Gå til innhold

ftbllftbll

Medlemmer
  • Innlegg

    220
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ftbllftbll

  1. Hei!

     

    SKal søke på økonomistudier i Sverige. Har ikke lyst til å gå på en evt handelshøyskole i Stockholm pga det sannsynligvis er altfor mange syke stureplan mennesker der. Men ser på handelshøyskolen i göteborg og på lund universitet. Sliter med å finne de forskjellige bachelorprogrammene på hjemmesiden til lund universitetet.

     

    Noen som har erfaring med å studere i Sverige?

     

    Takk for svar!

  2. Hei. Skal kjøpe en roman og er ute etter en klassikerer. Ikke en bok som kommer og går på en måte. Har sett på listen over 1001 bøker du må lese før du dør.

     

    http://www.listology.com/list/1001-books-you-must-read-you-die

     

    Er glad i krim og drama. Klassikere jeg har mye til overs for er beatles, of mice and men, a long way gone, the kite runner, selv om de to siste er relativt nye. Er bra med noe utenom det vanlige også. Har lest en bok som heter "mississippi.neo" en gang av morten harry olsen. likte den fordi den har handlig fra hele usa.

     

    Spørsmålet er om noen har noe å anbefale?

     

    Takk for svar :thumbup:

  3. Hei!

     

    Har tenkt til å gå på CBS neste år men vet ikke om jeg skal gå på dansk eller engelsk studie. Har hørt det er vanskelige å komme inn på de engelske linjene men når man søker i danmark kan man også komme inn på motivasjonsbrev og slikt også. itillegg må man gjennomføre en såkalt tøffeltest hvis man skal studere engelsk i utlandet. en test der man må ha så og så mye riktig for å bestå og som inneholder spm om engelsk grammatikk etc. MEN jeg har engelsk valgfag fra 2 og 3 gym og karakterene 5 5 fra tredjeklasse. trenger jeg da gjennomføre en slik test? og hvor stor er forskjellen på inntakskrav på dansk og engelsk linje?

     

    Takk for svar :thumbup:

  4. Hei!

     

    Fotoalbum og videoer jeg har lagt ut vises ikke i noen oversikt nederst i profilen min som den gjør hos mange andre. Har gått inn på innstillinger og gjort alt synlig for bestemte personer, men fortsatt er det ikke noen oversikt over mine album nederst til venstre i profilen min.

     

    Noen som vet hvordan jeg gjør dette synlig?

     

    Takk for svar :thumbup:

  5. Hei folk!

     

    Jeg har lyst til å bli lege og da eventuelt studere det i polen eller ungarn. Men problemet er at jeg ikke har realfag fra videregående skole og må ta en hel haug av disse på bjørknes. Det blir evt fra januar 2011 til mai 2011. Litt liten tid. Men peonget er at jeg misliker realfag(har ikke hatt det før, bare naturfag) og er bedre i økonomifag(muligens fordi det er lettere).

     

    Ellers er jeg grei i matte med 4 i både S1 og S2. Vil jeg klare disse realfagene eller hva?

     

    Takk for svar :thumbup:

  6. Hei alle i sammen :)

     

    Trenger en ny serie. Har sett alt av

    - entourage

    - how to make it in america

     

    - the oc

     

    - prison break

    - twin peaks

     

    Er chuck noe kanskje? Josh Schwartz...

    True Blood? er mer keen på no virkelighet egentlig...

    Sett litt californication. Er det virkelig så bra?

     

    Takk for svar :thumbup:

  7. Er 20 år og har studiekompetanse og førstegangstjeneste. Er ute etter en heltidsjobb nå. Har lyst til å jobbe i sportbutikker fordi jeg intereserer meg for det. Problemet er at det ikke er så lett å få jobb. Har søkt på noen stillinger på finn.no men er vel tusen andre som søker på disse.

     

    Det er vel bedre å ta en søknadsrunde og gå fra butikk til butikk og levere søknad og cv. Men når jeg kommer til butikken, skal jeg da spørre etter daglig leder eller bare be de i kasse legge den i posten hans. Er bra å vise ansiktet sitt, men hva med hvis daglig leder sier at de ikke trenger bemanning? Hva gjør jeg da?

     

    Tusen takk for svar :thumbup:

  8. Ofte spiller hele lag med like sko. Enten det er nike total90 eller vapor så har begge modellene samme farge (sølv og oransje). Ellers så er det predator fra adidas og alle de modellene er svarte og gule. Hva kommer dette av? Må vel ha noe med markedsføring og gjøre men har ikke vært slik tidligere.

    Takk for svar :tease:

  9. Har to spm ang denne mobilen.

     

    1. Det blinker et konvolutt symbol nederst midt på skjermen. Dette symbolet er hvitt og lite og blinker i ett sett og jeg får det ikke bort. Kan det ha noe med mail og gjøre siden jeg ikke finner det ut ved hjelp av meldinger?

     

    2. Hvordan går jeg inn og finner tilgjengelige trådløse nettverk?

     

    Takk for svar :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...