Gå til innhold

giiforce

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av giiforce

  1. Genial tråd!

     

    Har nettopp fått opp øynene for mekaniske tastatur, og takket være gode tips i denne tråden blir nå mitt Logitech G19 byttet ut med et Filco Ninja Tenkeyless med MX blue switcher. På toppen av det hele er også Return-knappen stor og grum. Ikke noe smal return-knapp-dritt som på de aller fleste nyere fancy keyboards.

  2. Robinvi:

    CAPSULE? Det var jeg og!:D "Brutal Blodfjert" heter char'n min.

    At PvE har blitt såpass effektivt høres veldig bra ut.

    På kartet ser jeg TBC holder til i Inarith, bare et stenkast sør for Darkmoore.

    Hva er forholdet mellom TBC og ANG?

     

    Kunne det eventuelt være mulig for meg å reaktivere, løpe til Inarith og gå i eksil hos dere? :p

     

     

    Venetar:

    Det kan nok hende ja. Jeg leste "Alfar Only" på clansidene deres, men det er mulig det var en gammel uttalelse.

  3. Takk for svar!

     

    Jeg har veldig lyst til å rejoine. Bare lobbymusikken er nesten verdt et månedlig abonnement.. Men det er en forutsetning at jeg får spille med likesinnede. Å leve som

    nomade ute i ødemarka er ikke veldig motiverende.

    Btw: Hvilken Clan bor i "Darkmoore" nå? Det er der jeg eventuelt kommer til å spawne om jeg rejoiner...

     

    Robinvi: Er Ventrilo / Teamspeak et "krav" i guildet ditt? Bruker gjerne tid på å bli kompetetiv, men ikke gjennom macroing, da det ødela gleden jeg hadde av spillet. Ville

    heller satset på en normal utvikling gjennom PvE/PvP, og eventuelle boss-raids om det er realistisk(?). Fra før av er jeg kokk, fisker og herbalist.

     

    Venetar: Ser at Vicious Vikings er "Alfar only", så da blir vel min Mahirim diskriminert:p

  4. Hei!

     

    Jeg vurderer å reaktivere Darfall-kontoen min, som har stått parkert i snart et halvår. Grunnen til at jeg sluttet var at alle i mitt daværende guild stort sett brukte onlinetiden på macro-grinding, noe eg også begynte med. Dette førte til at jeg hele tiden følte at jeg måtte være pålogget og kjøre macroen i frykt for at jeg ikke ville kunne hevde meg i PvP. Dette ødela spillet og la beslag på PC'en min.

     

    Siden dette har jeg ikke spilt noen MMO'er, men reaktiverer AoC-kontoen min akkuratt nå.

     

    Vel, til spørsmålene mine:

    1. Etter at NA1-serveren(e) kom i Darkfall, er det noen spillerbase igjen på Europa-serveren(e)?

    2. Finnes det et norsk guild på Europe-serveren(e) som tar imot en tapt kriger?

     

    Grunnen til at jeg ønsker å være i et norsk guild, er at jeg hater å snakke engelsk i ventrilo. Det er mange år siden jeg gikk ut av skolen, og pga. lite praktisert engelsk, føler jeg meg bare tåpelig når jeg forsøker å snakke engelsk. I bunn og grunn hater jeg ventrilo all tohether, men det er vel nærmest nødvendig å være på ventrilo i tilfelle guild-byen blir angrepet, til raids osv.

     

    Jeg savner Darkfall og følelsen av aldri å være trygg. Primært er jeg mer opptatt av PvE og farming/crafting enn å gå i PvP, men ønsker selvsagt å prøve alle aspektene av spillet skikkelig. Invitasjoner til et norsk guild (eller guild som kommuniserer på skandinavisk) mottas med takk. Det ville gitt meg en grunn til å returnere til Darkfall...

