Gå til innhold

tprytz

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tprytz

  1. Neon som spiller på Blightweald? er "snill" rase:P

    Add meg!!!! heter

    LOLLOX

     

    Snill rase? Det er vel ikke noen god og ond rase i rift. Alt kommer vel an på hvilket synspunkt man har.

     

    Du har defiants som tror på vitenskap og fornuft

    Så har du guardians som er religiøse fanatikere (ond etter mitt synspunkt)

  2. Litt synd att de tenker så ensformig og melke alt de kan ut av ett produkt. De må lære av blizzard som aldri skuffer. Men så går det jo som regel 10 år mellom hver utgivelse i samme serie hos de. Om de fortsetter og pøse ut med dragon age og oppfølgere, flere pr år så kommer de ikke til og klare noe nyskapende og dermed blir det jo til slutt bare en melkeku som de tyner mest mulig ut av. Bare se hvordan de har ødelagt C&C serien.

  3. Har spilt i ca 50 timer nå. Ja litt for mye men ble hekktet. Spiller som Sverige er nå i runde 143 eller noe. Har kontroll over hele India, Europa (untatt UK, Portogal, Spania og ett par provinser som Ottoman Empite har.) og har 6 kolonier i Nord Amerika. grunnen til att jeg har hele europa er att alle pluttselig gikk til krig med meg. Det var absolutt umulig og få fred med noen.(tjener 50-70k hver runde. Bare på tax og trade etter som trade ports ikke virker til meg.) Det som er så kjedelig nå er att hver gang jeg trykker end turn så lukker spillet seg. Virker for meg som att de har hatt det litt for travelt med og gi ut spillet. Hadde vært mye bedre om de hadde ventet 3-6 måneder og fått finpolert det litt. Det er jo ett haugetall med bugs som jeg har funnet allerede. Det morsomte med denne runden var da Norge poppet opp som rebels og tok kontroll over Kristiania :D

     

    Så da var det bare en ting og gjøre da og starte på nytt. Spiller nå som Frankrike og erobret 3 regioner i Europa. Håper det kommer en patch snart så jeg får spilt ferdig med Sverige.

×
×
  • Opprett ny...