Gå til innhold

deimoss

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deimoss

  1. Takk for tipset, deimoss, tar notis av det navnet, tror faktisk jeg har sett det corpet nevnt i EVE-forumet. Foreløbig venter jeg og ser hva som skjer, da jeg har veldig få og dårlige combatskills. Min avatar er miner / prospector, kort sagt industri, så combat skills tar ekstra tid å lære for meg. Fordelen er jo at en kan bedre forsvare seg når en f.eks. miner, om en har trent seg opp for bedre våpenbruk, supportskills og forskjellige typer skip. I så måte kan jeg bruke f.eks. Vexor, og BC er målet for lvl 4 missions. PvP i rimeligere farkoster virker morsomt og veldig utfordrende. Så langt har jeg bare blitt jaget litt rundt i 0.4 sec, hvilket tvang meg til å bruke scanneren aktivt og lokalisere vedkommende som var etter meg slik at jeg kunne se når det var noenlunde klar bane ut derfra.

     

    Jeg vet forsvinnende lite om PvP med tanke på at jeg som nevnt ikke har førstehåndserfaring med det, men har brukt en del tid til å lese om både det og andre aspekt ved spillet, og det slo meg tidlig hvor utrolig stort og fleksibelt EVE er. Jeg visste det var stort da jeg begynte med det, men hadde egentlig ingen anelse om at det har slike dimensjoner både med tanke på fysisk (virtuell) størrelse og spilleraktivitetene.

     

    Og der sølte jeg nettopp en diger kopp full av varm te utover skrivebordet, gulvet og en bok fra biblioteket.. *gråter en skvett* :p

     

     

    Hei, bruk av BC på lvl4 missions kan jeg garantere KUN vil føre til enda flere tårer. Du trenger minimum BS med en T2 tank på. (Raven og Dominix er de 2 mest populære valgene)

     

    Dessuten kommer dere til å bruke kun Frigates på PvP-Basic kurset, og skillsettet du trenger kommer neppe til å ta mer en ettpar dager. Sålenge du kan bruke: Warp scram, web, MWD, og noe våpen.

     

    Angående billig PvP; om du orker trene opp til en Rifter og små AC så har du mye morro bare der. Om du dør mister du ca 300 000 max. Jeg har sett folk bruke dette skipet med 400 000 SP (dette var før alle nye chars started med 800 000 SP) og de tok ut både frigates, destroyere og cruisere. Det er mye psykologi i PvP, og veldig mange fryser helt når de blir angrepet, og blir "deer in headlights"-effekt.

  2. Jeg tror jeg vil anbefale deg Portal. Det er ett ganske unikt "tenke"-spill der du må virkelig pønske til tider for å komme seg gjennom brettene. Har ikke sett en eneste dårlig kritikk av det, og jeg tror det appellerer til veldig mange som normalt sett ikke spiller spill. Det er laget av Valve (Half-life etc) så det er av meget høy kvalitet.

    Det ER vanskelig, men ikke på den måten som krever årevis med erfaring fra CS eller lignende. Det er mer en slags morsom logisk utfordring som kan trimme de små grå litt.

     

    Litt info: http://www.gamespot.com/pc/action/portal/i...=result;title;2

  3. GTR 2 (fikk 8/10 i gamer) burde være et alternativ, det kom riktignok sent i 2006, så det konkurrerer kanskje ikke med det som finnes til 360 og PS3. Et annet "spill" som bør testes er BMW m3 Challenge - realisme til det spruter, dog kun M3 og Ringen som kan kjøres. Live for speed er også verdt å sjekke ut.

     

    Hei

     

    Er verdt å merke seg at disse blir regnet som racingsimmulatorer og ikke bare bilspill. (Tenker da på GTR, GTR Legends, GTR 2, LFS og rFactor)

    Det vil si at hovedfokuset ligger på realisme og det å gjennskape følelsen av å kjøre en faktisk racer, med en fysikk som er skremmende virkelighetstro. Vanlige spill som f.ex GT og NFS seriene blir nærmest som puslespill å regne i forhold hva realisme angår.

    Live for Speed er veldig morro på nett om du finner servere med seriøse spillere.

    Ratt og pedaler er selvfølgelig ett must.

  4. Kjøp GTC ifra shatteredcrystal (billigst siden det er ifra USA)

    Selg det ingame for isk. Men bruk secure transfer (hvis du ikke gjør det, kan det bli regnet som å kjøpe isk, da mister du alt)

     

    Heisann. Jeg beklager, men dette er helt feil. Det eneste som skjer om du ikke bruker secure er at du ikke har noe du skulle ha sagt om du blir svindlet. Har gjort dette utallige ganger selv.

