Gå til innhold

Power-Z

Medlemmer
  • Innlegg

    328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Power-Z

  1. En jeg kjenner har akkurat samme problem som deg. først funka det men så begynnte spillet å gi disc unreadable hele tiden, av og til starter spillet, etter å ha restarta x ant ganger, og snudd maskinen litt osv. Noen ganger så står maskinen å bare durer med 360logoen på og kommer ikke lengre, det eller discunreadable. engang så kom det opp bare i xbox os'et og det stod mixed multimediadisc istedet for halo i menyen. ingen andre spill funker no lengre heller, og filmer har begynnt å hakke.

     

     

    han har enda ikke sendt den inn til rep, men det blir vel det neste skrittet.

     

    Føler meg heldig som har en release box som fortsatt virke flott.

  2. Lurer på ghvor langt de har kommet på AI kodinga. fordi det var det som skuffet mest i trailern.

     

    Grafikken var konge, jeg ble sjokkert hvor likt det var 05trailern. og animasjonene virket konge.

     

    Men jeg syntes fienden virket så dum. de stod bare der,og den bossen klompet bare og sprang mot deg istedet for å bruke våpenet.(kan være veldig tidlig alphakode på ai'en da)

    itillegg så følte jeg at fienden var så oppi ansiktet på spillern.(kan også være for å vise detaljene på helghastene) men det virket så klompete spesiellt pga Ai'en.

     

    Og en siste tanke, flammene var ikke helt super, de var bra men jeg rynket litt på nesen. spesiellt akkurat når det andre dropshipet styrter. ser ut som det lyser feil i forhold til resten eller noe.

  3. dette blir nok et sikkertkjøp. hillclimb var awsome, og likte buggy kjøringa, men syntes det var litt rart at jeg klarte å slå "worldrecord" på den buggy delen. på de andre 2var jeg milevis unna WR.

    Bruker gamepad.

     

    Noen som vet hvordan multiplayern blir? kan man kjøre hillclimb splittscreen, og kjempe med livet som innsats? for det ville ha vært rått

  4. slutt å bæs om 60lusnekroner, det er jo 4nye map, = mange timer med underholdning.

     

    hva epic ville har ingenting å si når det det er microsoft som må stå for linjekapasitet for mapene, og at de som er publisher.

     

    eneste at det bilde nr2 virka som et lite map ala raven down,

    noen synspunkter på det?

  5. Cruiseskipet i Speed 2 (som er en drittfilm) er norsk, mener jeg å ha hørt.

    8288082[/snapback]

     

    Ja skipet er gamle Royal viking queen, og var/er et luxus skip, tror det er bare rundt 200suiter, har vært på den flere ganger før den skiftet rederi,

    Noe som gjør filmen mye bedre, når man kjenner igjen enkelte deler.

  6. Jeg håper at det bygger på Usa mot Norge,

    da etter stor satsning på genteknologi, kloning og våpen teknologi i Norge, så har det skapt frykt i Usa, spesiellt etter at Norge gikk inn for en aggresiv utenrikspolitikk, og utprøving av nye masseødeleggelsesvåpen i Nordsjøen.

    og at vi har begynnt å true med olja vår, for å få igjennom, diverse absurde krav. :D

     

    pga. vårt fremtidige overlegne luftforsvar, så har ikke USA noe annet valg enn å sende inn bakketropper for å gjenninnsette en usa-vennlig regjering, og få igang oljepumpinga igjen.

     

    Resten av NATO har valgt å være passiv i denne konflikten, men sympatiserer med Usa,

    Eneste land som støtter oss er Island i drømmen om den panskandinaviske stat.

     

    .... vel ja her har dere ideen til tidenes kuleste spill...

  7. ser for meg dette er ønsket reaksjon for sony:

     

    *venner sitter å snakker*

    "har dere sett den sære ps3 reklamen eller?",

    "Ja, steike, ka faen va det for nokka?",

    "syke greier azz, men skal du skaff dæ ps3 du da?" <----

     

    det er her poenget med allt kommer, om å få ps3 opp som tema i en gruppe som snakker, og dermed kan utveksle meninger og vekke de som ikke visste at ps3 hadde kommet, til å sjekke den ut.

     

    samtalen kan fortsette slik ->

     

    "vurdere det Ja, prøvde den på elkjøp. prøvde motorstorm, var driiittøfft, grafikken var deilig,"

    (kan også ende slik "nei har 360, den e mye tøffar, du må skaff deg èn du og, så vi kan spille på live" men det er ikke det sony vil...)

     

    det er iallefall det jeg tror reklamens mål er. dere må ta i betraktning at det er bare en brøkdel som sitter på nett og saumfarer innformasjon om konsollene, så disse reklamene er for å få folk til å lure og diskutere dette med venner

     

    Jeg likte den langeversjoenn av reklamen, gav mening,

  8. Filmene hans er generellt dårlig det skal han ha, og filmene blir enda dårligere når man kjenner spillserien det bygger på.

    men somoftest så blir man alltid skuffet over spill > film overføringer, Man kan ikke forvente noe annet enn at det er en action film som bruker navnet til et spill for å selge flere biletter.

     

    Og anngående den postal 9:11 trailern så syntes jeg den ikke er så ille, jeg humret litt, og han lagde den bevisst for å skape pr. Postal er en type film som bare tjener på å få negativekommentarer over dens tulling med temaer som er "ulovlig" å vitse med

  9. dere som sammenligner denne pakken med diverse linux distroer, hvordan får dere linux til å bli gratis? de må jo trykkes på plater uansett når det skal brukes i "bushen", det er ikke slik som i norge at de kan laste ned linux fra nett fra sin 20mbit linje,

    ei heller kan de dra på diverse forum for å lete seg fram til hvordan de setter opp diverse hardware/software.

    Og for det bruksområdet disse har så hva har det å si at de bare kan bruke 3programmer? tviler på at de sitter å hører på sine nyeste mp3 sanger, mens de har 20msn vindu åpen, og surfer på nett samtidig.

     

    nå har jeg ikke spesiellt stor erfaring med linux så jeg kan ikke si hva som er best eller ei, men jeg har fått den oppfatning at windows generellt støtter mer hardware enn linux?

    Noe som i mine øyne er positivt, når det kommer til å installere det på allaskens grums av noen maskiner.

     

    btw: syntes det er bra det ikke er gratis, å venne kundene på at ditt produkt er gratis, er ikke alltid en så god idè

    og at det koster 3$ er ingen ting nå de likevel må bruke penger på pc'n,

×
×
  • Opprett ny...