Gå til innhold

choieen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av choieen

  1. vel, begge deler på en måte. Vanlig Wifi mellom nettbrett og usb hub. Og internettstilgang over 3G via mobiltelefonen min.

     

    Trenger ikke å sette det opp på den måten heller vist noen har noen bedre idêer.

     

    Sånn jeg vil ha det (målet):

    Jeg skal lage en slags dockingstasjon jeg kan feste nettbrettet mitt til i bilen, slik at jeg kan ta med meg nettbrettet til og fra bilen.

    Men når jeg har nettbrettet i bilen vil jeg kunne bruke det til å spille av musikk som går til forsterkeren, jeg vil også ha usb i bilen som er koblet opp mot nettbrettet for div andre ting som feks. en griffin powermate.

    Jeg vil ikke ha noen kabler fysisk koblet til nettbrettet (pga det ikke lar seg gjøre designmessigt når jeg fester nettbrettet i midkonsollen, er ikke plass på siden av brettet til kabelkoblingene osv.)

    Jeg vil også kunne koble nettbrettet via wifi opp mot mobiltelefonen min og dele 3G internet fra mobilen til nettbrettet (bruke mobilens 3G internett til å gi internett til nettbrettet)

     

    Takker for svar

     

    EDIT: det finnes løsninger som gir usb over wifi, det vil si at jeg kan koble en enhet på et wifi nettverk og ha en usb stasjon i det nettverket som jeg kan bruke akkurat som om det var en usb port på enheten min, bare at dette blir trådløst.

    Problemet mitt er at jeg også vil koble enheten min direkte til telefonen min sånn at jeg kan dele telefonens internettilgang med enheten min (nettbrettet)

     

    Har også tegna et diagram her:

    post-143311-0-38047700-1405477993_thumb.png

     

  2. Hei,

    Jeg vil koble nettbrettet mitt opp mot både vanlig wifi og usb over wifi, hva vil være den mest elegante løsningen da?

     

    Nettbrettet er x86.

     

    Jeg skal bruke dette i bilen min (CarPc) Hvor jeg da kan ta med meg nettbrettet inn i bilen og så koble det opp mot opplagt wifi-usb i bilen (for volumekontroll og externt usb lydkort etc.) samtidig som jeg vil ha muligheten for å koble selve nettbrettet opp mot delt internettilgang fra telefonen.

     

    Takker.

  3. feks. man får en mail der de ber deg gå inn på www.paypall.com - hvopr jeg da kan se at det er en l for mye og skjønne hva som skjer.
    Lenken i blå tekst synlig i mailen kan være en hvilken som helst tekst, det er hyperlinken som angir adressen den sender deg til. Den kan man vanligvis se ved å peke på lenken. Det brukes ofte URL-forkortere som http://bit.ly/yrtzxk (tilfeldig valgt her nå, ikke klikk) eller noe sånt for å skjule den egentlige adressen, og banker bruker ikke det i kundemail.

     

    Aha! Ja jeg pleier å se nede på status linja i opera, der ser man adressen en lenke virkelig lenker til, trykker aldri på bit.ly lenker. (i såfall bruker jeg bit.ly verktøyet til å sjekke hvor lenka fører meg)

    Så så lenge jeg sjekker hvor en lenke faktisk fører meg og jeg passer på at jeg er på riktig sted (sjekke url nøye) så skal det være umulig å bli lurt av slike mailer?

    Jeg spør siden jeg mener å huske at jeg leste om noe phishing greier som faktisk lurte nettleseren til å vise en annen adresse enn man egentlig var på.

  4. det er en ting jeg lurer på om disse phishing mailene man får, er det sånn at de spør en om å gå inn på en lenke de gir deg for å verifisere\oppdatere dit og datt, og så følger det med en lenke til dems egne sider som stjeler info? eller er det enda mer triksing slik at lenken de legger med ser ekte ut?

     

    Jeg har alltid gått ut ifra at lenkene de sender med vil være feilaktige slik at jeg kan se det på selve lenken om noe er feil. feks. man får en mail der de ber deg gå inn på www.paypall.com - hvopr jeg da kan se at det er en l for mye og skjønne hva som skjer.

×
×
  • Opprett ny...