

    etter sommeren så fikk jeg den stortsett aldri på, det ble verre og verre..hørte jo at maskinen starta og led-lampene lyste, menn skjermen slo seg ikke på. ringte da igjen, og jada, jeg måtte formatere. med dedet har jeg prøvd ti ganger allerede sa jeg, men jeg kom ingen vei med dem, så jeg måtte formatere. De sendte et nytt batteri, siden det jeg hadde var feil på, det laddet ikke. men de andre feilene hadde den jo som ventet enda.

    joda, den måtte på reprasjon. men det varte og det rakk og ingen lapp kom, jeg etterlyste den mange ganger, jada den var sendt osv. tilslutt var jeg så sint at jeg ringte i sinne, da fikk jeg vite at nei lappen var ikke engang SENDT, da hadde ejg altså fått servert løgner i flere uker, men etter to dager til da så fikk jeg lappen.

    bare husk sa jeg, hovedkortet skifta dere sist gang, det er IKKE det som er problemet, det er jo åpenlyst.

    og igår, etter tre uker fikk jeg den tilbake, og de hadde skifta hovedkort NOK en gang, selv om jeg sa de ikke skulle gjøre det. etter å ha hatt dennpå en halv time og jeg drev og avinstallerte dritt-program som følger med reboota den, og den slo seg aldri på igjen. så idag ringte jeg igjen.

     

    jeg var så sint som jeg aldri har vært, og han i andre enden mente at jeg skulle sende den inn igjen...

    hvorfor? spurte jeg, for at dere skal skifte hovedkort igjen? noe dere åpenlyst gjør fordi dere ikke finner ut hva som er feil?? og håper på at det skal ordne seg? NEI jeg er ikke intressert, jeg trodde jeg fikk mer for nesten 10 000 kroner, jeg har vært fri for pc omtrent 50% av tia, jeg har fått nok. Og jeg har fått elendig kundebehandlig hos dere!

     

    så nå har han lagt inn krav om pengene tilbake! skulle få svar på mandag eller tirsdag, så nå er jeg spent. dette ble en lang tråd, men jeg måtte få ut ett års damp! jeg ser at mange har store problemer med infocare, de er virkelig ikke særlig profesjonelle!

     

    må også legge til at PC-en har blitt voldsomt fort varm, og den bråker og høres ut som et treskeverk når den starter opp. viften går som regel konstant.

×
×
  • Opprett ny...