Gå til innhold

Aeris

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aeris

  1. Yay! Tusen takk for hjelp ^_^. Gamer mye men akkurrat når det kommer til nettverk/modem/router greier så kan jeg ingenting nesten.

     

    Vet dere noen tips til å booste et wi fi signal?

    Er det lurt å ha flytende channel eller prøve velge noe som ikke ser ut som naboer har? Og vet dere om et bra gratis verktøy for å sjekke det igjen? Glemte navnet på det jeg testa før. :)

  2. Hei! Takk Takk :) Ja litt usikker hva hastigheten er, da gamle huseier ikke visste. (Og har ikke kobla meg opp ennå). Men tipper det er sånn midt på tre) da det sikkert er delt på de andre i huset som bor over og ved siden av.

     

    Er det da like greit å gå for det sistnevte da? Eller gå for den første i tilfelle vi velger å oppgradere senere? ?

  3. Tuller ikke :) Var det han sa iallefall. Men tror at mye av det (om det kommer ut en gang) kommer uansett til å være mye skripta. For om man da bruker motion capture for å styre/animere gutten, så vil det også si at han kan ikke løpe rundt no anna sted enn det de har allerede animert på fårhånd. Får no se :)

     

    BTW: du burde sjekke ut det sære spillet "Seaman" der kan man faktisk kommunisere med fisken som, øh ser creepy ut (den har menneske hode).

    Har prøvd det selv :p Merkelig spill.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Seaman_%28video_game%29

     

    Seaman_Coverart.png

     

    Seaman.jpg

  4. :) Hey, Jeg har en litt kul informasjon ang project: Milo

     

     

    Jeg var på "Digital story telling 2011" seminaret tidligere i år, og Owen O'Brien, Som hadde vært med i prosjektet, viste flere klipp som jeg ikke hadde sett på nettet før,

    (jeg har sett de gamle e3 videoene av Milo). Blandt annet av motion capturing videoer.

     

    Men det mest interessange var at når det var åpent for spørsmål for publikum, så spørte jeg om Milo bare hadde blitt til en tech- demo, og om Milo prosjektet er faktisk noe de jobber med fortsatt?

    Å det eneste han kunne svare på det var humring, et smil og "no comment" :)

     

     

    Cheers

    Lill

  5. Ville gjerne spillt spillet Immortal nevnte over. Høres artig ut :) selv så har jegen egen spill ide. Litt sånn zoo tycoon aktig, men med dyr som ikke eksisterer her på jorden. Pluss masse ressurs sanking og quests.

     

    For mer info, klikk her

     

     

    Men ja, jeg trives ofte med spill som går litt andre veier. Grafikk har aldri vært noe som teller mest, synes nå jeg. Er faktisk mange spill som er en av favoritt spillene mine, selv om de er gamle. Freks "Fallout 2" ^_^

  6. yay! til Dungeon keeper og syndicate spill. ^^

     

    Håper også på remake av Final fantasy VII (...noe jeg tror faktisk vil skje, ettersom SquareEnix faktisk gradvis lager remaker av alle gamle FF spill, (tror de har kommet til FFIV remake))

    Samt enig med at en oppfølger til The guild hadde vært nice. (ikke en teit expansion pakke som bare gir deg nytt kart <_< )

     

    oh! og flere zoo tycoon eller theme park spill! :love:

  7. :D takk skal dere ha, super koselig!

     

    Skal ta det du sier til ettertanke Todda :) Får se hva jeg får tid til senere. Ikke bare bare å researche med slitsom dysleksi Xp hehe.

     

    Paulex : anbefalder å ta en utdanning i noe du brenner for :D Man skal jo trossalt jobbe nesten halve livet. Så greit å velge noe man trives i.

     

    Vikingkylling: ih, ja er veldig glad i morrowind ^^ Mye mer enn oblivion for å si det sånn, aner ikke hvorfor da, men noe var det.

     

    Men ja, får bare håpe markedet for spillutvikling i Norge ikke minsker med åra.

  8. Hihi takk skal dere ha! :D

     

    Musikken er fra "The Elder Scrolls III: Morrowind" :love:

     

    Å ja det er sackboy ^^ kjøpte den på GameStop.

     

    Skoledagen slutter Ca 4, men man kan sitte igjen på skolen til kl 12 på natta. Om man skal sitte lenger må man spørre om et midlertidig natt pass :)

    Jeg pleier å komme på skolen ca kl. 8 på morgenen, og reiser ca 9 på kvelden. Men det er for at jeg må ta to busser hjem og om jeg tar en senere buss, så må jeg vente 40 minutter på neste buss ved bussskifte. :O

     

    3D design linja på skolen varer bare 1 år, men, får se om jeg bygger på med ett år til på "3D animasjon" der borte :)

×
×
  • Opprett ny...