Gå til innhold

Golden-star

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Golden-star

  1. Hei, en mildt sagt fuktig nyttårsaften endte med at jeg presterte å spy på en helt ny ullfrakk som jeg har kjøpt. Den er ikke helt drukna i spy, men det er enkelte flekker der. Jeg vil jo nødig måtte kaste frakken så derfor lurte jeg på hvordan jeg kunne få vasket de av?

     

    Håper noen har peiling :|

  2. Hei, av en eller annen merkeverdig grunn får jeg ikke overført bilder fra mobilen til pcen, har lest gjennom denne tråden også. Noen fortalte meg at jeg måtte sette telefonen min i såkalt USB Masselagrings modus, har også gjort dette. Og jeg har sagt at mobilen skal lagre bildene jeg tar i eksternt minne, likevel dukker de ikke opp når jeg åpner "pictures" mappa i pcen. Noen som kan hjelpe?

  3. Jeg anbefaler deg å gå innom de hi-fi butikkene du har tilgang på der du bor og høre med de hva de kan skaffe for 5-6000 nå rett før jul.

    De er sikkert behjelpelige med å ordne en god pakkeløsning til deg, og du kan på forhånd få demonstrert hva du får for pengene.

     

    Men gå inn uten penger og uten å mene å kjøpe. Bare forhør deg og spør om deomonstrasjopn av utsyr til den prisen.

     

    Eventeuellt kan du bestille et par Dynavoice F6, som nevnt lengre opp, og en XTZ 8" subwoofer.

    Da står du igjen med rett over 3000 til forsterker, og da er en Cambridge 640A V.2 et godt valg.

    Du er da oppe i rett under 6000kr + eventuelle fraktkostnader og kabler.

    Signalkabler tror jeg ligger slengende hjemme hos deg. En vanlig jack til RCA stereokabel holder lenge og høyttalerkablene treger du ikke bruke mer enn 35kr per meter for.

     

    Ok, da gjør jeg det iløpet av de nærmeste dagene :) Takker for all hjelp!

  4. Det er ihvertfall en grei tommelfingerregel du kan gå etter. Du kan få oppfylt to av punktene under, men aldri alle tre:

     

    - høyt

    - pent

    - billig

     

    Du kan altså spille høyt og pent, men da blir det ikke billig. Og ettersom det skal være billig må du velge mellom høyt eller pent/korrekt.

     

    Har du mulighet for å bruke PCen som lydkilde? Da sparer du deg ihvertfall for cd-spiller e.l., og kan bruke mer på de andre komponentene :)

     

    Har du forresten hørt noen oppsett hos kamerater, familie e.l. som du likte godt? Selv om det er utenfor prisrammen din gir det ihvertfall en liten pekepinn på hva slags lyd du er ute etter, selv om samspillet mellom de forskjellige komponentene, plassering og ikke minst rommet de står i har endel å si.

     

    Hei, takker for svar :) Hadde tenkt å bruke pcen min som lydkilde ja, så jeg har ikke bruk for cd spiller el. Hvis jeg må velge, blir det nok pent og billig. En av grunnene til det er fordi jeg tror nok mamma og pappa kommer til å sette en grense på hvor høyt jeg kan spille uansett :p

     

    Har dessverre ikke sett noen slike opplett som jeg liker :/

  5. Å kjøpe brukt er egentlig ganske suverent. Som regel får man omtrent dobbelt så dyre ting som hvis man skulle kjøpt nytt. Og audioutstyr fungerer ikke som biler; man får ikke kjøpt forsterkere og høyttalere som er "grisekjørt". Om det gir fra seg den lyden det skal og ikke noe mer er det helt ok. Det kan såklart alltids ha blitt foretatt håpløse jalla-reparasjoner med smeltelim og Bugg, men jeg regner med du tar poenget :)

     

     

    Finn har nok endel, hifisentralen har vel litt og kanskje her på diskusjon?

     

    Ja ok, men vet du om noen merker f eks. jeg burde se opp for? Da det er så og si umulig for meg å skille hvor gode tilbudene faktisk er.

  6. Hei igjen. Jeg har sett litt rundt på bruktmarkedet og kommet fram til at jeg ikke har peiling på hva jeg ser etter :p Samtidig etter å ha snakket med min "sponsor" har jeg økt budsjettet til 5-6 tusen, jeg lurte på i den anledning om det er mulig å få et relativt godt, nytt anlegg til den prisen? Og om dere kunne komme med et par eksempler.

  7. Heisann, jeg har bestemt meg for å gå til innkjøp av lydsystem til rommet mitt. Jeg er litt usikker på hva jeg trenger da, men jeg håpet jeg kunne få litt hjelp her. Jeg har fra før av ingen verdens ting, så jeg må kjøpe alt med engang

     

    Budsjettet mitt er på rundt 3000 - 3500

    Rommet mitt er rimelig lite, kun 10-12 m2

    Jeg hadde tenkt stereo lyd.

    Kommer til å bli brukt til musikk, i hovedsak rap og rock.

     

    Takker på forhånd.

  8. Heisann, jeg har nå bestemt meg for å selge min halvannen år gamle pc til min søster, fordi jeg har en bærbar og har ikke lengre bruk for den stasjonære. I den anledning lurer jeg på hvor mye jeg kan få for den?

     

    Specs er som følgende:

     

    Prossesor: Amd 4200 x2 2.2 GHz

    Minne: OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC Dual Ch.

    Hovedkort: asus m2n32 sli-deluxe

    Skjerm: Samsung syncmaster 930 bf

    Skjermkort: 7900 gt

    Strømforsyning:mist 500 w

    dvd brenner: NEC DVD-brenner ND-4571

    kabinett: Lian Li PC6070BSCAND

    Harddisk: Hitachi Deskstar T7K250 250GB

     

    På forhånd takk

  9. Kanskje du burde spørre Olav Thon. Han startet vel med et par reveskinn, og endte opp som omtrent norges rikeste.

     

    Regner med at det gjelder å satse smart og spise havregrøt. Mine penger yngler ikke, men sparing i fond gjennom mange år har gjort at jeg etter mange år har et godt overskudd.

     

    Sparing i fond er dessverre tar dessverre for lang tid for meg. Jeg vil helst ha raskt gevinst ;)

     

    [/qoute]du sparer litt til....

    så kjøper du denne,setter den så er sentralt sted du får lov til og bruke.

     

    ta en cola og len deg tilbake mens penga ruller inn[/qoute]

     

    Det var en slik ide jeg hadde tenkt på, noe i den duren. Dessverre har jeg ikke en sjanse i havet til å spare 6 tusen, med mindre jeg får de 2000 jeg har til å bli mer;)

     

    Hva jeg skal med penger? Leve livet kan du si :)

  10. Heisann, jeg er på utkikk etter en måte å tjene penger uten å få seg ett fast arbeid. Jeg har 2000 kr som jeg på en eller annen måte skal få til å vokse. Derfor lurer jeg på om det er noen her som har noen smarte ideer på lager til hvordan jeg kan få disse pengene til å yngle?

    Hilsen

×
×
  • Opprett ny...