Gå til innhold

Bricks

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bricks

  1. Jeg har det samme problemet hvis jeg bare har gprs/edge dekning, men har jeg bedre dekning så er lyden klokkeren. Dette er en ganske nytt problem, så vet ikke hva det kommer av. Hvis du finner ut av det si gjerne i fra.

    Måtte sende inn å bytte reciver, tok 3 uker og knøvlene på verkstedet hadde ikke satt på klistremerke/deksel på baksiden så det kan hende jeg må sende den inn på nytt

  2. Nå er min HTC Desire Z bestillt fra Lefdal! De hadde tilbud og jeg betalte 4055 kr inkludert porto. Gleder meg til den kommer!

    kjøpte min hos elkjøp med abo mot netcom kommer på 3100 totalt,uten operatørbinding

    Hvis du kjøper den med netcom, så er den vell låst til Netcom, er den ikke ?

    Nei,bruker den med Ludo mobil

  3. Nå bestemmer du stort sett sjæl hva du fører opp på CV'n, så du trenger ikke å skrive at du har vært i fengsel, at du strøyk i gym i VK1 eller at du ble tatt for å runke i dusjen på befalskolen. Vandelsattesten din er det kanskje værre med, men utenom politi, forsvar og stillinger i statlig regi som krever sikkerhetsklarering er det ikke så veeldig mange plasser arbeidgiver har noen mulighet til å finne ut at du har valgt en litt irregulær måte å si opp din kontrakt med forsvaret på.

     

    Veeeeel... Du kan glemme å få innreise tilatelse til USA pga dommen, barnehager sjekker ut vandel, det samme med helsevesenet, vekteryrket, diverse skoler. Så mulighetene dine blir fort innskrenket med en dom på papiret. :)

    Jeg jobber som håndverker, vi har flere offentlige etater som kunde(forsvaret, avinor, politi, osv)Flere av disse forlanger "utvidet vandelsattest", jeg kan godt forstå at enkelte vil slippe forsvaret, men det er j.... kortenkt å få noe på rullebladet som senere i livet hindrer deg i å få drømmejobben

  4. Det er innstillinger på telefonen som lar deg prioritere pc over telefonens telefonbok.

    Det vil si, hvis en kontakt på pc og telefon ikke er helt overens, så er det pc-en som er gjeldende, og den blir kopiert til telefon.

     

    Så hvis du redigerer mange kontakter på din pc, som allerede ligger i telefonen, så vil det redigerte fra pc bli oppdatert på telefonen neste gang du synkroniserer.

     

    Takk,takk, fant ut av det!Så til neste spørsmål, kan man få tlf til å synkronisere mot PC/outlook via trådløst nettverk?

  5. Noen som har fått Norsk tipping til å virke på denne tlf?

    siden eller programmet??

    Siden kommer opp som den ville gjort på en data på tp2.. på tp1 funket programmet men ikke siden.. har ikke testet programmet på tp2 ennå..

    Får ikke til å registrere meg, når jeg skal taste inn tlf nummeret så er det ikke mulig å skrive det inn

×
×
  • Opprett ny...