  5. Sist lørdag, fra kl 07:30 til 16:00, plundret jeg forferdelig med å få myntkastet til å fungere.

     

    Problemet var at myntkastet har kun èn signalkabel, mens man etter det jeg forstår må ha to ledninger for å skape en krets. Kretsen blir da fullført ved at mynten blir godkjent og aktiverer en mikrosvitsj. Etter utallige søk på nettet begynte desperasjonen å bre seg. Jeg hadde en mistanke om at man måtte koble både signal og jord på PCB-kortet (og erstatte en fysisk knapp), men turte ikke å gjøre dette i frykt for å "grille" kretsen. Myntkastet kjører nemlig på 12v (gul ledning fra PSU) og på jord mot lampen på X-arcade kontrolleren. Denne lampen er ikke på samme chip som knappen myntinnkastet skulle erstatte, og derfor ble ikke kretsen fullført når jeg puttet på mynt. Koblet også mellom en Zener Diode mellom jord og signal slik bruksanvisningen sa. Fint om noen her kan utdype diodens funksjon på en grei og kortfattet måte. Har en teori om at den skal bruke opp noe av spenningen, slik at kretsen ikke blir for kraftig for X-Arcade PCB'en (I-PAC'en)...

     

    Jeg forsøkte å jorde direkte i knappens krets, men da pulserte strømlampen på X-Arcade'n, og mitt USB-tastatur nektet å fungere samtidig med at X-arcade'n sto tilkoplet PC'en. Noe var forferdelig galt.

     

    Men så slo det meg at dette kanskje kunne løses på en annen måte:

    På myntkastet er det en NO/NC-bryter. NO = Normal Open, NC = Normal Closed, altså default innstillingen for microswitchen. Default, og mest brukt, er "Normal Open", som blir closed når man trykker på en knapp/setter inn mynt og liknende. Isteden satte jeg denne til Normal Closed, loddet på myntinnkastets signalkabel på både "jord" og "signal"-portene på PCB'en, og voila. Der fungerer myntkastet. Problemet nå var at de to andre knappene, Start1 og Start2 som står på samme krets, ble ubrukelige siden kretsen deres hele tiden var sluttført. Disse koblet jeg derfor ut og mappet opp kommandoene til to andre knapper. Maskinen fungerer nå helt fint, men jeg ønsker å vite mer om hvordan myntinnkastet skal koples for å kunne kjøre i Normal Open modus.

    Ellers mangler maskinen kun noen kosmetiske/praktiske ting: bezel (glass foran skjerm), marque/lys bak denne, maling og en forlenget av/på-bryter mot maskinen.

     

    Videoklipp av mine to første bootforsøk ligger på hjemmesiden min, http://blodfjert.net/php/index.php?19

     

    Alt jeg lærer i dette prosjektet skal samles i en liten og oversiktlig guide, slik at andre eventuelt kan dra nytte av mine opplevelser.

     

    Takk:)

  6. Alt i orden så langt, med ett lite unntak: Pengemekanismen.

     

    Jeg har forsøkt å kople mekanismen til I-PACkortet i X-arcade'n. Etter det jeg forstår skal hvit ledning (coin signal) og svart ledning (jord) gå til I-PAC, mens rød ledning (12volt) skal tjuvkobles mot en ledig gul ledning fra en Molex (harddiskplugg). I tillegg skal det settes inn en Zener Diode mellom "coin signal" og "jord", sansynligvis for å plukke opp rundt 5 volt av spenningen, slik at ikke I-PAC'en blir utsatt for 12v.

     

    Problemet nå var at da jeg startet maskinen, pulserte lampen på X-Arcaden, og myntkastet startet ikke opp. USB-tastaturet mitt fungerte heller ikke... Det startet derimot opp i går, da jeg bare koblet 12v og jord direkte fra en Molex-kabel (og ikke koblet coin signal mot X-Arcaden)

     

    Om noen av dere kan litt om svakstrøm og idèelt sett har installert en slik pengemekanisme selv, vennligst kom med svar:)

     

    Koblingsdiagrammet jeg har fulgt er dette (nederst på siden): http://www.ultimarc.com/controldiags.html

  7. Siden fungerte ikke ordentlig for meg. Gikk ikke ann å scrolle nedover og tekstlinjene går over hverandre etc. Enste jeg fikk kommet inn på var musikk saken, huhu. Black death metal nigger fuck, orginalt navn da hvertfall.

     

    Uansett, er intressert i å se denne arcademaskinen. Hadde vært fint om du la den ut et annet sted eller noe slikt.