     

    Angående patchday er det nærmest blitt allmenn viten at man alltid setter en lang skill før clusteren går ned for patching. Jeg setter alltid på minimum en ukeslang skill på forhånd.

     

    Sundiver: Grei forklaring med tanke på at du ikke driver med pvp selv. Om du vil skaffe deg litt praktisk erfaring kan jeg anbefale Agony Unleashed sitt PvP university. Om du søker en karakter ved navn Rells tror jeg han skulle ha info om hvordan å enliste i bioen sin. Du kan også søke opp Agony Unleashed og se på corp info.

    De skal ha betaling, men tror ikke det er så veldig mye mer en 10m for ett basic kurs.

    Du vil lære alle basics, og om du ikke har uflaks, så vil du få oppleve faktisk combat.

    Jeg tok dette kurset for to år siden, og fikk lære alt jeg trengte å vite for å kunne fly i en kamp patrulje med venner.

     

     

     

    Og ja, uten PvP hadde universet vært dødt. For meg er det eneste grunnen til at jeg fortsatt spiller. Det gir deg ett addrenalinrush som jeg nesten kan garantere du aldri trodde var mulig å få bare ved å spille ett dataspill, men så er det også SVÆRT vanedannende.

     

    Om flere har pvp spørsmål så er det bare å fyre løs.

  5. Glemte å ta screencap men:

     

    x2 3800+ @ 240x10

    3870 stock

    2gb

     

    8531 i 3DM06.

     

    30 FPS i Crysis 1280x1024 2x AA medium, textures og noe annet tull på high.

    Colin McRae DiRT flyr avgårde på max med 60-65 fps.

    Gears of War hakker som faen i flekkene uten at jeg helt skjønner hvorfor. Har andre det problemet?

    UT3 går som smør på max med samme oppløsning som over.

     

    Tror ikke det er så voldsomt å hente så orker ikke sirkusklokke akkurat nå.

     

    Skulle forresten likt å sett lignende stats fra dere crossfire tullinger :) (stock/klokka om mulig)

  6. Hei, i går hadde jeg tenkt til å prøve trial versjon av EVE Online, heldigvis for meg var den en svær oppdatering (Trinity) så jeg måtte vente til i dag. Men nå er det visst sånn at de som installerer det på XP (eller hvertfall oppgraderer til trinity) mister en fil (boot.ini.) som er ganske nødvendig når XP skal starte opp.

    Men det jeg lurte på, til dere EVE fans der ute som sikkert spiller det nå, er det mulig å laste ned EVE uten at denne feilen skjer med meg, vil ikke ta sjansen, så jeg spør for sikkerhets skyld ;)

     

    På forhånd takk :)

     

    Hei, dette var uten tvil en bommert av episke dimensjoner fra CCP's sider bare så det er sagt. Men de fikset dette problemet bare timer etter det ble oppdaget. Jeg har patchet og rebootet som bare det, så du er helt trygg nå.

  7. Hei. Om du bøyer litt på parameteret "gratis", så kan jeg anbefale Eve Online.

     

    La meg forklare:

     

    Eve online koster i utgangspunktet penger, men det finns flere måter å betale på.

    Først har man vanlig med kredittkort, som MMO's flest. Så kan du kjøpe "timecards"; som er en slags kupong i form av en kode som vil gi deg alt ifra 30 til 100 dagers spill.

    Det som gjør Eve unikt, er at utviklerne tillater at folk kan kjøpe og selge slike timecards for spillets egen valutta. (Isk)

     

    Det vil da i praksis si at du kan tjene opp med penger i spillet, ved hjelp av enten missions, drepe NPC's, trading, scamming (svindel, helt lovlig), piratvirksomhet (ransom, selge moduler fra spiller skip du har drept) og mange flere.

    Så kan du bruke disse pengene du har tjent til å kjøpe f.ex 90 dager med fri spilletid for 450 millioner isk. (Prisen varierer)

     

    Jeg har foreksempel ikke betalt en eneste krone for mine totalt 3 spillekontoer for spilletid siden oktober 2006.

     

    Samtidig er det absolutt INGEN levelgrind i eve. Trening av skills går i sanntid, og du trener skills mens du sover, jobber eller spiser middag. Spillet kan være stengt, og når du logger på igjen, er du kanskje ferdig med en skill, og er klar til å begynne en ny.

