Gå til innhold

XxStianxX

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XxStianxX

  1. Har prøvd absolutt alt, både å drepe alle ghostene og å drepe alt bortsett fra siste wraithen. Har en kamerat som nettopp tok den på sin og, han kjørte bare rett bort og tok den.. Må være en bug.. Skal sende mail til xbox-folka ;) Hvis noen har noen flere tips så er det bare å pøse på :)

  2. Har du fullført spillet?

     

    Ja, fullført det på easy, normal og heroic

     

    Ja, den er som sagt ikke der i det heletatt, verken før eller etter de er ødelagt. Har kjørt rett bort dit og hoppet opp uten å drepe noen også uten at den er der.

     

    Du starter vel fra starten av levelet?

     

    Ja, det gjør jeg >.< Gjort det sinnsykt mange ganger nå, på alle de tre vanskeligste vanskelighetsgradene.

     

    Vet ikke noe om det har noe med saken å gjør men når jeg spillte coop så fant jeg den ikke så vis du gjør det prøv alene.. og vis du ikke gjør det pøv coop .. bare et forslag

     

    Spiller alene, men kan prøve coop ;)

  3. Ja, den er som sagt ikke der i det heletatt, verken før eller etter de er ødelagt. Har kjørt rett bort dit og hoppet opp uten å drepe noen også uten at den er der.

     

    Du starter vel fra starten av levelet?

     

    Ja, det gjør jeg >.< Gjort det sinnsykt mange ganger nå, på alle de tre vanskeligste vanskelighetsgradene.

  4. Har sett at det er sinnsykt mange andre enn meg som har problemer med at "Catch Skull" på banen The Storm ikke befinner seg der den skal. Har hørt tusen forskjellige versjoner på hvordan man skal gjøre det og prøvd alle men det dukker fortsatt ikke opp. Noen som har vært utenfor noe lignende og har funnet ut av det? Er det noe jeg gjør feil eller er det bug?

  5. Er litt usikker på dette, men det høres bare ut som du har overbelastet hender og håndledd med for mye vekt og nå svikter de :) Prøv å roe ned litt med litt lettere vekter og se om det går seg til, og evt oppsøk lege så kan du sikkert få noen øvelser og lignende for å styrke hendene dine igjen ;)

  6. Aldri kjøp varer fra Finn uten å få prøve dem først, skjedde det samme med meg for en liten stund siden da en kar prøvde å selge meg et piratkopiert spill. Fikk prøve det og fant ut at det var en kopi og betalte han da null og niks for spillet. Kundeservicen til Finn er bedritent dårlig, de gir langt faen så å si ifra til dem er håpløst. Anmeld til politi, og hvis ikke de gjør noe så støtter jeg MrUrges forslag om pumphagle :)

  7. Akkurat det med pianospillingen tror jeg ikke skal være noe problem :p Tror ikke det skal være noen grunn til at du skal bli dårligere på piano så lenge du øver regelmessig ;)

     

    Det med at du blir sliten i hånda kan være at du burde trene opp hender og håndledd litt mer. Prøv å kjøpe noen litt mindre vekter (1-2kg) som du løfter med bare håndleddene og gjør dette ofte, og husk å ikke overtrene altfor mye, kan være utmattelse det kommer av også :)

  8. Virker som du sitter i klisteret her, men jeg synes ikke du skal ta kontakt med henne på en stund. Uansett hvor hardt det er så må du bare klare å tenke på noe annet, finn deg en hobby eller noe i den duren som får tankene dine til å streife over på andre ting. Sånn som det høres ut så er ikke hun moden nok, tross alderen, til å være i et forhold og du fortjener bedre. Hold ut den siste tiden i militæret og se om følelsene er like sterke da, hvis de er det så oppsøk henne og snakk med henne face-to-face på tomannshånd :]

  9. Veldig enig med Saykin her, livet har så sinnsykt mye mer å tilby. Har vært borti lignende og det beste er bare å komme seg ut og tenke på absolutt alt annet. Ettersom du har gjort alt mulig for å få tankene fra henne så vil jeg anbefale å snakke med noen ja (psykolog) og det er det ikke noe å være flau over as. Og hvis du føler at det er det så husk at du ikke trenger å dele det med alle andre ;)

  10. Det er ingen fasitsvar på akkurat dette, men jeg hadde problemet selv for noen år siden hvor jeg var skikkelig nervøs og glemte hva jeg skulle si og slikt. Men så har jeg gradvis lært meg til ha litt selvironi og kunne kose meg oppe foran klassen og gjerne tulle litt og slikt, samtidig som jeg øver godt på stoffet jeg skal holde foredrag om. Da blir man mye mer selvsikker og det er plutselig ikke så skummelt å snakke foran en større forsamling lenger. Hvis dette ikke fungerer for deg så spør læreren din om det er noen mulighet for å få fremføre sammen med en klassekamerat, det er gjerne betryggende;)

×
×
  • Opprett ny...