Gå til innhold

ralex

Medlemmer
  • Innlegg

    218
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ralex

  1. Det stemmer. MMS på tvilling har aldri fungert. Sikker på det lar seg gjøre, men det vil nok doble datamengden brukt i nettverket, så tviler på det blir satt i gang mulighet for det med det første.

    Synd, men er nå sånn det er. Er ikke mange årene siden ikke en gang SMS fungerte på tvilling og da skulle det også være at det ikke lot seg gjøre. Plutselig så var det på plass :-)

    Tvilling generelt opplever jeg som tidvis ustabilt og stoler aldri på tvillingsimmen. Opplever også at f.eks sms osv kan komme på tvilling og ikke hovdekort, så tjenesten i seg selv er ikke 100%, men bruker det uansett siden det er kjekt med 2 sim på samme nummer og det stort sett fungerer.

  2. Har heller ikke registrert at noen meldinger har forsvunnet på N9. Bruker ofte tvilling og meldinger kommer så og si alltid på begge. Siden jeg sier "så og si", så mener jeg at tjeneste Tvilling ikke alltid er stabil, men slik har det jo alltid vært så det er ikke telefonenes skyld hehe.

  3. Akkurat hvordan et løses vet jeg ikke, men jeg har hatt samme problem etter hver oppdatering. En prosess har brukt 70-90%av cpu og da ble den tom på noen timer. Er du flink, kan du sikkert ordne dette i Terminal, men for meg ble løsningen hver gang å Tømme enheten. instillinger-Tilbakestill og Tøm enhet. Da blir den så tom som den var når du kjøpte dn og må legge inn alt på nytt, men den sletter også feilen, så batteriet mitt holder fint to døgn med litt bruk og ett døgn med mer bruk. Jeg bruker gmails mailsystem så jeg får jo tilbake epost, kontakter og kalender etter en synk. Deretter er det bare til å legge over bilder og musikk samt programmer. Jeg for min del synes det er verd det:)

     

    På en annen side så bruker jo en aktiv nett-tilkobling en del strøm, så sitter du å kontinuerlig streamer i 4 timer så er jeg usikker på hvor mye strøm det vil ta. Da er vel offline spillelister å foretrekke hehe.

  4. Gratulerer med en fantastisk telefon som skiller seg ut:) første jeg hadde sjekket er hvilken versjon du har av programvaren på N9. Mulig du vet det, men verson 1.2 er siste og definitivt noe du bør legge inn dersom din ikke har det.

    For å sjekke hvilken versjon du har, gå til Instillinger - om produktet og sjekk der det står versjon. Står det PR1.2 har du siste versjon:) mulig du har gjort det,eller vet alt dette, men tilfelle ikke så er det første jeg hadde gjort:)

    Ellers blir det vel å gå inn i applikasjonen Butikk og se om du finner programmer du vil ha:) jeg klarer meg ikke uten:

     

    -Battery usage

    -Tv guiden

    -Yr

    -Filebox ( en flott filutforsker)

    -Cutebox(etter min mening den beste dropboxclienten til N9)

    -Spotify

    - MeeFastDial

    -Lock screen

    -Bedside

     

    Har flere apps intallert, men dette er de jeg bruker mest da, men det finner du jo ut av selv:)

  5. Jeg tror du må se litt på hva du ønsker med din nye mobil.

    Ønsker du mye applikasjoner så kommer du ikke utenom Android og i ditt tilfelle Xperia S. Har ikke testa den selv, men hadde Xperia Arc før jeg kjøpte N9. Det som jeg ikke likte var byggekvaliteten til Sony. Veldig plastikk og knirkete og leser i de første tester at dette er også tilfelle for Xperia S.

    lumia 800 har jeg bare prøvd litt, men synes den har i underkant liten skjerm, og synes personlig ikke Windows gir meg helt det jeg vil ha enda, men det kommer. Fortsatt begrensa appmarked.

     

    N9 skiller seg ut og jeg elsker menyene og MeeGo operativsystemet. Utrolig genialt å bruke og man blir fort veldig vant til swiping slik at når jeg bruker min Motorola Razr så prøver jeg å swipe på den også og alt annet virker nesten litt gameldags hehe.

    Begrenset med applikasjoner er dessverre et stort minus, men det kommer stadig nye programmer og nå mangler jeg bare WhatsApp eller Kik så har jeg faktisk alt jeg trenger. WhatsApp blir vistnok portert og beta slippes til uka etter hva jeg forstod.

     

    Tør du, hadde jeg valgt N9 16gb som du får særdeles billig og se hva du synes. Dersom det ikke er noen spesielle applikasjoner du vet du må ha, tror jeg du blir veldig fornøyd og det med all tweakingen du nevnte, så er jo ikke det noe du trenger å gjøre, men noe du har mulighet dersom du ønsker. Jeg har gjort lite og funker meget bra og stabilt.

  6. Jeg får dårlig batterikapasitet etter hver oppdatering. Går alltid inn på Tilbakestill og Tøm enhet. Vips, super batteritid er tilbake. Må jo da legge inn alt på nytt, men er verd det. Årsaken vet jeg ikke og det skal jo ikke være sånn, men har opplevd det på begge oppdateringer.

  7. Der kan du se, følger ikke med jeg hehe.

    Så du liker Lumia så godt ja.

    Men synes appmarkedet virker lite enda. Ikke en gang Dropbox er jo til WP7.5. Er vel dårlig med community og 3 parts også der i gården. Skydrive er vel kjekt akkurat for den telefon og mulig hvis man kjører Windows, men sammen Mac blir det vel heller lite brukervenlig?

  8. Se der ja, den var ny. Likte vel Normal best egentlig da. Sterk ble for Galaxy S2 og Svak ble, ja rett og slett litt tæmt :new_woot:

     

    Utrolig deilig med mapper. Telefon ble så mye mer fresh. En del småting som gjør N9 bedre med PR1.2:)

  9. Ah, var det jeg egentlig trodde, men så var det liksom flere som hadde det som skapte dette oppdateringstrøbbelet, så begynte å lure. Bruker FileBox jeg som filutforsker. Har du prøvd det og evt hvordan det er i forhold til Filemanager?

     

    Ser under "Kontoer" så kan man legge til Dropbox. Har gjort det, men skjønner ikke helt hvor jeg får tilgang til dette. Har riktignok lagt inn CuteBox som jeg synes funker bra og bedre enn Dropian, men hvor dukker egentlig denne integrerte kontoen opp. Noen som har funnet ut det?

×
×
  • Opprett ny...