Gå til innhold

eXclusive1337

Medlemmer
  • Innlegg

    426
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eXclusive1337

  1. Jeg har vært abonnement hos HBO Nordic i lengre tid, og aldri hatt noe problem med hakking og buffering. Jeg har alltid hatt bra hastighet på mitt nettverk, 1Gbps ut og inn, og kvaliteten er ikke noe å klage på. Jeg ser på HBO Nordic som en av de tjenestene som faktisk fungerer. De norske streamingtjenestene derimot klarer jeg ikke. Der er det buffering, kvalitet på 240P osv. på en 1Gbps linje ut.

  2. Jeg skal i helgen til å sette sammen ny pc, som innebærer hovedkort, CPU, RAM. Jeg har en 120GB ssd med windows 10 installert som jeg har brukt på den gamle PCn. 

     

    Windows 10 ble gratis oppgradert fra win 8, det er altså ingen windows 10 lisensnøkkel jeg kan kjøre en win 10 clean install, så da lurer jeg på om jeg fortsatt kan bruke samme OS som før bytte av pc deler, men da bare uinstallere noen spesifikke drivere, evt kjøre recovery før jeg bytter pc delene? 

     

    Installere windows 8 og så kjøre alle oppdateringer til jeg får tilbud om gratis win 10 og deretter kjøre win 10 oppdateringer er ikke aktuelt... 

  3. Likte godt starten av spillet når man får robot armor, og skal kjempe mot death claw. Det som skjer er at jeg står fortsatt på taket og skyter på mennesker, deathclaw kommer opp og dreper 1-2 stk. nede på bakken og forsvinner gjennom veggen på huset i enden av gaten mot der jeg står, og det eksploderer og ser aldri noe igjen til den. GG tenkte jeg, og når gruppen rykker ut, stopper lederen opp og "ser" på vesenet som er dødt, men vesenet er ikke å se, deretter klarer ikke lederen å gå, henger fast og 10 sekunder etterpå popper han opp 500 "meter" unna på ett gjorde og går causal vider.

  4. Du får nok ikke Skylake-E (som kommer i 2016-2017 om jeg husker hva HKS sa sist) og Pascal (som kommer ca i midt 2016 ellerno?) til 10-11K. Bare Cpu/Hk/Ram vil komme nærmere 8K alene, da det er det nåværende 5820K/X99-A/16Gb ddr4 koster.

    Det er greit nok. Tenkte hvis jeg bruker 11-12k i dag, vil det være bortkastet hvis jeg egentlig vil ha en rigg i 2016-2017.. 

  5. Jeg sitter også på en i7 920, som tidligere kjørte på 3,2GHz, men etter noen problemer med RAM eller HK (usikker på hva som er problemet) kjører jeg den på stock med kun 2 RAM brikker (2x2GB). Enten er det 2 RAM brikker som sluttet å fungere, eller så er det 2 av sporene som sluttet å virke, eller en av kanalene (HK eller RAM defekt). Problemene begynte da jeg kikket i "System" og så at kun 4 av 8 GB var disponibelt. Har selvfølgelig 64bit OS. Jeg undersøkte hva dette kan være, og gjorde noen inngrep i BIOS osv. men etter det fikk jeg BSOD. Testet en og en RAM brikke, og etter hvert 2 og 2, og fant ut at det ikke lengre fungerte med 4 brikker. Virker som det er HK som har defekten der. 

     

    Det går greit med riggen foreløpig (CS:GO og Dota2), men tror den vil slite nå som battlefront og ellers andre spill jeg skal anskaffe i senere tid. 

     

    Det jeg dog er redd for er hvis jeg i dag kjøper en helt ny rigg til 11-12 tusen, så kommer det en ytelse-økning neste år som er høyere enn den økningen jeg får i dag (Nvidia Pascal og etterkommer av Haswell-E). Og valget mellom dagens Skylake eller Haswell-E. Det vil jo alltid komme ting som er bedre, men hvis neste generasjon har den ytelsesøkningen jeg tror de har, venter jeg på det. 

  6. Hei. 

     

    Jeg har en Shimano baitrunner 6000RA som slet med at bøyla ikke gikk over når jeg kasta og skulle til å sveive igjen. Når jeg først demontarte snella gjorde jeg litt service på den også, oljet in mekanismen osv. 

