Gå til innhold

Angelicus

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Angelicus

  1. Støtter tidligere kommentarer her: sts på en tung grunnutdanning (f.eks. teknisk eller merkantil), pluss et språk du er villig til å sette deg skikkelig inn i. Ta også et par års opphold i landet for å lære deg kulturen, med studier eller arbeide.

     

    Jeg har gjort dette og kan anbefale det. Merk at det er mye arbeide og det kan ta lang tid før det gir uttelling.

    Hvilket språk valgte du da?

     

    Men kan vurdere det ja, har alltid hatt lyst til å reise laaaangt bort fra Norge. Så det kan jo bli en mulighet selv om det tar litt tid.

  2. Noen som vet om det kommer en 80GB versjon til Norge? Har i hvert fall hørt at 60GB versjonen går ut, så da blir det kjipt hvis jeg er nødt til å kjøpe en 40GB versjon som ikke kan spille noen PS2 spill. Men hvis det er krise kan jeg alltids bare bruke PS2 konsollen til å spille PS2 spillene.

  3. Noen som skal på Sonata Arctica konserten den første? Hadde ganske lyst å dra, men vi får selvfølgelig ikke perm før den andre November.. Kjiiipt!

     

    Har bare vært på The Unholy Alliance og Metallica konserten hittill, men jeg satser på å få sett ganske mange andre band også. For tiden hører jeg mest på Melodic Death Metal, så håper at Scar Symmetry eller noe lignende band kommer til Norge snart. <3

×
×
  • Opprett ny...