Gå til innhold

Morsk

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morsk

  1. Sitter å lurer fælt på ein Asus EEE no, men så er jo akkurat dobbelkjernet Atom sluppet så frister å vente på den.

     

    Ein uhøytidelig test viser ganske så ytelesemessig forskjell på Atom prosessorane, så fristar å venta til ein ser EEE pc med Atom N370 i butikken.

     

    Les "testen" her. Legg merke til at det her er testa mellom N270 som er Atom-prossertypen i dei fleste netbooks og mellom Atom 330 som nok vert vanlig i større laptops. (Om eg ikkje las heilt feil). Så ein test av Atom N370 vil nok kanskje vera litt syna litt dårligare resultat enn ein Atom 330.

     

    Problemet er jo at det netbooks med N370 nok ikkje kjem til å dukka opp før etter jul, antar eg !

     

    Atom 330 skal visstnok ikke brukes i netbooks.

     

    kilde: Fudzilla

     

    Utdrag:

    Intel explicitly said to its partners that it doesn’t want to see Atom 330 in any notebooks, and any attempt to launch such a machine would be heavily penalized.

     

    So, the dual-core Atom 330 remains a desktop only toy.

  2. Vel jeg vet at 12 GB versjonen har kommet, men jeg tenker på den svarte 20 GB versjonen, vet noen når den kommer?

     

    Varer med endret leveringsdato:

     

    1,00 STK 374095 ASUS Eee PC 901 hvit, 8.9" WSVGA, ATOM N270,1 GB, 20 GB SSD,11n WLAN,BT,Linux

    Forventet på lager 16.09.2008 (Endret fra: 13.09.2008)

     

    Dette er hva Komplett sier til meg ihvertfall. Dog er denne som du sikkert ser hvit.

  3. Jeg har noe som kan høres ut som det samme problemet.

    Etter at jeg fikk meg et 4870 har det kommet en snodig pipelyd fra kassa. Min pipelyd kommer fra powersupplyet, men den forplanter seg også ut på høytalerne. Dvs når jeg skrur opp lyden så blir også pipelyden høyere. Dette er et tegn på at jeg har skeiv-lastet powersupplyet, dvs drar mye 12V men nesten ingenting på de andre spenningene. Løsningen er å enten laste de andre spenningene mer, eller kjøpe et nytt power som kan håndtere den tunge lasten på 12V.

     

    småkjipt at du fortsatt hører lyder etter at du har byttet PSU... vet ikke helt hva det kan være.

  4. Hvilken server spiller folk på? Tok den øverste, Syd.. noe.

     

    Det er bare en EU server (Sydonblablabla ) og en US server (Shulgoth).

     

    Minigamet har blitt mye bedre nå. De små ikonene anngir tre forskjellige "krav" man må oppfylle. Når man oppfyller disse regner det flott loot fra himmelen. Disse "kravene" kan være å drepe feks 10 zombier, finne 2 sverd og klare ett quest. Før var minigamet litt bugga slik at det resatte hver gang man gikk inn i en ny sone, dette gjorde det nesten umulig å klare de som inneholdt delen med å gjøre et quest siden nesten alle quester slutter inne i en stasjon, altså man må gå inn i en ny sone for å komme dit. Nå resetter det ikke før man har klart det. Mye greiere med andre ord :) På HGL beta forumet var det en post som forklarte alle ikonene, den posten kommer sikkert til å bli repostet snart.

     

    Syns spillet er veldig gøy så langt, det eneste ankepunktet mitt er mangelen på info på alle felter. Er litt kjedelig at man må nilese et forum for å forstå minigamet feks, og det er helt umulig å vite hvor mye dmg man faktisk gjør slik at det blir vanskeligere å avgjøre hva som faktisk er en oppgradering av våpen.

     

    Plager meg også at jeg ikke får tatt med meg karakterene jeg har spillt på, nå etter at de åpnet betaserveren, over til retail siden jeg var i US betaen og dermed må lage meg en ny EU account for retail.

×
×
  • Opprett ny...