Gå til innhold

pollyanna

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pollyanna

  1. Angrer så forferdelig....

    Har i flere år bestilt ny iPhone til lansering i min lokale Telenorbutikk.

    Fått den modellen jeg ville hver gang. Bestilte en iPhone 11 pro max, 256 gb i sølv denne gang.

    Men ingen telenorbutikk i Rogaland fekk inn max denne gang. Fekk tilbud om vanlig pro og gjekk for den. Det er en fantastisk mobil, men klarer ikke helt å glede meg over den, da jeg savner så veldig større skjerm.

    Var en her inne som hadde link å gi bort på akkurat den jeg ønsket meg på torsdag kveld. Takket ja, men hørte aldri noge.

     

    Så om noen har en link til iPhone 11 pro max, 256 gb, stellargrå eller sølv så blir eg glad :)

  2. Lurer på om noen kan hjelpe? Har brukt bok til å skrive ned ting jeg skal. Ville  nå gå over å bruke kalenderen på mobilen. Lurer da på om dere bruker den innebygde standard eller laster ned en annen. Sliter med å få lagt til hendelser i standard kalender. Går inn på en dato og skal skrive inn hendelse med pluss tegnet, men kommer bare til neste hendelse, f.eks skulle legge inn noe 28 mars men kommer da bare til påske. Hva gjør jeg feil? Og et spørsmål til: under kontakter kan en legge til bursdag. Da velger en både dato og år. Så får en opp i kalenderen hvor mange år personen fyller. Er dette noe en kan få til i kalenderen. Legge til en hendelse som skal komme kvart år, og hvor mange år det er siden. for eksempel et dødsfall. Håper noen kan hjelpe. På forhånd takk.

  3. Hei. Har et problem etter siste oppdatering. Får ikke på tastelås under samtaler. Før trykket jeg ned av / på knappen men nå bryter det samtalen. Bruker mobilen mye mellom haken og skulderen og da ringer den andre i hytt å pine.

    Visst jeg bruker headset kan jeg trykke på av/på for å låse den men ikke uten. Noen tips?

    (løft for å vekke er ikke aktivert)

  4. Jeg var av de som ikke ønsket større iPhone da iPhone 6 kom ut. Likte veldig godt iPhone 5S og syns fortsatt den er veldig fin og god å holde i. Men da jeg er veldig interessert i mobiler, så kjøpte jeg 6eren når den når den kom ut. Har hatt alle fra 3gs. Syns 6 eren var stor, men det blei jo en vane. Nå når iPhone SE skulle komme, gledet jeg meg veldig. Mottok den fra Apple 6 april og har siden byttet frem og tilbake mellom SE og 6S. Kom oppgraderingen av 5S for sent for meg? Aner ikke ;) Lurer på om andre har gått fra 6/6S til SE og hva eventuelt deres erfaring er? Liker veldig godt SE, men merker jeg savner større skjerm. Når eg då bruker 6S syns jeg den er stor ;) Hva er deres erfaringer?

  5. Etter den nye oppdateringen sliter jeg med en ting: når jeg skal sende et bilde i meldinger (mms) å trykker på ikonet lagrede meldinger, kommer ALLE bildene på rekke og rad. Har en del bilder inne, men de ligger i mapper. Går det an å velge å vise mappe fra inne i meldingen? Når alle bildene kommer finner jeg ikke det rette. Har fått sendt ved å gå til album og finne mappe å så bilde, men skulle så gjerne hatt muligheten fra meldingstråden. Noen som kan hjelpe?

  6. Har ikke brukt iCloud så er ingen sikkerhetskopi der. Er det ikke sånn fortsatt at en ikke får med like mye på en sikkerhetskopi der. Tenker da på alle innstillinger ,meldinger, kontakter og bilder?

    Problemet er jo at jeg ikke får sikkerhetskopiert den gamle via iTunes, heller ikke gjenopprettet den der.

    Det jeg gjorde var å legge inn en 2 uker gammel sikkerhetskopi på den nye, så la jeg bare over en mappe med de nye bildene.

    Manglet da mange meldinger jeg ville hatt. Men får ikke sikkerhetskopiert samme hva jeg gjør.

    Lurer litt på om det kan ha sammenheng med at den gamle har hatt iOs 9 innstallert og når jeg gjekk tilbake til iOs 8.4 (har det på begge) så ligger det en slag sperre?

  7. Lurer på om noen kan hjelpe eller komme med tips: Kjøpte en iPhone 6 for et par uker siden med feil på og fekk i dag ny swap. Skulle sikkerhetskopier den jeg hadde (iPhone 6 det også) men får bare opp denne feilmeldingen :iTunes kunne ikke sikkerhetskopiere iPhone-enheten fordi sikkerhetskopien var skadet eller ikke kompatibel med iPhone-enheten.