     

    Edit: Så at du har lagt ut bildene nå :)

    Ja, fant fort ut at jeg måtte legge hele greia i denne tråden. Genial bilde/vedleggs-funksjon på dette forumet, må jeg si. Uansett; har nettopp snakka med UPS. Pakken fra Gremlinsolutions kommer i dag. Jeg skjelver av glede:)

  8. Hei!

     

    Jeg har iløpet av de siste ukene hatt et lite "hemmelig prosjekt" på gang, nemlig å lage min egen arcademaskin. Iløpet av denne perioden har jeg funnet andre tråder på dette forumet, der andre har gjort liknende. Desverre er det lett for at påbegynte prosjekt ikke blir ferdige, og at leserne aldri får sett det endlige resultatet. Selv er jeg fast bestemt på å bli ferdig med mitt prosjekt, og har forholdsvis god tro på at det lar seg gjøre innen rimelig tid.

     

    Worklogen min er på engelsk, da den er hentet direkte fra min "internasjonale" hjemmeside:

     

    This is the story about me creating my own arcade machine

     

    During the summer of '09 I've been doing some carpentry in my house, trying to make my basement into a usable area. In the middle of June I was almost finished working on my basement living room, and while I was waiting for more deliveries to get any more done, I felt like taking up a side-project. How I decided upon making my own arcade machine is a little hard to comprehend, although I've always been a gamer. The 80's and 90's retro arcade machine feel have always tickled my interest, but since I'm living in the countryside, arcade machines have been few and far between. You could probably count the times I've played on these machines on one hand. Well, that's going to change. This is my worklog:

     

    What do I need to get this done, and at what cost?

    First of all, since the work on my house isn't cheap, I've decided to have a greedy approach at this project. This led me into a eBay-frenzy, trying to locate parts for my arcade machine. After all, I had little knowledge about what parts I needed, how deep I had to dig into my wallet, and whether the parts were comercially available at all. A simple search revealed a product called the "X-Arcade 2 Player", which is a 2-player arcade stick, compatible with almost every gamingconsole made. Despite the £120 pricetag, I knew that this was what I needed to get things done, as it is already mounted together and ready for plug-and-play. I really didn't want to put to much pressure on myself by buying loose knobs, sticks, wires and pcb's. After all, I had to build the entire arcade cabinet from scratch. I decided that I'd rather do business with a decent shop, and one of the "X-Arcade"-links led me to gremlinsolutions.co.uk. I was home. These guys had everything I needed.

     

    Ordering

    During the next couple of days I decided that I needed the following:

    * X-Arcade 2 Player

    * An Xbox-adapter for the X-Arcade

    * Black Coin Door

    * Lock and Keys

    * Comparable Coin Mech (With this I would easily be able to switch the coinvalue in case of inflation:p)

     

    Initially I thought about using my Dreamcast to power my arcade machine, but I quickly decided against it because of several factors:

    1. The Dreamcast doesn't have a HDD. Using the Dreamcast would mean that its cd-tray would spin constantly while powered, and I wouldn't want to kill my Dreamcast for this.

    2. Due to the lack of harddisk it would have just one game available at every one time. To change the game, I would have to open my arcade cabinet and change the game.

    3. A Dreamcast wouldn't be able to send signals to a standard LCD computer monitor (only vga input), at least not without a suitable adapter. This would mean that I'd have to use a normal CRT TV in my arcade machine, which would make it a mammoth in size (depth).

    4. The Comparable Coin Mech needs a 5v powerinput. This is easily accessable in the computers molex-connectors, but not as easily accessable on consoles.

     

     

    I decided to use my old computer instead. This would eliminate all the cons above, and I would be able to adapt the interface and game experience to my liking. The Xbox-adapter is in case i someday want to replace my computer with my old chipped 200gb Xbox, which isn't very likely anytime soon.

    I sent an email to gremlinsolutions.co.uk and asked them to put together a complete offer on said items. So they did, I payed via paypal, and at this very moment the package is in Oslo, Norway. Only 2 more days until I have it in my hands. (Cartman:)Sweet.

     

    Visiting the local DIY shop

    In between my emails with gremlinsolutions, i ran over to the local DIY shop. These are the guys I've been buying all my materials from during my home makeover, and one of the employees there's an old schoolmate of mine. I showed him my plans/drawings and he imideately recognized it and approved of my idea. He showed me some huge clapboards, 240cm x 120cm, and about 1,6cm thick. This would be perfect for my cabinet, so I grabbed two of those, a litre of dim black paint and some hinges. This set me back about 30 £. Well worth it, in other words.

