Gå til innhold

neslonek

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neslonek

  1.  

    jepp OG det vil bli like dyrt å importere fra USA uansett pga mva og frakt+tollgebyr. Jeg bestilte en stor Arcade joystick fra Amazon i USA, og fikk slengt med ei regning på 600kr for fortolling i tillegg.

    Hvis jeg kjøper sko fra USA? for jeg toll også da?? sånn serr.. er det mulig . . kapitalisme ..

     

    Alt over 200,- må fortolles. (25% mva + fortollingsgebyr)

     

    Det er snakk om at tollgrensen skal heves til neste statsbudsjett, noe som jeg tviler på skjer.

    Kapitalisme er litt hardt, det er jo for å beskytte norske butikker

  2. Forskjellen fra en vanlig netcafè og det jeg har i tankene er tilgangen og åpningstidene. Jeg ønsker primært at det er en samlet gjeng som leier alle, eller noen av maskinene en hel kveld. De spiller, snakker og koser seg til leieperioden er over.

     

    Klientellet jeg ser for meg kan fore eksempel være:

    Bursdagsfeiringer for gutter 12år+

    Eldre vennegjenger som har lyst på en morsom kveld med LAN uten at de må ordne alt som skal til for å gjennomføre dette selv.

    Bedrifter og events

     

    Jeg hadde tenkt til å finne et forholdsvis sentralt, men rimelig lokale i oslo sentum. Gjerne i området rundt majorstuen der det er enkel tilgang via kollektiv tilbudene i byen. Lokalene bør ha tilgang til wc, kjøkken og en spiseplass.

     

    Utover PC utleie kan man jo enkelt også tilby Bil-simulatorer, storskjermer for xbox, PS3, film etc.

     

    Dersom maskinene kjøpes inn kan de også enkelt leies ut til privatpersoner som ønsker å leie en spillmaskin i flere dager, måneder eller år. Her er også levering og returnering en tjeneste man kan ta betalt for eller inkludere i prisen alt etter kundens ønske.

     

    Det fantes vell en sånn plass ved t-banestasjonen på majorstua...? Det finnes ingenting som heter rimelig lokaler sentralt i oslo, du klarer ikke å få det til å gå rundt hvis du ikke har det fullbooket hele tiden. Norge har blitt for rike til at sånt er lønnsomt nå, alle som har interesse for sånt eier som regel det de trenger selv.

    Du må jo fort ut med 5-9000,- per pc, det skal jo tjenes inn + at du har løpende utgifter som også må betales..

     

    Og utleie av spillmaskin? Der blir du sikkert utkonkurrert i pris av thorn, deal, ol..

  3. Finnes det noen form for nettcafè i oslo der man kan spille nye og gamle dataspill? Jeg tenker da på at man leier en eller flere pcer med ferdig installerte spill og bruker disse til spilling.

     

    Hvis ikke, er det marked for det?

     

    Mitt forslag:

    Kveld/døgn leie av lokaler, 10-20 datamaskiner og spill. Kundene leiere da hele lokalet og alle maskinene samtidig over en fast bestemt periode. Typisk vil være en ettermiddag/kveld. Mulighet til å leie over en lengre periode om ønskelig. Barn og ungdomsbursdager, vennegjenger eller spillturneringer.

     

    Et enkelt, men kult lokale med 10-20 ferdige oppsatte pcer og spill. Lounge område med tv og hjemmekino. Kjøkken eller enkel bevertning.

     

    Hvor mye ville du vært villig til å betale for en kveld/flere døgn med intensiv gaming med alle kompisene dine sittende i samme rom?

     

    Kom gjerne med innspill og ideer til noe som kan bli oslos kuleste gaming opplevelse

     

    Det har jo vært opptil flere slike plasser, med de fleste har gått konkurs grunnet høye utgifter ikke svarer med inntektene.. Er begrenset hva en ungdom har råd å betale for å sitte å spille. For det første må det ligge sentralt, det betyr høye leieutgifter. Du trenger high-end pcer som må oppdateres regelmessig for å kunne kjøre nye spill med anstendig grafikk.

