Gå til innhold

JLord

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JLord

  1. Jepp mye fint og diskret, som jeg selv også har øye til. Liker de enkleste av de enkleste modellene til Patek Phillipe, Girard Perregaux og Vacheron Constantin. Sistnevnte godt utenfor budsjettet.

     

    Liker også vintage. Ville ikke kjøpt Rolex etter 16800 serien. Med markører uten WG ringer. Ei heller Omega etter at de startet i samme tralten.

     

    Prøvde foresten Corvette for noen måneder siden :) (en gammel moped).

    Har også hatt gleden av å prøve Porsche traktor for veldig lenge siden.

     

    Mer diskret får det vell ikke blitt hehe ;)

    • Liker 1
  2. Jeg tror at de fleste personene som lett kan kjøpe en Audemars til 50-90.000kr uten å titte på bankutskriftene etterpå ikke bryr seg et dugg om noen andre velger Rolex i stedet.

     

    Andre vil derimot lett kunne rakke ned på de som kjøper Rolex eller annet, bare for å forsvare sitt eget litt for dyre klokkekjøp. "Du vil bare briefe!!"

     

    Den som rakker ned er vell i bunn og grunn den som til slutt er mest opptatt av urets eksponeringseffekt også?

     

    Idiot-janteloven.

    - Du må ikke kjøpe Rolex/ Breitling for da flasher du at du er nyrik.

    - Du må ikke kjøpe Ferrari for da later du som du er rik. Og det er det bare gamlinger som vil dra unge jenter som gjør.

    - Du må ikke kjøpe BMW for da er du pakkis.

    - Du må ikke kjøpe Apple for det er så lukket.

    - Du må ikke kjøpe Italiensk bil, for da må du skru.

    - Du må ikke spise på McDonald for da støtter du "Israel".

     

    Med så mange bedrevitere i verden, så trenger jeg vell strengt talt ikke å tenke selv. Bare sette hjernen på standby.

    • Liker 3
  3. Slaktet den nye Hawaii five-o for litt siden. Har nå samlet ny motivasjon, blanke ark, tegnestifter og alt det der, og gitt serien en ny sjanse.

     

    Synes serien tar seg opp ganske mange hakk fra og med episode 10. Sakene blir litt mer komplekse, tulledialogene roer seg, og helheten tettere opp mot forjengeren. Rett og slett mer underholdene.

     

    Ikke uvanelig at serier trenger litt tilvending i starten, og tror den vil ta seg ytterligere opp ettersom manusforfatterene blir varmere i trøya.

     

    Håper fortsatt på Magnum P.I remake, med gammel cast. Men tror fortsatt ikke dette skjer.

  4. Jeg har en Dolce Gusto maskin ved siden av det jeg har nevnt i en post tidligere her på tråden. Synes den leverer et absolutt ålreit resultat når jeg ønsker en drikk raskt og uten vask. Tviler på at jeg hadde mekket cappuccino osv til feks frokosten ellers.

     

    Espressoen (type Espresso Intenso®) er overraskende bra, med god gyllen crema. Ikke sur, men med balansert syre. Dette er helt klart drikken maskinen takler best. Resten er helt ok for det mente formål (rask og enkelt).

     

    Slenger med en link:

    NKI Pods og kapseltest 2010 (som nevnt tidligere her)

  5. Gleder meg over at jeg ikke hadde fått med meg at den syvende og siste sesongen med The Office var på lufta (allerede fra september), som for tiden er på sin tolvte (eller noe) episode i statene, utav 24episoder totalt. Så da ble det noen timer gledelig tidsfordriv :)

     

    (Vet det er variable meninger om den amerikanske kontra den britiske, men selv elsker jeg den amerikanske. Og den diskusjonen føles passe utdiskutert så på forhånd takk :tease: .)

  6. Testet VG+ i dag. Ble faktisk positivt overrasket. Bra layout, brukervennlig, kjapp og med bra bildeslides og videoer til artikkelene. Så ut som ålreit artikkelutvalgt og var mer som å lese papiravisen hva gjelder redigering, enn vg-nett.

     

    Dette er som sagt førsteintrykket etter en test.

     

    Appen er gratis for testing fram til 25.januar, så er man en flittig bruker av vg-nett er det ikke sikkert det er helt bortkastet å ihvertfall ta en titt, før man skriver tomme antagelser.

     

    Når det er sagt: Det er ikke noen registrering i testperioden, så appen er helt klar til bruk etter nedlasting.(Foreløpig ihvertfall)

  7. En ny Breitlingreim, altså ekte fra Breitlingforhandler på en fake Breitling??

     

    Altså en reim til muligens 2000-3000kr, som da koster 4-5 ganger så mye som den fake klokka i seg selv??

