Gå til innhold

onlyafrika

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av onlyafrika

  1. Kjøpte Mate 20 Pro for en uke siden, og er bare sånn passe førnøyd. Ansiktsgjenkjenningen er på ingen måte så stabil og feilfri, som Tek.no sin test skulle tilsi, jeg sliter ofte, og har først ansiktsgjenkjenningen køddet, så kødder også fingeravtrykksleseren. Men får jo åpnet den da.....

    En annen ting som irriterer meg grenseløst, er at det er bortimot klin umulig å forandre lyder, da spesielt varsler. Om det er EMUI som forårsaker dette, eller at Android 9 har blitt mer brukeruvennlig, det vet jeg ikke. Tar gjerne imot tips her, om noen har kjennskap til dette.

  2. Til Redaksjonen

    Kan dere gi meg en fornuftig forklaring på hvorfor dere gir iPhone X 10/10, når den har de samme tre tingene i trekk, som Huawei Mate 10 Pro, og i tillegg til det har den også trekk for å være svindyr, det vil ta noe tid før alle apper er tilpasset, samt portrettmodus er ikke like treffsikkert som iPhone 8..............og Mate 10 Pro får 9.5/10. Dette virker "kjøpt og betalt", og det er vel ikke det inntrykket dere vil at leserne skal sitte igjen med?

    • Liker 4
  3. Etter oppdatering til Windows 10, får jeg ikke lenger tilgang til 5GHz nettverket. Selv om jeg har nyeste drivere fra Asus, så virker det som om Windows av en eller annen grunn ikke aksepterer driverne, og jeg blir derfor stående på 2.4 GHz.

    Er det noen som har en løsning på dette, ville jeg være takknemlig for tips.

  4. Jeg syns det er dristig av Microsoft å pøse ut telefoner, så lenge de ikke har et operativsystem som fungerer.

    Windows Phone 8.1 var et operativsystem som fungerte godt, var enkelt og bruke, og ga assosiasjoner tol Nokia's brukervennlighet. Windows 10 Phone er helt på trynet, uoversiktlig og brukeruvennlig, med en masse påtvungne funksjoner, samt at operativsystemet ikke er stabilt nok til at det i det hele tatt skulle være sluppet.

    • Liker 2
  5. Jeg har en Lumia 930, og er med i insider programmet. Jeg fikk tatt den tidligere nevnte oppdateringen uten først å måtte tilbakestille telefonen. Nå har jeg hatt 10586.29 siden den var tilgjengelig. Telefonen fungerer greit, noen bugs er der, som for eksempel at når noen ringer, så kommer nummeret opp, ikke navnet i telefonlisten. Det kan også nevnes at Windows 10 Phone har en masse irritasjonsmomemter. Jeg syns det blir stadig vanskeligere å finne frem i, og forstå ordentlig innstillingsmenyene. Det som irriterer mest, er at Meldinger ikke bare inneholder SMS/MMS, men også Skype og FB Messenger. Dette er noe jeg ikke ønsker å ha der. Jeg vil heller ha varslene der de hører hjemme, heholdsvis i appene for de to nevnte. Det såkalte "varslingssenteret" fungerer forsåvidt greit, men man burde hatt muligheten til å velge hva man vil bli varslet om. Jeg frykter for at Microsoft "kræsjlander" med 10 Phone, om de ikke skjerper seg og tar brukerne på alvor. For min del har veien tilbake til Android blitt vesentlig kortere den siste tiden.

  6. Dette er unektelig en pen telefon, men basert på mine egne erfaringer med 930, er jeg skeptisk til aluminiumskonstruksjonen. De fleste av oss er nok uheldige, sånn at telefonen faller i bakken/gulvet av og til. Min 930 har gjort det ved et par anledninger, noe som har ført til at rammen har blitt skjev, sånn at bakdekselet ikke kan kneppes ordentlig på plass. Jeg for min del holder en knapp på polykarbonat, er mer opptatt av at den er solid, enn at den ser eksklusiv ut :)

    • Liker 1
  7. Jeg vil bare sånn helt på tampen si noen ord de de som måtte være motstandere av at Microsoft har bygget disse telefonene i polykarbonat: Som nevnt i en tidligere kommentar, så har Nokia hatt suksess med dette byggematerialet, og etter å ha eid Lumia 930 i 6 mnd, så gir jeg min fulle støtte. At aluminium (som 930 er bygget i) kanskje ser litt mer eksklusivt ut, det må bli opp til øyet som ser. Etter å ha deiset i gulvet noen ganger (ingen overraskelse) så har den blitt deformert i et hjørne, sånn at bakdeksel ikke går ordentlig på plass, så her har man et eksempel på ulempen ved å se eksklusiv ut. Så jeg for min del er veldig glad for polykarbonat :)

