Gå til innhold

navlasop

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av navlasop

  1. Tja. Spørs om de beskyttelsesmekanismene I PSU'en gjorde jobben sin eller ei ;)

     

    Har vært borte i flere saker der hovedkort og/eller ram og tok kvelden i samme slengen. Ser du skriver "ulykke"...mer info der hadde nok vært greit.

     

    Med andre ord, se om du kan få lånt en PSU av en kamerat, bekreft at ting fungere, også tar du bare kontakt med butikken du kjøpte pc'en eller PSU'en hos og ber om ny på garanti. Sålenge "ulykken" ikke var selvforskyld med div veskeholdige greier da, hehe.

  2. Søkte litt her på tråden og forsto det slik at det bare var kommet 15 000 Collector Edition (fysiske) til Norge. Alle disse er helst sikkert revet vekk til kjøperens fryd.

    Så mitt spørsmål er som følgende: Kommer det flere Collector Edition eller er det virkelig lotto å få tak i en kopi hvis du ikke viste om dette spillet før siste liten?

    Hadde vært Awesome hvis noen kunne fortalt om en Norsk nettbutikk som hadde noen igjen enda da... Men det fins nok ikke.

    Har meget lyst på en fysisk utgave av spillet CE med alle disse in-game spesielle tingene, figur og soundtrack.

    Vett ikke hvorfor, men føler jeg har lyst å gå forbi spillet hvis jeg ikke får tak i det, og heller ta sikte på Dragon Age: Origins.

     

    Ingen stress å få tak i Collectors Edition. Kjøp digital utgave rett fra NCSOFT her:

     

    https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?language=en-gb

     

    Mulig du bare "må ha" fysisk utgave, men ærlig talt, vi hiver jo eskene vekk i kottet uansett :p

     

    Evt, kan du få tak i standard editon billigere fra butikk og betale 10€ for upgrade til CE. Men jeg vet jo ikke hvor lenge de evt vil tilby det da....

     

    Beste er uansett at kodene ikke blir fokka\glemt når du bestiller direkte fra de, og du vet du får CE edition, og at du ikke får en kjip mail som sier noe om at de desverre gikk tomt allikevel.

  3. Nja, Lyse har sentraler med innebygget trådløs router i.

    Se om boksen på veggen din med navn TELSEY har antenner på seg, hvis ikke, har du, eller trenger du, egen router.

     

    Ved feil med trådløs tilkobling bør du da først prøve å koble direkte til maskinen fra hjemmesentral via kabel, for å utelukke feil på linja.

     

    Feiler det ikke da, og du har engen router er du egentlig snytt ;)

     

    Du kan prøve å endre kanal på router, oppgradere firmware på router, og driver til nettverkskortet på maskinen(e). Følger feilen bare en maskin, er det nok heller på den enden du bør begynne.

  4. Holder lenge med 750W PSU'en til Corsair etter min mening, er ikke noe low end utstyr. Men hvis du vil sikre deg er det jo ikke noe galt i å ta en 1kW PSU, Chieftec sin så fin ut den :)

     

    Ellers, når de gjelder støy, så har P-182 3x 120mm chassisvifter med såkalt "Tricool" system.

    Dvs viftene har tre settings low-med-high, med tilsvarende bråk og flytting av luft. Disse er jo helt greie, men ingenting som noen gode 120mm Mist vifter vil være. Men se først hvordan du liker lyden, og så kan du alltids etterbestille andre/flere vifter.

     

    4870 kortene er relativt støysvake, med forferdelig varme. Du kan øke farten på viften som følger med, men da bråker det jo mer. Blir sikkert litt prøv og se der og alt etter hva du synes er mye støy.

     

    Nesten litt misunnelig nå, hadde tenkt å kjøpe lignende selv, men skal pine meg fram til X58 og Nehalem til slutten på året ;)

  5. Hadde det vært en lokal butikk, der jeg var kjent, hadde jeg personlig sagt hva som skjedde ingen problemer.

     

    Men nettbutikker eier ofte ikke skjønn, og fanden heller om jeg gidder å betale 2000-3000 kroner hvis han fyren på andre enden av den mailen ikke gidder å bruke skjønn, eller ikke har peiling, eller bare har en dårlig dag. Sorry, men slik er det bare.

     

    Håper du får en god opplevelse, men jeg ville ikke nevnt overklokking var jeg deg. For da kan det fort bli ditt ord mot deres. Men har de mer enn 2 i IQ vet de godt at overklokking ikke skal føre til at ting tar fyr (ikke minst uten volt mods) , da er det svakhet/feil i kortet.

  6. Enig. Velg en E8400-E8500 hvis det er gamer maskin.

     

    Ellers så burde du valgt en Nvidia grafikk kort med det hovedkortet, HVIS du noengang vil bruke 2 skjermkort. Ellers går det fint.

     

    Geforce 9800 eller Geforce 98000x2 er ikke verst i pris, og sistnevnte er bedre enn en 280GTX. Spørs hvor mye penger du vil bruke.

     

    Eller så kan du skifte til hovedkort som støtter ATI sin Crossfire, feks Asus Rampage og kjøpe deg en Radeon 4870. Men det hovedkortet bruker DDR2 ram, så da må du bytte det og ut til en eller annen DDR2 PC-8500 ram.

     

    Jeg hadde heller valgt Antec P182 som du har, enn Antec Nine Hundred, men smak og behag. Kabinettet skal være stort nok, og kjølingen er nok helt grei. Du kan evt hive på 2x 120 mm på det om du føler du trenger det i etterkant.

     

    PSU er fin fin, ikke noe å si på den. Men slår meg at du har glemt kjøling til CPU, eller skal du bruke stock cooling?

    God men dyr CPU kjøler, er feks Zalman CNPS 9700NT.

     

    EDIT: Velg heller Samsung F1 1TB harddisk, fått MYE bra reviews, og slår en raptor på en del av testene ;)

  7. Hmmm...

     

    Er vel bare det "vanlige" igjen da.

    Reset CMOS, la alt stå uten strøm et par minutter, koble ut alt du ikke trenger å ha tilkoblet, sjekk/resett all kabling.

     

    Siden du har prøvd med både et pci basert skjermkort og et annet pci-express skjermkort kan det ikke være feil på hverken slot, eller skjermkort. Så hvis ikke standard feilsøket over hjelper så er hovedkortet defekt etter min mening ja.

     

    Du kan jo for sikkerhets skyld ta og koble til skjermkortet til en annen maskin hvis du vil være 100% sikker på at det ikke har tatt kvelden i tillegg, men med tanke på feilsøket ditt høres det tvilsomt ut.

  8. I utgangspunktet tror jeg feilen ligger med skjemkortet.

     

    "Enkleste" måten å teste det på er å låne et skjermkort fra en kamerat, og kryssbytte kortet. Dvs du låner hans, og han låner ditt. Du får da se om feilen forsvinner hos deg, evt og om feilen skjer hos han.

     

    En dårligere men og grei løsning er å du evt laste ned ATI tool, og kjøre overklokkingstesten på skjerkortet på standard frekvens over lang tid, dette pusher kortet som om det skulle bli spillt hardt.

×
×
  • Opprett ny...