Gå til innhold

Hansivar

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hansivar

  1. Snakket med en person i Canal Digital, og fikk beskjed om følgende nyheter:

     

    EUROSPORT I HD og BBC HD kommer snart. Det betyr vel at bl.a. OL / Tour De France kommer i HD.

     

    Alle de 5 HD kanalene som ligger i HD pakken blir flyttet til famile / entertainment pakken.

    Dvs. du slipper å betale kr 99 ekstra for disse kanalene.

     

    FOTBALL EM kommer i HD. Pakken må bestilles.

     

    VIRKER SOM CD ER UTE ETTER Å KNEKKE VIASAT OG RIKS-TV !!!!!!!!!!

     

    1 mill nordmenn har HD TV, og RIKS-TV får vel noen få HD kanaler i 2012 eller noe slikt.

  2. Jeg har opplevd det samme og har løst problemet med å sende TV'en inn til Infocare. De foretar en softwareoppgradering av TV'en. Problemet med "grønt bilde forsvinner" og "lydproblemene" forsvinner. Du får til og med norsk meny, hvis du ikke hadde det fra før (I tilfelle TV'en er parallellimportert). En budbil sjåfør kommer og henter TV'en. Du må opplyse om du har originalemballasje eller ikke. Hvis ikke, tar de med emballasje til TV'en. Budbilen kommer tilbake om ca. 1 uke med TV'en fullt oppgradert. Garantien på TV'en dekker dette. Koster deg ingenting. Forhandler betaler for oppgradering (I mitt tilfelle MPX), selv om TV'en er parallellimportert fra Øst Europa. Dette er tilfelle hvis TV'en er kjøpt hos MPX, Komplett, Elprice m.m. Hvis TV'en er en såkalt nordisk utgave er

    det bare å ta kontakt med Samsung. Tror det er Infocare som gjør jobben for de også.

     

    Jeg er i allefall kjempefornøyd med oppgraderingen. Nå fungerer TV'en som den skal.

    I følge Samsung support nedgraderer "oppgraderingen" HDMI til en eldre versjon enn 1.3... Det er etter min mening ikke helt bra, da jeg tross alt kjøpte en TV med HDMI 1.3 for å få noe som er litt "future-proof". Det er en del viktige elementer som er introdusert i 1.3, blant annet bedre fargedybde, mye større tilgjengelig båndbredde for lyd, automatisk lip-sync etc. DTS-HD kan jo også være interessant. PS3 skal støtte alt dette i følge

     

    Når det i tillegg har gått over fire måneder fra jeg kjøpte TV'en til Samsung innrømmer problemet, så er det ikke mindre enn meget plagsomt. Det viste seg også at Samsung ikke vil hjelpe meg, da TV'en er parallellimportert. Det ble jeg forsikret om at den IKKE var når jeg kjøpte den (i butikk for å unngå akkurat denne typen problemer), så jeg må si meg rimelig misfornøyd nå ja..

    Siste nytt er at Canal Digital har kommet med en ny HD PVR boks. Den har også HDMI 1.1. Dvs. ingen løsning på

    problemet fra CD sin side. Jeg har foretatt oppgradering (nedgradering?) av samsung TV, og har PS3. Har merket ingen forskjell på forhold som billedkvalitet / lydkvalitet. Anbefaler for alle å oppgradere. Ta kontakt med infocare og fortell hvor du har kjøpt TV'en.

  3. Canal Digital sin nye parbol HD-dekoder støtter ikke HDMI 1.3 som de nye TV'ene til Samsung har.

     

    HD-kanalene blir fine på min nye Samsung M86 40", men det går ikke lyd over HDMI. Det er også en masse andre småproblemer (de fleste kanaler i 4:3, grønt bilde med HDMI når du bytter fra DVD til CD med HDMI osv, osv). Dette er tydeligvis ikke bakoverkompatibelt. Alt blir OK med SCART, men da har jeg jo ikke HD. CD skylder på at Samsung bruker en uferdig standard, men sannheten er vel at det er utrolig dårlig av CD å komme med en HD-tuner som ikke støtter HDMI 1.3.

     

    Fordømt irriterende!

     

    CD sier det skal hjelpe med en HDMI-svitsj, men jeg gidder ikke bruke 1.700,- på noe som kanskje virker.

     

    Andre som har opplevd det samme?

     

    Jeg har opplevd det samme og har løst problemet med å sende TV'en inn til Infocare. De foretar en softwareoppgradering av TV'en. Problemet med "grønt bilde forsvinner" og "lydproblemene" forsvinner. Du får til og med norsk meny, hvis du ikke hadde det fra før (I tilfelle TV'en er parallellimportert). En budbil sjåfør kommer og henter TV'en. Du må opplyse om du har originalemballasje eller ikke. Hvis ikke, tar de med emballasje til TV'en. Budbilen kommer tilbake om ca. 1 uke med TV'en fullt oppgradert. Garantien på TV'en dekker dette. Koster deg ingenting. Forhandler betaler for oppgradering (I mitt tilfelle MPX), selv om TV'en er parallellimportert fra Øst Europa. Dette er tilfelle hvis TV'en er kjøpt hos MPX, Komplett, Elprice m.m. Hvis TV'en er en såkalt nordisk utgave er

    det bare å ta kontakt med Samsung. Tror det er Infocare som gjør jobben for de også.

     

    Jeg er i allefall kjempefornøyd med oppgraderingen. Nå fungerer TV'en som den skal.

  4. Hei,

    leser flere poster på forumet med spørsmål om RiksTV, noe jeg finner underlig siden jeg ikke kan se en eneste fordel ved å velge RiksTV! Så vidt jeg kan se får man mye større utvalg ved å velge Canal Digitals "familiepakke", og prisen er kun minimalt høyere. Det eneste jeg mister er TV3, noe som ikke er et stort savn. Har jeg oversett noe viktig?

     

    Du mister ikke TV3, ved å velge Canal Digital. De vil snart tilby både TV3 og Viasat4. Viasat vil tilby TV2 og TV Norge.

  5. :ermm: Her var det mange som har hatt samme opplevelser som jeg har fått siste dager.

     

    1. Bilde uten lyd uten når man endrer lydnivå: løst ved å kople som Component (3 video-stikk og 2 audiostikk). Funker bra, men bidrar til ytterligere spagetti på baksiden.

    Sansung Norge tilbø å sende programoppdatering-CD for nedlasting via PC inntil de fant ut at skjermen var parallellimportert (Komplett.no), da var det stopp.

     

    2. HD-dekoder som må trykkes på Av/PÅ-knappen manuelt: Canal Digital sier dette skal rettes ved senere (?) programoppretting via parabolen. Så her er det vel bare å vente/la den stå på hele tiden.

     

    Jeg har samme problem som deg med Samsung. Hvis noen har skaffet seg programoppdattering-CD for nedlasting

    via PC, og kunne sendt meg filen hadde de vært helt konge ....

×
×
  • Opprett ny...