Gå til innhold

simian

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simian

  1. Kjære brafolk,

     

    jeg skal kjøpe et digitalt kompaktkamera til meg selv. Jeg har et Nikon D200 som jeg er meget fornøyd med, så ikke foreslå å "legg på mer penger og kjøp deg speilreflekskamera". Dette kameraet skal komplettere mitt D200-kamera. Greit å ha det når man skal ut på byen, er i utlandet osv. Uansett. Jeg stiller følgende krav til kompaktkameraet:

     

    - Koste under 6000,-

    - Må få plass i bokselomma

    - Fungere greit under mørke omgivelser

    + Best mulig bildekvalitet :tease:

     

    De to aktuelle kandidatene jeg har sett på er Leica D-Lux 3 og Canon Powershot G9. Men frykter liksom at sistnevnte blir i det største laget for å få plass til det i bukselomma.

     

    Kom med forslag!

  2. Jeg var der rundt 05.00 og fikk tak i en. Jeg var blant de ti første. Takk til alle som var til stede og gjorde oppmøtet hyggelig.

     

    En ting som irriterte meg, var at han som fikk PS3-en gratis, fortjente ikke den, fordi han ikke var nr 1. Han som _egentlig_ var nr. 1, og som fortjente den, måtte dessverre betale for den. Trist.

  3. jeg kjøpte det pga jeg jobber i butikk og får det for 260 kroner.. Men noe mer enn det er det nok ikke verdt.. Helt greit 2 player spill. Ikke spilt så mye, men syns ikke kontrollene er så bra. merkelig at man må trykke for å skru osv

     

    Hmm. Det var også det jeg hadde fryktet. Jeg har ikke sett noen anmeldelser av spillet her i Norge. Fikk med meg at det ikke går an å spille online mot andre heller. Det er mildt sagt meget skuffende og veldig "last generation".

  4. Når vi først snakker om BR-avspilling på PS3. Kan PS3 lese brente BR-plater? Jeg har et HD-videokamera fra Sony, og en Blu-Ray brenner. Tenkte å kjøpe en PS3 snart, og brenne ut hjemmevideo ved hjelp av Nero 8, for avspilling via PS3, vil det fungere?

  5. Det står ikke at det er 60 gb versjonen i katalogen, heller ikke at det følger med 2 spill og en ekstra håndkontroller. Både brutter'n og pappa har lest at det er 40 gb utgaven ett eller annet sted

    Jeg har spurt folk som har vært på Electroworld, og de sier at de, de har snakket med, har sagt at det er 40 GB-versjonen. Men samme kan det være, jeg skal uansett ha en PS3, som skal brukes til Guitar Hero III.

     

    Jeg stiller meg i kø klokken 09.00. Tidligere enn dete gidder jeg ikke. SÅ viktig er det ikke for meg.

×
×
  • Opprett ny...