    My father kindly lend me his brand new saw (the type that you freehanded cut corners and shit with). The very same afternoon I started working on the cabinet...

     

    Building the cabinet

    Originally I thought about using a cabinet design I found online, http://www.koenigs.dk/mame/model.pdf. After scetching up one of the clapboards, I had to stand back and admire/reflect before firing up the saw. I liked the design, but I couldn't help but feel like the cabinet was to small. According to the plans, the finished cabinet would be 170 cm tall, and the joystick would be mounted approximately 70 cm from the ground. That's just not tall enough for me. After all I'm a relatively big guy, 185 cm, and almost all my friends are almost as tall as me, some even taller. Playing on a machine this small would transform us into a bunch of hunchbacks. I flipped the clapboard around and started drawing from my own imagination. I wanted a traditional shaped deep cabinet with the joystick in a more natural height, about 100 cm above the floor.

     

    After cutting out the first cabinet sideboard, I rotated it 180 degrees and used is as a template for the other sideboard. Because the clapboards were 120cm across, i managed to cut both sides from the same board. Nice. I now had to fix some plank to the inside of the sideboards. I carefully measured and marked the insides of the sideboards and then cut some 1,5" x 3,0". I then drilled holes in the sideboards from the outside in (and into the carefully placed planks). I then used glue and some deep wooden torx screws to fix it together. This planks would then act as fixing points for the horizontal boards that would hold the cabinet together. I used the same procedure all over the cabinet; think, measure, cut, drill, glue and screw. I always left about 1 cm of the sideboards visible around the sides. On the right you can watch images of my creation.

     

    I then sanded the sharp edges of the cabinet. My girlfriend and I would then put two coats of red paint on the corners. After the second coat had dried, I masked all the corners carefully, masking the round corners with lots of tape and then cutting the arches with a knife commonly used for cutting wallpaper and shit. Last we painted the entire cabinet with the dim black paint, also putting on two coats.

     

    The computer inside

    An AMD Athlon 64 3000+, 2x 514 DDR2 corsair memory, a 80 GB ATA HDD, and a Point of View GeForce 6600 GT 512 MB AGP, all hooked up onto a ABIT AV8 Pro mainboard would do the trick. I installed Ubuntu 9.04 on it, and then followed this useful guide for setting up Wah!Cade: http://alphaboxmedia.net/arcade/arcade_setup.pdf.

     

    On top of that I did the following to make the computer put all its powers into the gaming experience:

     

    1. Replace mame with xmame:

    Programs -> Accessories -> Terminal

    'sudo apt-get install xmame-x xmame-sdl'

    'xmame' (running it once would produce the configdirectory ".xmame" within the users home folder.

     

    2. Thanks to www.anti-particle.com, I downloaded the config for xmamerc and xmame-x11rc and saved inside the newly created .xmame folder. I then edited both the files and replaced "username" with my real username.

     

    3. Programs -> Games -> Wah!Cade Setup Editor

    Under Emulators -> Application, I changed the '/usr/games/sdlmame' to '/usr/games/xmame.SDL'

    I found out that 'xmame.SDL' is better than just using 'xmame', as the latter would result in the sound dropping out in the middle of games.

     

    4. I then searched Youtube.com for "best of mame" and wrote down the name of games I'd like to have. I then "aquired" them and put them in the "roms" folder.

     

    5. To make the games available from the Wah!Cade menu, I first wrote down all the info (title, filename, year released and producer) for each game, and then added the info inside the Wah!Cade Setup Editor.

     

    6. To make the xmame.SDL run the games in fullscreen, I also had to put in the '-fullscreen' in the commandline in Wah!Cade Setup Editor, under Emulators.

     

    Task as of 10/07/09:

    Installing the computerparts, the X-Arcade joystick and the Coin Mech

    This is the moment I've been having wet dreams about ever since I started this project:D

     

    The Coin Mech

    I start of by aligning the Black Coin door onto the front of the cabinet,also known as the kickplate. Marking its exact position before drilling holes and sawing through it is important. Afterwards I fix it togerther with torx screws. The oh-so-cool Coin Mech needs its comparable coin, so I insert a 1 NOK coin. I might up the stakes by inserting a 5 NOK at a later point, but for now 1 NOK will have to do. After all, I'm not installing a Coin Mech to make any serious money out of this, but for the esthetics and the sweet sound it makes when you drop one in;)

    The Coin Mech is easily slipped into the Black Coin door and secured by the lock. I'll leave the wires from its connectors to hang loose inside the cabinet for now.

