Gå til innhold

Tvitsj

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tvitsj

  1. Hei! Jeg har nå funnet ut av at jeg ikke gidder å sture på ræva og ta småjobber hjemme frem til neste sommer, så da tenkte jeg at å dra på folkehøgskole ikke hadde vært så galt! Jeg er inne i førstegangstjeneste nå, og får forhåpentligvis lov til å førtidsdimme (dimmer i utgangspunktet i september). Jeg har et stort ønske om å verve meg som kystjeger til neste år, og vil derfor ha en del ut av året på folkehøgskole, som jeg kan dra nytte av når jeg drar på opptak!..

     

    Jeg har tenkt en del på idrett, friluftsliv og kampsporter, og det er vel det jeg er mest ute etter, men føl dere fri til å foreslå andre linjer, selvsagt! Jeg har lyst på et utfordrene år, som kanskje ikke bare er kos hele tiden, men noe som er en utfordring og man kanskje blir godt trent av!

     

    Er det noen spesiell skole dere kan anbefale? Jeg bor i Larvik og vil helst komme meg vekk, iaf fra vestfold. Jeg så på kickboxinglinja til Stavern folkehøyskole Fredtun, og det så veldig spennende ut! Men "dessverre" er det bare ti minutter unna av der jeg bor, så det var litt dritt..

     

    Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger!:)

  2. Hei! Jeg har et stort ønske om å verve meg i Telemark bataljonen våren 2012, og jeg ønsker meg da noen treningstips. Har en del spørsmål som jeg håper dere kunne svart meg på.

     

    1 - Hvor mange repetisjoner er nødvendig for å få utholdne muskler? De skal jo helst være relativt sterke i tillegg.. Men målet er seige muskler. Skal hvert set gå til "failure"? Altså at jeg ikke klarer å ta fler. (I tilfelle hvilket antall reps skal jeg optimalt slutte på? Er 5x5 (kom gjerne med eksempler i tilfelle) noe å gå for?

     

    2 - Jeg har greit med tid til å trene så og si hver dag. Så da lurer jeg på følgende; hvor mye skal til for at man overtrener? Kan jeg for eksempel jogge og trene med kroppsvekt hver dag uten å bekymre meg?

     

    3 - Er det nødvendig for meg å trene intervaller? Jeg er i ganske grei form.. Sist jeg løp 3000 på tid, så løp jeg på 12.10.

     

    4 - Jeg vet at når man trener, så skal man ha i seg så og så mye proteiner (gjerne/helst etter trening). Men det jeg lurer på er; gjelder dette bare for de som vil bygge muskler? Jeg har ikke lyst på særlig volum, men sterke muskler. Sikkert et dumt spørsmål, men jeg bare spør;p Kom gjerne med anbefalinger av proteiner som er bra og som kanskje er designet til det jeg beskriver=)

     

    5 - Skal jeg trene så og si bare baseøvelser og kroppsvekt, eller skal jeg trene støttemuskler også?

     

    6 - Jeg har tenkt til å trene mest egen kroppsvekt. Er P90X noe jeg kan bruke?

     

    7 - Etter det jeg har hørt, så er det svært viktig å gå/jogge mye med sekk. Når jeg da skal jogge med sekk, skal jeg helst jogge inervaller opp feks en bakke, eller skal jeg jogge lett i ulendt terreng?

     

    Mange dumme spørsmål, men jeg bare spør for å være helt sikker;p Jeg er helt grønn på det som har med trening å gjøre :roll: Vet at mange av spørsmålene går ut på mye av det samme, men det får gå;p

     

    Mvh.

  3. Kommer samme meldingen opp om ikke harddisk er koblet i? Hvis ikke hadde jeg prøvd en biosflash. Biosoppdatering finner du her:http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=A8N32-SLI%20Deluxe Men det kan kanskje være litt køddent å gjøre hvis du aldri har gjort det før :p Kan kanskje lese på forumet her eller en guide eller noe

     

    trenger jeg bare dra ut S-ATA kabelen og den kabelen ved siden av (fikk opp samme meldingen hvertfall)? det bioflash greiene skjønte jeg ikke mye av.. du mener jeg skal installere BIOS greiene på en minnepenn (aka flash drive?) og sette den i pcen? hadde vært fint om noen kunne tilbudt seg å lete etter en sånn tutorial:P prøvde å søke litt nå, men søkeordet 'bioflash' fikk opp 0 resultater på forumet iallefall.

