Gå til innhold

arejh

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arejh

  1. I vognkortet på min Alfa GTV sto det inntil nylig "Fiat Alfa Romeo 916", så vognkortet er ikke alltid noe å gå ut fra...

     

    Men luftehullene i panseret indikerer i utgangspunktet Cosworth - ikke si at det er en eller annen luring som har sveiset på Sierra front og bakende på en Escort cab?

     

    Edit: Ascona/Keinath cabriolet. Med Sierra front og bakende.

     

    Har ikke tid til å legge ut noe nytt. Det er fritt fram for hvem som helst.

  2. Bristol Fighter er riktig. Beklager hvis den har vært oppe før - det må være lenge siden, jeg har lest sånn cirka de 200 siste sidene :) men ja, det er den eneste forhandleren i verden, i Kensington High Street i London. Der står det til enhver tid 2-3 biler, og ryktene vil ha det til at Bristol a) bare selger til kunder de har lyst til å selge bil til - hvem som helst får altså ikke kjøpe, og b) aldri har brukt et rødt øre på reklame. De selger biler kun på sitt gode rykte, til en liten omgangskrets. Selve bilen har motor fra Dodge Viper og skal etter hva Bristol hevder ha en toppfart på over 400 km/t i den hissigste varianten.

     

    Vær så god, RCP-88!

  3. Vi skal til England ja, det er riktig. Det er flere her som har gode poenger, men det er litt lite spesifikt foreløpig. Kan jo nevne (bare for å understreke at det ikke dreier seg om noe japansk) at prisen på basismodellen ligger på over to millioner kroner i England (før momsen er lagt på). Litt mer eksklusivt enn noen Honda på markedet, altså :)

  4. Hvis det er riktig at den er japansk så tenker jeg mest i retning av Daihatsu eller Hino. Men har ikke klart å finne noe som ligner det aller minste, så jeg ga opp (i protest mot tidenes kjedeligste oppgave) ;) - no offense!

     

    Det er liksom overhodet ingenting i bildet som hinter i noen retning som helst, og da blir det rimelig håpløst å finne svaret. Så jeg overlater glatt ansvaret til noen andre...

  5. Det ble enklere da jeg så en Imp i bakgrunnen og husket at jeg hadde sett den før og at den hadde noe felles med Imp...

     

    Nettopp :) jeg kunne jo fjernet Imp'en, men tenkte den kunne være et greit hint!

     

    Etter hva jeg kan forstå så skal det vel egentlig være din tur, Mythos - siden oppgaven SeaLion klarte ikke egentlig hørte med til i tråden her, men var en mellomløsning i påvente av ny bil fra Rublings.

×
×
  • Opprett ny...