Gå til innhold

ZoDz

Medlemmer
  • Innlegg

    2 640
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZoDz

  1. Jeg burde ikke ha sett denne tråden. Det er ikke morsomt når man er en fattig student :p

     

    Noen av mine klokker:

     

    ska537p1-ska537-ska537p-seiko-kinetic-100m-analog-gents-watch.jpg

    $(KGrHqN,!l0FFzmCf)KsBRdWK+ZYDw~~60_35.JPG

    G33501M1.JPG

     

    Jeg har ett par til men sitter på en dårlig jobb pc som ikke lar meg hente bilder fra instagram. Men men. Disse tre jeg bruker mest da de andre jeg har er litt vell flashy/store.

     

    Edit: Ser nå at den første modellen jeg posta ikke er helt den jeg har. Jeg har den som har litt mindre detaljer og er helt slett på ur ringen. Min har også tynnere visere.

     

    Og den Grand Seikoen du postet kvasbo, satan den er vakker. Hadde jeg klart og spare så mye vedsiden av så hadde det blitt mitt neste kjøpt ;_;

  2. Det var grufult og direkte stygt : ()

    Hva gikk gjennom hodet på de som har redigert bildene når man setter på fat med skjetting på par vinger som ser spinkle ut. Aldri i livet at modellen og de vingene kunne holdt det oppe. Var heller ikke mye å skryte av proposjoner og sømmene mellom det som er klippet inn. Noen burde tenkt litt mer på "troverdigheten" til bildene spør du meg...

    Det verste er vel at de har fått mer enn godt nok betalt for dette her

    Likte best krabben - den ved siden av sverdet. Skulle sikkert forestille en "kreps".

     

    Nei - huff - dette var fæle greier!

     

     

    Vel - la meg ikke overdrive. Bortsett fra manglende skygger, dårlig photoshopping, dårlig blending, fæle rekvisitter, unaturlige positurer, forferdelige stock-illustrasjoner, blæh komposisjon og at det skjærer i øynene, så var da ikke dette en altfor stygg "klipp ut bilder og lim inn på tilfeldig bakgrunn"-collage?

     

    Det er jeg som har tatt bildene og det var temmelig dårlig planlagt. Jeg møtte opp, fikk vite hva jeg skulle ta bilder av også tok dem seg av retusjen. Ikke så morro og ha navnet mitt på det her. Det eneste bildet jeg liker er bildet av jomfruen (jeg liker kun selve bilde, ikke hele compositen).

    • Liker 6
  3. Nå blir det å spare penger så jeg kan starte på sleeven min. Tenker meg en hanya maske på skuldern og en del sakura blomster under. Jeg har tenkt til å starte med half sleeve på underarmen. Tenker noe ala denne her: 5619781581_63433fd86c_b.jpg Tenne øverst skal bort og vil endre øynene litt. Tenker å ha den i BW. Hvem bør jeg dra til? Kai på leading light kansje? Hmmm. Jeg har lyst på en BW sleeve med røde eller rosa sakura/blomster.

  4. Har ikke lyst og si det her, men går det som det skal så slipper jeg frykten for leverkreft, skrumplever, måtte gå til dialyse og mye mer :thumbup: Tusen takk :yes: Er på min 10ende sprøyte nå...så er bare 14 igjen.Er ferdig i slutten av april.Han skal helt klart sjekkes ut ja.Vet du noe om timepriser eller øktpriser? ( litt mye og håpe på kanskje, men jeg spør:P )

    Tror ikke han ligger over 1000kr timen. Tror han er billigere enn det og. Han elsker og tatovere og gidder ikke prise seg selv så høyt etter det jeg hørte. Skal forhøre meg mere om det imorgen :)

×
×
  • Opprett ny...