     

    Kjenner en person som drev med dette midt i byen, han ble ikke akkurat rik på dette prosjektet. Han var så heldig å få solgt dette til en klan av et slag, men til og med det tapte han på. Alt i alt var det tap, det var til tider ganske mange folk innom. Men grunnet husleie, internett, pc-komponenter og innleie av 2-3 personer så ble det et stygt tap

  4. Har tenkt å kjøpe hjemmekino, pris opptil 6000,- og helst i en fysisk butikk som elkjøp eller expert. Funker det å streame videoer fra pc til hjemmekino? Hva er til å anbefale? Kan ingenting om sånt, bruksområdet blir bare musikk og film. Takker for svar!

  5. Noen som vet om noen bra 2player spill til Xbox360?

     

    Det hadde vært fint og fått med kona på litt spilling. Hun er litt skeptisk til spill, men vet at hun ville syntes at 2player games hadde vært morsomt.

     

    Har prøvd å få samboeren selv til å spille sammens med meg, etter alt og ingenting fant jeg noen arcade spill som funket

     

    ilomilo

    Bomberman

    Brain Challenge

    Millionaire

     

    delvis noen lego spill også

  6. Spiller blops 2, BF3, Max Payne 3, Far Cry 3 og pleier som regel å skaffe meg et nytt spill annenhver måned eller noe slikt, liker godt å spille MP.

     

    Jeg har ikke mic as we speak, men det blir skaffet i løpet av kort tid.

     

    Leter etter flere å spille aktivt med, skal starte med Far Cry 3 MP i dag - er godt vant med FPS.

     

    GT: ToycarAdrift 36

     

    Er kanskje greit om du er over 20 år, da jeg er 26 selv.

     

    Hvordan er MP i far cry? Vet ikke om jeg skal skaffe med det ennå, singleplayer er ikke noe for en gammel mann som meg mere

  7. hei vurdere å kjøpe xbox 360 med kinnect men lurer på om det er verdt å betale ca 2500 for den viss det skal komme en ny maskin til neste år. denne pakka jeg tenker på , fra før har jeg PS3

     

    syntes det høres mye ut, har selv xbox og er veldig fornøyd. Er jo ikke akkurat en investering hvis det kommer en ny konsoll neste år. Ville i hvertfall ventet til et bedre tilbud

  8. Nope, har sett flere som har vært oppe på de høyeste bygningene på Strike At Karkand. Bygninger det ikke finnes noen vei opp til og siden brettet er uten air vehicles må de ha kommet seg opp med MAV. Jeg vet ikke selv, men jeg tipper at hvis en setter maven inne i et hjørne på en vegg, så kan man hoppe oppå og holde inne W mot veggen mens maven går oppover slik at man ikke faller av.

     

    man må styre den sidelengs for å ikke falle av, ihvertfall slik jeg fikk det til.

  9. Har opplevd veldig mye cheating(mp) i det siste, når jeg skriver til den personen at jeg har rapportert den for juks, så får jeg som regel svar at det er en feil/glitch...

    I selve spillet så er den som har jukset/glitched fått "godmode", er umulig å drepe den. De ender som regel opp med 70-80 kills og 0 deaths i en runde.

  10. condemned 1 og 2 var creepy nok for min del...selv mp i condemned 2 fikk hjertet i halsen på meg... vet ikke hva det sier om meg :!:

     

    condemned 2: bloodshot er det beste skrekk spillet jeg har spilt!

     

    Er det bedre en eneren? Hvis ja kan det være jeg prøver meg. Den er requesta som anmeldelse på gamerstep så..

     

    Er en mørkere historie i 2'ern, hvis du likte 1'ern så vil du garantert like dette!

×
×
  • Opprett ny...