Gå til innhold

baltazar82

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av baltazar82

  1. Hei, har akkuratt kjøpt meg en ny skjerm. http://www.lg.com/us...-PN-led-monitor

     

    Har en Macbook Air late 2010, som jeg har koblet med en minidisplay port -hdmi til skjermen. Noen som har noen idè på om jeg under innstillinger på mac`en skal velge 1080i eller 1080p (denne er best) eller oppløsning 1600*900 som er maks jeg får opp ( er ikke dette litt lavt). Har det noe å si om jeg evt velger DVI fremfor hdmi på kabelen? Takk for svarpost-142725-0-92154900-1336923244_thumb.png

    post-142725-0-64068500-1336923353_thumb.png

  2. Må jo være et sant helvette å sitte å vente på en dato som aldrig holdes. Hva gjelder elektronikk generelt er å vente mer enn 2 dager fra man har bestemt seg utholdig selvpining...

     

    Tid = penger så ved å bestille mobilen fra ett utenlandsk nettsted så har noen her nå brukt en h###### masse tid på tant og fjas som istedet kunne brukt på andre fornuftige ting ?

     

    Og det var det verdt ?

     

    Hvor mye penger tapte du på å skrive dette flotte innlegget? smh

     

    Ingenting for henger på PC som vi kan kalle B mens PC A konverterer bilder = penger

     

    Neste gang skal jeg også forklare hvordan ironi fungerer :cool:

     

     

    Svarer du på riktig tråd her? Må ærlig inrømme at jeg ikke skjønner et kvekk av hva du babler om....

    • Liker 1
  3. Jeg venter fortsatt på min. Har forhåndsbestilt fra Tele2 siden jeg har Tele2 fra før av, så kontant betaler jeg 2229,- (inkl. frakt) pluss 429,- per måned som inkluderer abonnement (Fastpris Medium) og telefonen. Totalt etter 12 måneder så blir det ca. 7200,- (noe som er en del, men men)

     

    Den er bekreftet den 1 desember, så jeg har den vel rundt 3 desember tenker jeg :)

     

    Okay. Var litt av en pris ja. Men jeg kan love det du blir nögd. Jeg har prøvd så si alt av high end telefoner, siste jeg hadde var S2. Note er by far det råeste jeg har hatt. Har bestillt litt flex case og screen protectors fra UK nå. Eneste minuset er at den er litt glatt, kan fort skli ut av hånden.

    • Liker 1
  4. Da har jeg fått bekreftet fra en annen kilde at Note kommer den 1 desember, så da er dette den endelige datoen (håper jeg). Nå må bare min komme!

     

    Igjen så må jeg spørre; er det noen som opplever feil med skjermen? Tenker da på kontrast og gamma.

     

    Faen altså mann..jeg skvetter hver gang du poster her. ref ditt flotte bilde :) Jeg har ikke opplevd noe problemer med skjerm eller gamma. Oppdaterte nå til 2.3.6 fra telefonen. Er det noen som vet hva som er prodsatt i denne releasen?

    • Liker 1
  5. Noen som vet hvordan jeg fjerner programmer som kom forhåndsinstallert på enheten som jeg ikke får avinstallert via programmer?

     

    post-62564-0-62605300-1321898272_thumb.png

    Det er dem applikasjonene jeg ikke får avinstallert(+ et program som heter Ipla).

     

    Når jeg går inn for å avistallere dem står det bare slikt:

    post-62564-0-11766400-1321898440_thumb.png Har ikke muligheten til å slette dem.

     

    Hvor har du bestillt telefonen fra?

    Pixmania

     

     

    Stemmer, det var det det ja. Jeg har jo også bestillt fra Pixmania, men har ikke disse polske apps på min. Veldig rart da. Jeg hadde bare bytta hele telefonen, drive å ha masse pollakk apps på telefonen hadde jeg ikke orka.