     

    Hæ??

     

    ---------

     

    Så til spørsmålet.

     

    - En urmaker som ikke selger dyre ur, vil muligens se mellom fingrene. Men han vil se at det er en fake selv om han ikke forhandler Breitling.

     

    - Breitlingforhandler vil ikke ta i kinastålet med ildhansker engang.

     

    - Det hele vil bli en pinlig episode, men du kommer hverken i fengsel eller får bot.

  8. Tar både itavisen og en stor del av de andre teknologimediene med en veldig klype salt. En enorm andel av pre-lanseringsartiklene dems er rent ryktesprøyt fra hvor som helst på nettet, og åttendehåndsarbeid i bøtter og spann.

     

    Vil ikke driste meg til å spekulere i micro-USB. Selv om det hadde vært fint, tviler jeg på det. Og 7" blir en unødvendig mellomting mellom Ipad og Iphone.

    -----

     

    Ler derimot hver gang mediene hauser opp om rykter rundt Ipad 2's specs i reneste Wikileaks stilen. Specs som selv en 5åring ville synes var helt opplagte:

     

    Tynnere, Raskere, Lettere, Bedre skjerm, Kamera for Face-Time.

  9. Det har vært masse prat om Ipad 2 helt siden 1'ern kom ut. Så selv tar jeg en dag av gangen med min nyoppdaterte Ipad.

     

    Hvis jeg likevell skal konspirere så tror jeg ikke på noen ny Ipad-lansering i USA før til sommern.

    ---

     

    Ang. skjermstørrelse

     

    Så kunne jeg aldri hatt en av disse 7tommers konkurrentene. Er faktisk svært ofte jeg må zoome inn på tekst selv når jeg leser nettaviser på Ipaden.

  10. Ferrari har faktisk gode kjøreegenskaper på vintervei. Trenger absolutt ikke være skutt i hue for å kjøre Ferrari på vinteren, her er det mer føreren enn bilen det kommer ann på. Hovedgrunnen til at flesteparten holder sportsbiler inne på vinteren er slitasjen vinteren fører med seg som følge av bla. salting. Og at eldre cabrioleter kan bli litt kalde.

  11. Tror no heller ikke at en med 10 tommeltotter og sliter med å miste telefonen bør ha en HTC Desire eller noen andre telefoner med touch screen / mye glass på.

    Nei, jeg tok utgangspunkt i at dette er Iphone 4 tråd. Jeg mener det finnes såppas mange alternativer til mobil med glass, hvis man er uforsiktig. Og i følge den videoen der, så knuser ikke Iphone 4 etter første drop som det ble påstått her helt uten kilde, men etter fjerde. Noe jeg mener er god nok margin, for folk som kun er kjempe uheldig en gang.

     

    Mer kan man ikke forvente av glassmobilen, men man kan forvente mye mer av klumsete forbrukere som er så urasjonelle at de velger mobilen i første omgang.

  12. Kjempe gøy med info fra en insider:) og artig at språkrådet også mener i de baner. Har alltid ment at g-endingen er feil, men aldri skjønt opphavet. Går god for både Grann og Grand uttalene selv, om d'en er stum eller ikke blir litt valgfritt synes jeg.

     

    Er mulig det kan være en slags snobbete slang også, som har fått spire og gro opp igjennom tidene?

     

    (Har forresten 2års cv fra Thon-kjeden, hehe :p Hotel Arena, Opera og Munch)

  13. Ifølge media-Norge er det jo bare å kle seg i rødt fra topp til tå.

     

    Denne stod hos abcnyheter.no i dag:

    http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/101028/far-flere-menn

     

    Men har sett nøyaktig samme saken hos dagbladet og vg, hvor det gjalt for både kvinner og menn (ser nå at andre her har linket lignende).

     

    Han karen her skulle altså ha gode muligheter til å få seg i bøtter og spann:

    1po.jpg

     

    (at han er biker trekker nok heller ikke ned)

    • Liker 2
  14. Hehe jepp, han gjør det. Men nesten samtlige av de andre hovedrolle innehaverne fra Magnum PI bor også på fastlandet nå.

     

    Hillerman sa for senest et år siden at han var positiv til å være med i et gjennsyn, og det er resten også. Men hovedproblemet er Universal som sitter på rettighetene. De tenker en ting: Penger. For at de skal satse på noe, ønsker de å være sikret en solid avkastning tilbake.

     

    Her passer det vell bra med: "Vi leker ikke butikk"

×
×
  • Opprett ny...