  4. Hei...

    Har fått et svært irriterende problem etter jeg fikk maskinen tilbake fra reparasjonen.. Maskinen hadde ligget ute i garasjen en regnfull uke etter et LAN(ja, jeg vet hvor dumt det var:p) og etter det virket den ikke. Jeg sendte den da på reparasjonen og der fant de ut at strømforsyningen hadde gått og no BIOS greier måtte byttes. Da jeg fikk den tilbake virket den en hel dag før den begynte å få noen merkelige beskjeder på oppstart... Jeg hadde ikke særlig bruk for pcen på den tida av en eller annen grunn, så jeg lot den stå enda en uke(nei, ikke i garasjen;p) før jeg tenkte "kanskje ved et mirakel, så funker den igjen":p og mirakuløst nok funket det. den startet opp og funket som bare det. men senere samme kvelden skrudde jeg den av. dagen etter skulle jeg skru på pcen igjen, men så kom problemet nok en gang..

     

     

    de formaterte forresten maskinen etter reparasjonen og de innstallerte driverne og alt.. kan de ha installert feil BIOS driver? Oo... første som kommer opp er denne meldingen.

     

    Boot Block Compatible Version Ver .010

    Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery

     

    Checking for floppy...

    Floppy not found!

    Checking for CD-ROM...

    CD-ROM not found!

     

    ....and to infinity. de fire siste linjene der kommer om og om igjen...

     

    noen som har no peil?:s maskinen funker helt 100 når den først starter:p og ja, jeg har restartet den tjue ganger

  5. Takk for forslagene=) wow gidder jeg nok ikke.. men warcraft kan jeg kanskje prøve:)

     

    TrackMania Nations Forever

     

    Har spilt mye trackmania, men det vil f ikke funke på de nye skole-pcene:s har prøvd det meste uten suksess:p forslag til hva som kan funke? er det noen triks man kan gjøre?

  6. Hei. Har nå fått meg skole-pc og jeg vil veldig gjerne ha noen spill på pcen som jeg kan spille i fritiden. Det skal helst være spill som man ikke trenger admin rettigheter på. Har også prøvd å installere spillet på en annen pc og føre over det over via en minnepenn e.l uten hell.

     

    Sååeee.. hadde vært flott med noen forslag! takk på forhånd :-)

  7. Hvis du bare kopler tastatur og ikke pc-mus ?Ellers nevner du at du kan taste noe taster slik at du kan velge safe-mode osv. Er det da ENTER tasten som fungerer ikke?

    Så lenge du ikke vet hva er det som feiler her, så vil det være ikke så optimalt å prøve å recover noe som helst, siden du vil komme opp i situasjoner for å velge noe, og dermed sitter fast.

    Ikke bruk noe usb dongle.

    Test først med å entre biosen. Fungerer alle taster inn der eller?

     

    Problemet er ikke at jeg ikke kommer inn i selve Safe-mode, men at tastatur og pc-mus fryser der og.. Tror nesten den pcen kunne trengt en formatering, men hadde vært litt deilig og ta backup av ting:) Kan nevne at når den går gjennom alle driverne (når jeg starter safe-mode), så stopper den opp på et punkt, og det tar noen sekunder før den går videre.

     

    -----

     

    Ser ut som jeg fikk det til nå! Jeg trykte desperat på F8, og fikk opp en del flere alternativer enn jeg hadde tidligere:) Ser ut som det er fikset! Om problemet kommer tilbake oppdaterer jeg bare. Tusen takk til alle som har kommet med fine forslag!:)

  8. Hei.

     

    Jeg har kommet i en litt kinkig situasjon og trenger litt hjelp (Om noen har noen mulige løsninger, så vennligst ta det i den tråden). Jeg har dessverre ingen CD, pluss at jeg ikke får brukt pc-mus eller tastatur da det er defekt(se tråden jeg linket til).. Jeg får brukt tastaturet osv før den kommer inn til login-screen, så jeg får trykt på forskjellige knapper på boot-up. Er det en eller annen knapp jeg kan trykke for at formateringen skal starte (på start-up)?

     

    Om det er noen datakyndige der ute som kunne hjulpet meg, så ville jeg satt stor pris på det!

  9. Siden alt er kablet, kan vi stryke noen av dem enkleste teoriene (batteri, dårlig Bluetooth signaler etc...)

    Jeg ville rett og slett prøvd å få lånt meg et mus/tastatur-sett sånn at du kan få fjernet driverene og lagt dem til på nytt i første omgang.

     

    Får du kontakt med andre USB-enheter? Minnepenn, kamera el. lignende? Dersom du får boota til Windows kan du alikevel se om operativsystemet finner det.

