Gå til innhold

Espen-S-R

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen-S-R

  1. Kommer ann på hva du skal ha.. Pioneer spillern til 1500 spiller bra som bare det. Men skal du ha Subber og forsterkere kan dette bli litt dyrt. Men som sagt så kommer det helt ann på hvilke mere du skal ha.

    Men om du skal ha pioneer. Basser og forsterker så tviler jeg litt på at det kommer på under 4000. Men som sagt, masse å velge i, og sikkert masse gode pakke priser å sånt :)

  2. Vet det er allerede en tråd om dette men jaja kan slette den gamle, Som sagt er vi en klan som Ikke akuratt er så streng på ting å tang, Spellere mellom 16 og oppover er hjertelig velkommene. :)

     

    Vi har ofte Spille kvelder og vi speller som regel privat mot dem andre i klanen. Trene taktikker,strategier osv for å bli bedre :) Spillinga vår er som regel mellom 18:00 Til ja utpå natta, kommer ann på dagene :)

     

    Vi har en hjemme side under utvikling og ett ganske greit Forum som er ja så å si aktivt :) Alle medlemmene våre er Greie å spille med å det er ikke noe uenighet mellom oss..

     

    Åssen rank eller K/D Ratio du har spiller nesten ingen rolle, her Trener vi for å bli bedre å hjelpe med rank poeng, om det så er kamper vi speller så blir det tatt opp i klanen føre de spelles så vi vet nøykaktig klokke slett å sånt.

     

    Vi er ikke så veldig mange, men vi håper å vokse litt å få med noen medlemmer..

     

    Her er Forumet om du er intresert: [ Vi skal prøve å få ett litt bedre forum ettervert ]

     

    Så om du er intresert så er det bare å legge enten meg til : [email protected] eller [email protected] til :) eller sende en E-post så blir det bra ;)

     

    Oppdatert Forum: http://norwegian-riot.forumotion.com/index.htm

     

     

    Mvh N-R

×
×
  • Opprett ny...