     

    X-Arcade

    The X-Arcade is up next. To be honest, I've been kinda restless about how well it would fit my cabinets width, and whether or not I'd have to cut into the cabinets controlpanel. Well, check out the images to the right to see how it went.

     

    PCB

    One of the most vital parts of the machine is the connector for the X-Arcade stick. This is a little PCB with lots of connectors on it, each connected to it's own set of wires up to the knobs and buttons on the stick. The PCB is always aware of what state the sticks and the buttons are in, either on or off. Any changes in their states are being logged by this little PCB and sent to the computer through a USB-cable. At default, two of the buttons on the X-Arcade stick are connected to the Insert Coin function on the PCB. These buttons resemble each of the two players Coin Slots. Since I want the machine to be as real as possible, I disconnect these buttons and rather connect the Coin Mech to the PCB. When a coin is inserted, the Coin Mech mikroswitch will then go from an off stage to an on stage, and then back off. This will then be recognized by the PCB, which sends the signal to the computer. The result will be one more continue inside the game currently running.

     

    The Computer parts

    I don't feel like putting the whole damn computercase inside the cabinet. Instead I just rip out the metal plate with the mainboard attached to it, and secure it inside the cabinet with some torx screws. I do the same fixing with the PSU and the HDD. Also, I connect a keyboard and a mouse to the maincard. Although I've seen other similar projects with a neat keyboard and mouse-drawer in front on the cabinet, I don't intend to do it the same way. I don't want them accessible outside the cabinet at all, and will keep them securely locked inside during normal operation. The keyboard and mouse are just in use during setup and in case of maintenance. Honestly, I pray that my computer and my Ubuntu setup will be able to handle this task for years to come without any hickups. I didn't build this because I wanted more work, but because of the joy and pleasure of creation.

    post-142717-1247225739_thumb.jpg

    post-142717-1247225787_thumb.jpg

    post-142717-1247225791_thumb.jpg

    post-142717-1247225798_thumb.jpg

    post-142717-1247225802_thumb.jpg

    post-142717-1247225805_thumb.jpg

    post-142717-1247225808_thumb.jpg

    post-142717-1247225811_thumb.jpg

    post-142717-1247225814_thumb.jpg

    post-142717-1247225818_thumb.jpg

    post-142717-1247225821_thumb.jpg

    post-142717-1247225824_thumb.jpg

    post-142717-1247225827_thumb.jpg

  9. Jeg ville valgt -eller i det minste gitt en sjans til- Age of Conan. Har spilt WoW, har forsøkt Warhammer Online, og må innrømme at selv om AoC også har sitt å stri med, vil jeg fortsatt være med å se utviklingen. AoC er min mening, fordi:

    *Stemning (deilig lydspor, god grafikk og generelt stemningsfull feeling)

    *Mer engasjerende/inkluderende kampsystem. Hadde jeg ønsket Point'n'click, hadde jeg satsa på "hjerter" elns :p

    *Morsomt med et norsk-utviklet spill (selv om mange nok bruker dette som motargument)

    *Generelt voksen og imøtekommende spillerskare (Det er ihvertfall min erfaring).

  10. Slenger til en tittel til her: Pappa Bjørn (elns) (EDIT: bamsebybjørnene. Lenke: http://home.online.no/~groennsl/bamseby/). Husker spesielt godt "pizzaspinnekonkurranse"-episoden, der en eller annen fiende puttet noe magisk pulver i pizzadeigen til pappa bjørn. Pizzaen ble voldsomt stor og mørkla hele arrangementsplassen... :p

     

    BTW: noen har gjort en flott jobb med å summere opp barne-tv-titler: http://home.online.no/~groennsl/barnetvtvseriene.htm

  11. Veldig fin tråd! Må slenge på et lite spørsmål her:

     

    Da jeg var liten (ca 20 år siden), lånte jeg en vhs-film med en tegnefilm av noe som het "Supermus" eller noe i den duren. Det handlet om en liten brun mus i superdrakt (gul drakt med rødt sjal) som fløy rundt i verdensrommet og holdt orden. Mer husker jeg ikke, men det var en helt alminnelig film. Tror aldri den ble sendt på tv. Skulle så svært gjerne visst navnet på denne filmen og forsøkt å finne den til salgs på dvd eller lastet den ned som divx.