    • Liker 1
  6. Noen som vet hvordan jeg fjerner programmer som kom forhåndsinstallert på enheten som jeg ikke får avinstallert via programmer?

     

    post-62564-0-62605300-1321898272_thumb.png

    Det er dem applikasjonene jeg ikke får avinstallert(+ et program som heter Ipla).

     

    Når jeg går inn for å avistallere dem står det bare slikt:

    post-62564-0-11766400-1321898440_thumb.png Har ikke muligheten til å slette dem.

     

    Hvor har du bestillt telefonen fra?

    • Liker 1
  7. Erfarer at min note driver å skifter voldsomt mellom H+ og 3G. Befinner meg sentralt i Oslo. Litt usikker på hvorfor den ikke klarer å bestemme seg....er jo forøverig katastofe at Norge har klart å havne så langt i bakleksa hva gjelder internett og mobilt bredbånd. Vi lo av USA for noen år siden...men jaggu har dem dratt forbi oss her.

  8. Nå er jeg begynt å bli vanvittig lei av posten i Norge. Noten ankom oslo i går klokken 12 (på dagen) og er enda ikke blitt sendt fra oslo. Ser ut som det tok en uke for meg å få sendt den fra frankrike til norge, siden pakker vanligvis sendes til ålesund og derreter her jeg bor dagen etter.

     

     

    Men du må jo bruke UPS mann....

     

    Jeg har fremdeles problemer med batteriet. Klarer ikke en hel dag, selv med moderat bruk (moderat til å være en Note).

     

    Har du sjekket hva som spiser batteritid på telefonen din?

     

    Jeg er strålende fornøyd med batterikapasiteten på min. Får ca dobbelt så mye ut av batteriet sammenlignet med min gamle Desire HD :)

     

     

    Jeg ladet min telefon i går natt, moderat bruk gjennom hele gårsdagen, ca 1 time tale, 1 time spotify, og litt surring på telefonen. Har pt nå 78% igjen. Er helt gull dette altså...

  9. Rottweilerhannen: Alt av språk, funksjonalitet etc er på norsk. Default språk når jeg starta telefonen var Fransk. Telefonen glapp ut av hendene mine i går da jeg skulle legge meg, gikk heldigvis bra. Men erfarer at overflaten er veldig glatt. Så jeg må få bestillt noe cover og shield. Noen som har noe å anbefale her?

    • Liker 1
  10. Rottweilerhannen: Alle snakker om hvor dårlige pixmania er. Jeg har kjøpt 4 produkter av dem siste året, siste var Note nå i går. Har ikke hatt antydning til noe dårlig service, heller ikke ved reklamasjon. De var crap for noen år siden, men blitt vesentlig bedre. Har faktisk hatt vesentlig mer problemer med Komplott. Jeg hadde bare gønna på med pixmania, om man er gira på Note. Drive å vente til uke 50 er jo selvpining deluxe. Har jo kommet tette fete telefoner på markedet innen den tid ;)

    • Liker 1
  11. Da var telefonen ankommet med bud fra UPS. Ca 24 timer fra Paris via Malmø.Er rett og slett en fantastisk telefon. Lenge siden jeg har vært så fornøyd. Testet en video her nå, bedre bilde enn min 60" 1080p i stua. Eneste jeg ikke er så fornøyd med er Android 2.3. Av en grunn liker jeg ikke designet her. Tror det henger igjen noe fra min Samsung Galaxy Tab som kom for 1 år siden. Den var jo en katastrofe. Vil man ha anledning til å oppgradere til IceCream på sikt?

    • Liker 1
  12. Jeg tenkte å legge inn en bestilling på denne telefonen idag, dog litt usikker på hvem av nettbutikkene jeg skal velge. Mulig jeg velger utskjelte pixmania. Vil det by på noen utfordringer å bestille denne nå, ref at Samsung skriver at de ikke er klare med språkpakken enda?. Er ikke så intr i å få en telefon som ikke er klar enda.

×
×
  • Opprett ny...