     

    For å kunne betale på denne måten dog, er du nødvendigvis nødt til å ha litt økonomisk moment; du må ha kunnskaper og ferdigheter til å tjene inn pengene som trengs for å kjøpe timecards. Det kan være vanskelig til å begynne med, så derfor er det vel strengt tatt ikke gratis, men muligheten er nå uansett der for de som er interessert.

     

     

    En siste advarsel; dette spillet er IKKE for de med ADHD eller konsentrasjonsvansker. Ei heller de uten hår på ... tja, hvor en det måtte være :D

    Spillet er enormt, større en alt av spill du kjenner til. Lærekurven er enorm, og vil få deg til å føle deg som en baby når du først logger på.

    I tillegg er eve's univers både kaldt og nådeløst for den som ikke vet å forsvare seg eller velge de rette allierte. I eve er det nemlig spillerne som styrer alt fra økonomi, items og det politiske klima. Feil mann på feil plass til feil tid vil somregel alltid bli drept av noen høyere på næringskjeden, og da er det ikke snakk om respawn med litt redusert durability på noen items. Her mister du alt. Skipet som du jobba i 2 uker for å få råd til, og alle modulene på det, som du valgte ut så møysommelig. Borte på 10 sekunder!

     

    Ja, og så selvfølgelig verdens kraftigste gameserver, innehaver av flere verdensrekorder i antall brukere.

     

     

    Dette ble så jævlig mye lengre en jeg hadde tenkt :S

  8. Har en gammel demo replay i Ut2004 med fatal1ty POV (husker ikke map)

     

    Mannen har faktisk en helt vanvittig refleks og helt rå hitscan aim. Har ikke sett noen med like bra refleks i det spillet. Det inkluderer gamle helter som fnatic-Lauke eller sk|GitZZ.

     

    Men det stemmer som flere her sier, det handler like mye om powerup timing og map control som om aim og bevegelse. Det er først når alle disse tingene klaffer sammen, at man virkelig kan snakke om ferdigheter.

    Det var det som gjorde han god, i hans "prime". Han øvde og spillte mer en andre, rett og slett.

    Selv blir jeg sliten i hodet etter 1-2 timer med UT i strekk, mens det for han ikke var uvanlig med sessions på 5-6 timer. Da er du en maskin, og det å vinne er dermed like naturlig som å puste.

     

    Han har dog ikke spillt UT siden 2k3 på professjonelt nivå.

    Man skal ikke være inaktiv særlig lenge før ferdighetene minsker betraktelig.

     

    Virker også som om flere her ikke helt skjønner hvilket ferdighetsnivå det er snakk om her.

    Denne "ja jeg var blant de beste i gata for 3 år siden"-argumentet holder rett og slett ikke mål her.

     

    Samtidig må folk huske at en av grunnene til at mannen er så kjent, er pågrunn av markedskreftene som ligger bak. Fra hardware produsenter og lignende som bruker hans navn som ett banner for å lokke kvisete tenåringer med pappa's kredittkort.

    Stort sett alt av hardware som er kommet under hans navn er mildt sagt sub-par da, men det er en helt annen historie :)

     

    Dessuten; theres always a bigger fish...

  9. Ok, de som mener Gud skapte alt liv, og følger med på alt som skjer på jorden, er kort forklart en altvitende kraft som vet alt om alt.

     

    Hvordan forklarer kristne da reformasjonen, korsfarerne, pesten, Adam og Eva, og faktum at Adam og Eva er vist som hvite mennesker når epler stammer fra Asia, flat planet, sentrum i universet, egyptisk tro som er ganske lik, snakkende slanger, mann som het kristus som kunne gå på vannet helbrede syke gjøre vann om til vin dø og gjennoppstå for alle øyne å se. UTEN at en eneste historiker rundt området fra etter år null har skrevet om ham....

     

    Alle evangeliene i NT ble skrevet etter "år null". Jesus skal visstnok også være den mest dokumenterte figuren I historien I tillegg. Om du vil vite mer om disse andre hendelsene så er det rimelig enkelt å finne slik kunnskap på nettet.

     

    Det virker for meg som om du bare roper ut i verden om ting du ikke forstår og forventer at "de kristne" skal komme løpende og ramse opp verdenshistorien for deg. Det fungerer ikke sånn.

     

    din samvittighet er din tanke, og din tanke er styrt av seg selv, ikke av gud.

     

    Nåvel, dette har du nå i alle fall helt rett i...

     

    Lykke til videre på din søken!

×
×
  • Opprett ny...