  8. Jeg har en Lumia 930 (siste som ble produsert som Nokia), og jeg må bare ta av meg hatten for WindowsPhone. Etter at den kom i 8.1 versjon fremstår den som lynrask, og brukervennligheten er a la gode gamle Nokia, der det finnes logikk i menyene. Desverre er det sånn at Apputvalget er ganske begredelig, og de fleste store aktører som Nordea og Canal Digital, diskriminerer Windows Phone brukere. Heldigvis er Explorer som nettleser fullverdig til å bruke banktjenester, som fra en vanlig PC, så det er mer irritasjon enn det er problemer, mangelen på Apper. Vel og merke så ryktes det at WindowsPhone 10, skal være kompatibel med Android apper, og dersom dette medfører riktighet, så vil dette kunne gi Microsoft en del nye brukere fra Android. MEN, med prisene som er oppgitt på 950 0g 950XL, vil nok dette medføre at Microsoft går skikkelig på trynet, i aller beste fall bli stående på stedet hvil, i forhold til å få flere brukere/tilhengere. Det vil bli store klimaendringer nede hos GamleErik, før JEG blar opp over fem tusen for 950 XL

  9. Og det desidert viktigste har dere ikke omtalt i det hele tatt; hvorvidt telefonen kommer til Norge/Europa eller ikke.
    Spiller egentlig ikke så stor rolle. Jeg kjøpte Find 5 fra Kina, før den kom til Europa. Den fungerer utmerket, og gjør nok også Find 7 når den er klar.

     

    Hvilken erfaring har du med Oppo 5? Byggekvalitet, driftssikkerhet, generalt det man forventer av de "store"?

  10. De fleste har vel hørt om HC Andersens eventyr "Kongens nye klær" Det har tydeligvis Samsung også. Her er en del nye gimmicks som for de fleste sikkert er unødvendige. I følge testen fungerer de heller ikke tilfredsstillende. Man kan dog skru de av, men hva er da vitsen med å betale for noe som ikke fungerer/man ikke trenger? Jeg byttet ut min S2 til fordel for S3, men den store aha opplevelsen har fullstendig uteblitt. S3 er ikke noen dårlig telefon, men det er skuffende at for hver programvareoppdatering, opplever jeg at batteritiden blir dårligere, personlige innstillinger (spesifiserte ringetoner til forskjellige kontakter) forsvinner, og etter den siste oppdateringen, er kontaktlisten min helt på trynet, kontaktene ligger ikke lenger alfabetisk. Totalt sett syns jeg "enkelheten" som en gang var i Android er borte. For meg er det i allefall helt uaktuelt å bytte til S4, til det er telefonen for kjedelig, og inneholder for mye gimmicks..............

    • Liker 2
  11. Selv opplever jeg at nettlesere for Android generelt, har et vanskeligere brukergrensesnitt enn en nettleser for internett på vanlig PC.

    Jeg fikk mitt første nettbrett (Asus Transformer Pad Infinity TF700) for noen uker siden, og har prøvd meg frem med forskjellige nettlesere.

    Den innebygde nettleseren fungerer for så vidt greit, men den oppleves treg, Google Chrome funker greit, men jeg kommer stort sett til mobilversjonen av sidene, Opera har jeg ikke testet ut ennå. Den store overraskelsen er Firefox, den oppleves som lynrask, og er det nærmeste jeg kommer en "vanlig" nettleser. MEN.........jeg får ikke ÆØÅ, samt forskjellige tegn som ;:? osv, når jeg bruker tastaturet på docken. Finner heller ingen innstillinger for dette, men kanhende problemet ligger et annet sted, ikke i Firefox?

  12. Jeg har ikke pr i dag ikke funnet noe abonnement som er billigere enn det jeg har i dag, 500 av alt for 199,- mnd. Pr i dag er det datatrafikken som blir først oppbrukt. La oss bare håpe at det ikke blir så lenge til at mobilbruk blir likestilt med internett, fast pris for fri bruk av alt. Jeg antar at alt, fra telefonsamtaler via SMS/MMS whatever, måles i bytes åkkesom.

  13. Etter å ha lest denne testen, er jeg meget skuffet over Amobil sine vurderinger. Når det vites at det kommer en 3G versjon av dette brettet, og at denne visstnok har en annen prosessor, er jo dette to forskjellige brett, som burte bedømmes uavhengig av hverandre. Husk at ikke alle ønsker/trenger 3G, så i mine øyne blir det helt feil å unnlate å gi toppkarakter fordi brettet mangler det, dersom dette er eneste hinderet.

    Forøvrig har jeg en TF300 i bestilling, og gleder meg til å prøve det.

×
×
  • Opprett ny...