     

    Jeg kommer dessverre ikke lenger enn til Log-in screen:\.. Takk for gode forslag. Om jeg får låne tastatur og mus, vil driverne installere seg selvom jeg ikke er logget inn på en bruker?

     

    Er det noen triks jeg kan gjøre i BIOS? Med tanke på at piltastene fungerer før windows starter.. I tilfelle, vennligst forklar godt:)

  10. Siden alt er kablet, kan vi stryke noen av dem enkleste teoriene (batteri, dårlig Bluetooth signaler etc...)

    Jeg ville rett og slett prøvd å få lånt meg et mus/tastatur-sett sånn at du kan få fjernet driverene og lagt dem til på nytt i første omgang.

     

    Får du kontakt med andre USB-enheter? Minnepenn, kamera el. lignende? Dersom du får boota til Windows kan du alikevel se om operativsystemet finner det.

     

    Jeg kommer dessverre ikke lenger enn til Log-in screen:\.. Takk for gode forslag. Om jeg får låne tastatur og mus, vil driverne installere seg selvom jeg ikke er logget inn på en bruker?

  11. Hei.

     

    Er da en betatester i windows 7. Laster ned en fil via uTorrent nå, og det er ~7 kb/s, noe som er litt kjipt da jeg laster ned en fil på 5,4gb. Kan det med å åpne porter, så det er ikke problemet. Men hvor jeg jeg sette statisk ip i Ipv4 osv? Kan hende jeg ikke har lett godt nok, men som sagt så er Windows 7 nytt, så trenger litt veiledning.

     

    EDIT: Hehe, fant den. Var ikke veldig god til å lete merker jeg. Man finner det om man søker etter Network Connections:)

  12. Trådløst? Kablet? Merke?

     

    Den slags informasjon gjør det litt lettere å kunne komme med tips om hva som kan være galt.

     

    Takk for svar:)

     

    Mus: Fujitsu Siemens Mouse USB MC100

    Tastatur: Fujitsu Siemens KB SLIM (MF)

     

    Begge to bruker kabel.

     

    Usikker på tastaturet, om det er den nøyaktige modellen, men det står iaf KB SLIM på modell bakpå.. Men da jeg søkte på google bilder, så var det noen ekstra knapper øverst. Om det er veldig nøye kan jeg sikker søke litt til:)

  13. Restartet akkurat maskinen, og nå vil verken pc-musen eller tastaturet reagere. Alt lyser og ser helt fint ut, men som sagt, det skjer ingenting. Problemet er heller ikke skjermen.. Jeg har prøvd å starte maskinen i Sikkermodus, men samme der og.. Googlet såvidt og så at det kanskje kunne være et USB problem. I tilfelle; hvordan kan jeg installere en ny USB-driver når verken pc-mus eller tastatur reagerer?..

     

    Kan også slenge på at jeg har prøvd forskjellige USB innganger, pluss at ikke er inngang til eldre tastaturer/pc-muser...

     

    Så hvordan kan jeg fikse dette?..

  14. Gaza-konflikten.

    Et svært aktuelt tema, som flerparten av oss har alt for lave kunnskaper om.

     

    Edit: Hvis det da ikke skulle være innenfor selve norskfaget.

     

    Takk for forslaget=)! Interessant og aktuelt tema, som du sier ja:) Er det en side som holder seg godt oppdatert osv på den saken(ikke en haug med artikler man må lese gjennom, som feks vg)? er ikke alltid en kan stole på wikipedia og det er greit med flere kilder=) så om noen har noen fine linker - vennligst post dem:)

    Den trenger ikke være relatert til norskfaget, nei=)

     

    Kom gjerne med flere forslag :yes:

  15. Hei.

     

    Vi skal ha muntlig framføring i norsk, men jeg er usikker på hva jeg vil snakke om.. Vi kan velge helt åpent selv hva hva det skal være om(innenfor rimelighetens grenser), og trenger da et emne å framføre i. Emnet skal ikke være for stort, men også interessant.. Skal jo helst ha noe jeg har god interesse i, osv, men trenger litt hjelp med forslag:p

     

    takk for alle forslag osv=)!

  16. Så svett som du er tvitsj så tror jeg ikke det hjelper med noe lufting hehe.. :p

    Jeg bruker xbox controll og det funker knall, men kan kanskje bli litt svett/varmt på henda noen ganger. Chillstream funker forsåvidt til pc, men har ikke prøvd den. Hvis du kjøper 360 controll husk å ikke kjøpe trådløs.

     

    fland... =P

     

    anders-gutt:D ja, kjøpte xbox360-kontroll med ledning;)!

×
×
  • Opprett ny...