     

    Vet noen hva jeg snakker om?? =)

  12. Oppdatert info om meg. (Gammel info ligger i hovedposten i denne tråden)

     

    PSN ID: giiforce

    Alder: 26

    Bosted: Lom

    Bluetooth headset: Nei. Bruker Third Eye kamera med mikrofon.

    Online spill: Gta IV, men sliter med å bli koblet av nettverket.

    Har følgende spill: GTA IV, Eye Of Judgment, Pro Evo Soccer 2008, The Orange Box, Ratchet og Clank, Assassin's Creed, Folklore, Uncharted: Drake's Fortune, Rock Band, Fifa 08, RFoM, MotorStorm og Oblivion. Flere kommer etter hvert.

    "Styrepils": Tuborg (nei, ikke Lite. Mage må man ha) og Carlsberg.

  13. For guds skuld, bytt den Hiper-forsyninga di omgående. Jeg hadde en Hiper-forsyning i omtrent 2 år. Plutselig en dag jeg kom hjem fra jobben luktet det svidd i hele huset. Jeg fant ut at datamaskinen hadde slått seg på av seg selv mens jeg var borte. Maskinene suste, viftene gikk, men skjermen var død. Jeg trakk ut strømmen, så inni maskinen, og da jeg koblet den til igjen startet maskinen uten at jeg trykket på strømknappen. Samme resultat, sort skjerm.

     

    Det viste seg at en leder på baksiden av hovedkortet var svidd av i ekte Flåklypa Grand Prix-stil. Lederer var sortbrent og krøllet sammen. Jeg loddet derfor på en kynar-ledning og ledet signalene forbi det brente punktet. Prøvde så maskinen med en annen PSU, og da fungerte den helt fint. Satte så inn igjen Hipet-forsyningen, og da sa det poff. Isolasjonen på ledningen jeg loddet på var smeltet av iløpet av en brøkdels sekund. Hiper er dritt, og jeg skal aldri mer ha det. Jeg har lest om tilsvarende hendelser med Hipet-PSU'er i etterkant på bl.a. komplett.no. Om huset mitt hadde brent som følge av en defekt PSU skulle jeg f*** meg sprengt fabrikken som lager denne dritten.

     

    Legg derfor mye penger i PSU; den er tross alt hjertet som pumper strømmen rundt i maskinen. Dårlige PSU'er dreper PC-er.

  14. Har selv en PS3 60 inne til reparasjon. Den sluttet å lese platene (spill, filmer, musikk) rundt 15. desember. Dette ble jeg selvsagt forbannet over, fordi jeg fryktet at jeg ikke fikk spille i julen. Jeg kontaktet derfor butikken jeg kjøpte maskinen fra, og de ville sende den inn på reparasjon. Heldigvis var denne butikken såpass real at jeg fikk låne en 40 GB, som jeg fortsatt har på lån.

     

    60 GB'n min er fortsatt ikke tilbakekommet. Den ble sendt til reparasjon i januar. Jeg har nå blitt lovd en ny 60 GB, da min ikke lar seg reparere.

  15. En kompis av meg spilte på dette brettet mens jeg satt og så på igår (tror jeg).

     

    Du skal:

    1. Kliv opp til høyre for døren.

    2. Dytt ned statuen mot venstre, slik at den knuses og lander på bryteren til venstre for døren.

    3. Hopp ned.

    4. Plukk opp en av de enorme steinene som ligger på bakken.

    5. Gå mot høyre, opp en liten sti. Fra her kaster du steinblokken bort på høyre bryter.

    Denne skal da lande på høyre bryter og presse den ned.

     

    Etter dette må du finne de 3 forskjellige blå sirklene på bakken og stikke sverdet ditt i alle disse innen en viss tid.

     

    Lykke til!

     

    Har lest gjennom faq og walktrough, men ingenting hjelper her er hva walktroughen sier:

     

    You will find yourself in a brown area with a crawlspace in one of the walls.

    Go ahead and knock down the pillar near the crawlspace and then the pillar on

    the right hand wall. With these two down you can make your way to the higher

    ledges by jumping on them. You will need to climb the first one, push down the

    pillar up here and then cross the two pillars.

     

    Problemet er ikke at jeg ikke vet hvor jeg skal, men jeg klarer ikke å hoppe fra den ene til den andre pilaren?!