     

    Etter jeg fiksa det, fungerer ikke anti revers mekanismen, altså bryteren for at snella ikke kan sveives begge veier. Jeg har prøvd 3-4 ganger med plasseringen av mekanismen, men antirevers bryteren fungerer ikke. Jeg prøvde å finne skjema for hvordan det skal sitte sammen, men fant ikke inne i selve anti revers mekanismen. 

     

    Noen som har erfaring med denne mekanismen evt. kan fortelle meg hvordan jeg skal få snella til å kun rotere 1 vei? 

     

    Legger ved bilder av mekanismen. 

     

    Er forsovet også litt usikker på om det faktisk er anti revers mekanismen, og at ikke den sitter inne i snellehuset? 

    post-143204-0-69130900-1432308675_thumb.jpg

    post-143204-0-55415500-1432308787_thumb.jpg

  7. Jeg tok nå ut 2 av 4 brikker, satte dem begge i kanal 2. I system står det nå 256mb usable, totalt 4GB. Prøver det andre paret i kanal 1: blåskjerm. Tok også ut bios batteri til å begynne med. Prøver 1 og 1 brikke i kanal 1 i spor 1 i kanal 1: kommer ikke inn i bios engang, svart skjerm og blinker på hk. Begynner å mistenke hk. Prøver 2 av brikkene i spor 3 og 4: blåskjerm. Setter inn alle ram brikker og setter alle verdier manuelt (timing, spenning, MHz): blåskjerm. Setter alt til "load optimized default": blåskjerm. Slår av hovedstrøm en liten periode og starter igjen: blåskjerm. Kjører igjennom windows repair tool: blåskjerm.

     

    Noen idéer?

  8. Hei.

     

    Jeg har hatt noen spørsmål ang. min egen PC i det siste. Plutselig kunne jeg ikke vekke datamaskinen fra dvalemodus (jeg satt den alltid i dvale). Jeg måtte ta hovedbryter på strømforsyner. Jeg sjekket litt rundt, og i "system" i kontrollpanel står det at jeg har kun 3,5GB til disposisjon. Googlet litt og fant ut at det enten kan være minnefeil, eller programvare som sparer av plass. Skal kjøre igjennom en memtest for å bekrefte hva det er, men jeg har jo 4x2GB brikker. Ville det ikke stått 6GB usable hvis det var en brikke som var defekt? Eller blir hele minnekanalen deaktivert av hovedkort eller lignende? Fikk også blåskjerm her forledes, men maskinen virker så lenge jeg skrur den av og på, men ikke dvalemodus.

     

     

    OT: kjøpe Haswell-E eller vente til Broadwell eller Skylake?

  9. Har akkurat kjøpt meg en Onkyo tx-nr737 reciver (black friday), og lurer på hvordan jeg skal ta ibruk min NAD effektforsterker.

     

    Tidligere hadde jeg en NAD forsterker, urgammel stereo, hvor jeg koblet til NAD effektforsterker via "line out", og det virket uten problem. For å justere volum brukte jeg volumhjulet på "forforsterkeren", den gamle NADen.

     

    Nå har jeg koblet effektforsterkeren til line out på Onkyo reciveren, hvor de da har forskjellige soner på disse 2 line out. Jeg er ikke interessert i å ta ibruk flere forskjellige soner, men å kunne justere volum på effektforsterkeren. Jeg fikk ut lyd fra høyttalerne jeg har på effektforsterkeren ved å aktivere "zone2", men da kan jeg ikke justere lyden, og det står må maksimalt til en hver tid.

     

    Det er forsåvidt en line out til sub woofer, men denne spiller vell kun de lavere frekvenser? Kan jeg kanskje justere så jeg kan sende full range på sub woofer kanalen?

     

    Hvordan kan jeg bruke effektforsterkeren og justere volum med Onkyo reciveren?

  10. Hei.

     

    Jeg har nylig flyttet inn i en leilighet der det ikke er oppvaskmaskin, og tenker å skaffe meg en.

     

    Jeg skal ha en midlertidig løsning, da jeg ikke har tilgang til å slå av vann eller drive så mye med røranlegget som er der. Jeg tenker på vanntilførsel via vannkran, en måte å koble en slange på selve krana, og som skal være en "hurtig" løsning. Avløpet kan også gå i vasken, eller monteres på avløpet på ett vis.

     

    Er det noen som har vitenskap om hva som trengs? Hvilke enheter jeg skal gå for når det kommer til selve koblingen osv?

     

    Velger vanlig oppvaskmaskin fremfor benkoppvaskmaskin da det er fremtidsrettet innkjøp med vanlig.

     

    Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...