    Har prøvd å Google det, har skrudd av og på både mobil og pc, men får samme feilmelding om og om igjen. Håper noen har et tips til løsning på dette. På forhånd takk!

  8. Gjorde akkurat det samme for 2 uker si. Har hatt iPhone 6 siden lansering og kjøpte nå en 6 plus. Er helt overrasket av meg selv. Rundt nyttår gjekk jeg litt tilbake til 5s da jeg syns 6eren var for stor. Nå etter 2 uker med plussen syns jeg den vanlige 6 vart liten. Helt utrolig hvordan en kan venne seg til ting. Plussen holder en dag lenger på batteriet sjå meg. Syns faktisk og den ekstra tyngden gir bedre grep. Hadde aldri trodd jeg skulle ha plussen, men er faktisk veldig fornøyd med den :)

  9. Er det flere enn meg som synes iPhone 6 rett og slett er litt for stor? Jeg har ikke så store hender og synes derfor at iPhone 5S var perfekt størrelse, men etter at jeg fikk iPhone 6 synes jeg det er veldig knotete å bruke en hånd. Kan jo bruke enhåndsfunksjonen, men synes jeg oftere og oftere må bruke begge hendene.

     

    Ikke lett når man holder på med andre ting og bare har en hånd ledig. SKulle ønske den kom i 4 tommer størrelse også.

    Er helt enige med deg. Brukte iPhone 6 i 3 mnd. Syns den var for stor, så i romjulen kjøpte jeg ny iPhone 5s. I hele januar har jeg byttet frem og tilbake. Klarer ikke bestemme meg for en av dem. Syns 5s er perfekt størrelse, men den er dårligere på blant annet batteri. Er rett før jeg får meg tvilling sim så jeg kan ha begge i bruk :-P

    iPhone 6 i 4 tommer hadde vert perfekt for meg :)

  10. Var snakk om å sette opp mobilen som ny og ikke fra backup tidligere i tråden. Lurer på hva man kan gjenopprette fra backup? Har gjenopprettet siden iPhone 4. Har hatt alle versjoner etterpå. Sliter med at meldingslyden er veldig lav innimellom. Skjer ikke hver gang, men ofte nok. Trodde først det var feil med mobilen, men har hatt flere modeller og denne "feilen" følger med. Så hva kan jeg ta med fra backup? Bruker iTunes å synkronisere, burde jeg heller bruke iCloud?

    Takker for svar :)

  11.  

    Kan sikkert føye det til en rekke av bugs i nyeste iOS, mye slurv fra Apple denne gangen her. Hos meg er WIFI skamtregt til tider og så driver instilling-menyene og lukker seg til tider. Jeg har en 5s vel og merke. Opplever dog ikke den buggen du nevner, bank i bordet.

     

    Dette til tross for en total resetting av telefonen, og satt opp som ny enhet. Dårlige greier.

    Er vel ikke rart at Apple tester iOS 8.1, 8.2 og 8.3 allerede fra dag nummer en... Har aldri hatt så mange merkelige quirks med iOS på flere år som jeg nå har med iOS 8.0.2.. Ikke noe som er så kritisk at jeg river av meg håret, men utrolig skuffende å se dette fra Apple..

     

    Blant annet at telefonen av en eller annen bisarr grunn velger å pause Downcast (Podcast) når noen ringer men begynner å spille av podcasten så fort jeg tar telefonen så jeg ender opp med lyd fra samtalen og lyd fra podcasten oppå hverandre hvor jeg manuelt må gå inn og skru av podcasten etter samtalen har startet er veldig dårlig...

     

    Har hatt iPhone 6 i nesten 2 uker. Var skikkelig skuffet over ios 8,mange bug. Syns det var utrolig dårlig av Apple. Ikke sånn jeg er vandt med. Følte en stund sist helg at veien var kort til Sony.

    Største problemet mitt var handsfree i bilen. Kunne ikke motta samtaler og ikke ringe ut. Dette er noe jeg bruker daglig. Vart skikkelig frustrert, men fant til slutt en løsning. Oppdaterte til ios 8.1 og bank i bordet, nå funker det :)

  12. Jeg var av de som ønsket iPhone 6 med 4 tommer. Men har en stor interesse for mobiler og ville prøve ut iPhone 6, plussen var aldri aktuell for meg. Etter å ha hatt iPhone 6 siden i går syns jeg den er stor. Vurderte faktisk å gå tilbake til 5s men det er jo tidlig. Skal bruke 4,7 tommeren en uke å se om jeg venner meg til størrelsen. Noe jeg likte var valget når en satte opp telefonen, å kunne velge like mange apper som før eller flere, men da mindre. Med mitt sviktende syn er den veldig bra med tanke på å få alt litt større. Har dessverre ikke fått testet den så mye ellers, men det skal jeg nå etterhvert. Mitt første inntrykk var då at den er stor (for mine små hender) ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...