    Jeg har skjekka alt, det går ikke an å dytte den nermere og jeg klarer ikke klatre på veggen eller noe.

     

    Noen som kan hjelpe meg?!

  16. hvordan går det, Jaekt? Kom Sony på døra?

     

    Var nettopp borti en liknende sak. Kjøpte en 60GB bundle for ca 2 måneder siden. Fungerte fryktelig bra, men så startet den å få heng i et par spill. Plutselig ville den ikke lese en eneste plate lenger. Ikke PS3-spill, ikke PS2-spill, ikke DVD-er eller musikk cd'er. Dette skjedde en uke før juleferien, så jeg fikk kjempe-noia og trodde jula skulle bli ødelagt. Heldigvis fikk jeg lånt en flonka ny 40GB maskin i butikken der jeg hadde kjøpt maskinen. Tipper nå at butikken har sendt min maskin til Sony elns for reparasjon.

     

    Det rare var at min 60GB også ga ut i overkant stor varme når jeg tenker meg om....

    40 GB maskinen jeg har på lån er ikke på langt nær så varm, (men jeg føler at 40GB maskinen loader spill senere og generelt er tregere...). Merkelig.

  17. Hadde jo vært genialt om du kunne kaste motstanderen sine kort i mot at du fikk mana da :) Verdens enkelste spill hadde det blitt da :p

    Med unntak av at dette ikke hadde vert mulig over online multiplayer, så hadde vel ikke dette vert så dårlig en idè? Med ett unikt discard-kort i stokken som den heldige eier kan bruke til å forvise ett av motstanderenes monster til gravplassen? Bare en magi som alle andre, imo. Men slik var det nå ikke i dette tilfellet:D

  18. Du skal discarde dine egne kort i bytte mot mana - ikke motstanderens...!

    Okay, så saken er at jeg bruker discard til å få mana av kort jeg selv har på hånden? Det vil da si at jeg må kaste kortene til "graveyard" når jeg har tappet de for mana, og at det er derfor antall kort på hånden reduseres på skjerm?

     

    hmm.. Takk for svar!

     

    Nå har ikke jeg korta fremfor meg, men er det ikke slik at det er dine egne kort du kaster i bytte mot mana da? Kan ikke erindre at jeg har vært borti en spell der du kan kaste motstanderen sine kort.

     

    EDIT: Det kan ikke være som du sier. Du kan ikke holde opp et kort som motstanderen har. Hva om du eksempelvis ikke har dette kortet i kortstokken din?

     

    :)

    Veldig godt poeng! Har ikke tenkt slik på det da jeg alltid har spilt local multiplayer. Men ja, veldig godt poeng. Tror jeg forstår hva dette dreier seg om nå:) Takk for svar!

  19. Kjøpte Eye of Judgment i helgen, og har kommet igang med spillingen.

    Men det er en ting jeg stusser litt på angående reglene for bruk av Discard-kort:

     

    La oss si jeg sitter med et discard-kort på hånden, som f.eks. "No. 106. Wrathful Winds of Juno":

    1. Jeg legger så dette kortet ned på ett av motstanderens kort og det blir gjenkjent av the Eye.

    2. Spillet gir beskjed om å vise kortet(ene) som skal "discardes" (kastet). Ber om kort (1/2)

    3. Jeg holder så opp motstanderens kort for å discarde det. (samme kortet som jeg la Wrathful winds på).

    4. Får beskjed om å vise kort (2/2) som skal discardes

    5. Holder så opp et annet kort som motstanderen har lagt på brettet for å discare det også.

     

    Det jeg lurer på er: hvorfor viser counter'n min at antall kort jeg skal ha på hånden er mindre enn det jeg har? Dvs. om jeg har 5 kort på hånden før punkt 1, vil spillet si at jeg har 2 kort på hånden i punkt 5. Dette fordi spell-kortet Wrathful winds reduserer kortene på hånden til 4. Men de ytterligere 2 kortene har jeg jo ikke spilt eller kastet?

    Krever Discard-magier at du kaster et kort på din egen hånd for å discarde kort til motstanderen?

     

    Eller er jeg helt på bærtur? Vennligst forklar meg discard noen. Manualen/instruksjonene på spillet er jo helt på trynet.

×
×
  • Opprett ny...