Gå til innhold

Patrokolos

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Patrokolos

  1. Det finnes mer enn nok av Graveland/Nokturnal Mortum/Moonblood mp3'er på Soulseek. Begynn å hør på dem, så vil du ikke høre på NFSU musikk lenger.

    Idiotisk innlegg OG

    Dette er ulovlig å si på forumet... Leder til piratvirksomhet :angry:

     

     

    Jeg kan garantere deg, faktisk med 99,9% sikkerhet, at du ikke finner noen av desse artistene i noen som helst platebutikk i Norge. Så sånn sett, kan du slappe helt av.

    Kanskje det går opp for deg hvordan du misforstod, nå. Mitt utspill står fremdeles ved lag. Så kan man jo bare håpe at du får lest dette, før en moderator kommer og sletter/låser denne thread'n, fordi jeg måtte bevege meg enda mer off-topic, for å forklare dette til deg.

  2. Det finnes mer enn nok av Graveland/Nokturnal Mortum/Moonblood mp3'er på Soulseek. Begynn å hør på dem, så vil du ikke høre på NFSU musikk lenger.

    Idiotisk innlegg OG

    Dette er ulovlig å si på forumet... Leder til piratvirksomhet :angry:

     

    Du kan for eksempel se hva artistene heter og gå og kjøpe plata i butikken :idea:

     

    Her er jo tracklisten ihvertfall :

     

    Overseer - Doomsday

    Overseer - Supermoves

    X-ecutioners- Body Rock

    Crystal Method - Born Too Slow

    BT - Kimosabe

    Lost Prophets - Ride

    Rob Zombie - Two Lane Blacktop

    Static X - The Only

    Element 80 - Promises

    Jerk - Sucked In

    FC Kahuna - Glitterball

    Andy Hunter - The Wonders of You

    Asian Dub Foundation - ?

    Junkie XL - ?

    Nate Dogg - ?

    Fabolous - Holla Back Youngin

     

    Enig med deg, denne musikken er helt genial i NFSU. Jeg er gedigen technohead så Overseer, BT, Junkie XL og Crystal Method var jo bare konge å få med seg

    Jeg kan garantere deg, faktisk med 99,9% sikkerhet, at du ikke finner noen av desse artistene i noen som helst platebutikk i Norge. Så sånn sett, kan du slappe helt av.

  3. Sjekk din egen ping. Om du har prøvd så mange servere, og opplever det du kaller "lagg" på alle, så er det nesten sikkert, at det ikke er lagg du opplever, men hakking. Du kan jo også prøve å spille single-player. Jeg sverger ved min søsters fremtidige grav, at du ikke kommer til å oppleve lagg der. Det du nesten garantert kommer til og oppleve derimot, er hakking. Så kjøp deg en Radeon 9600XT. Rimelig, og relativt kjapt.

  4. Hvor er det han er? Mistenker den tredje offiseren for å være offer for den samme buggen jeg så en av MG42-soldatene, også var offer for. Soldaten var usynlig. Jeg kunne se MG'n skyte, og bevege på seg. Men det var ingen som stod der. Begge de 2 første offiserene stod jo på samme plass, så da er det normalt, at man må slite litt, for å finne den siste. Men så er det ganske begrenset området man kan se fra vinduet, og man kan jo ikke gå ned, for så å bevege seg forbi tanksen, bak tyskerene sin barrikade. Da kommer det alltid en "helt tilfeldig" bombe. Tenkte kanskje offiseren stod i døråpningen, til det store huset i midten der, som alle soldatene spawner fra, men såg ingenting, da jeg bevegde meg ut til midten av den røde plassen. Noen som kan avsløre hvor denne offiseren befinner seg ?

     

    NB: Ja, jeg er klar over at det er flaut å spørre om hjelp i et så linært spill, men må man, så må man.

  5. Heh... Noen andre som har prøvd sin 1.09 fyr i 1.10? Helt for jævlig!

    Spørs hvor langdt du er kommet. Er du i Avt V Hell kan du bare glemme det, selv om du er lvl 99 :)

     

    Er du derimot rundt lvl 15-20 går det enda fint. Så lenge jeg ikke tar på players 8 igjen :D

    Barbar på lvl 85 ellr no... Sleit max :yes:

    Om dere siger rundt med Shaft og Lightsabre, så sliter dere nok ja.

  6. Helt utrolig å lese denne thread'n. Hvor i Helheim får dere denne moralen/etikken fra? Det er meg revnende likegyldig om noen stjeler HL2 src/beta, om aviser skriver om det osv osv. Måtte til og med dra frem smilebåndet underveis, her. Noen poster måtte jeg skippe, siden de var totalt kvalmende. Dere fremstår som en samling ekstreme kristne/medlemmer av en sekt.

     

    Life sucks, get a fucking helmet!

     

    Om noen år vil du nok forstå flere kommentarer her... og ikke minst "hvor vi får moralen/etikken fra".

     

    (bare for å hjelpe deg litt på vei til å forstå oss bedre foreslår jeg at du leser litt introduksjonstoff til generell filosofi og kanskje følger med litt mer i samfunnsfagtimene)

     

    Ah, så mangel på moral/etikk, har med hvor gammel en er. Ok. Til din informasjon, så er jeg ferdig med skolegang, og går i arbeid. Men for all del, fortsett å tal fra såpeboksen din.

  7. Helt utrolig å lese denne thread'n. Hvor i Helheim får dere denne moralen/etikken fra? Det er meg revnende likegyldig om noen stjeler HL2 src/beta, om aviser skriver om det osv osv. Måtte til og med dra frem smilebåndet underveis, her. Noen poster måtte jeg skippe, siden de var totalt kvalmende. Dere fremstår som en samling ekstreme kristne/medlemmer av en sekt.

     

    Life sucks, get a fucking helmet!

×
×
  • Opprett ny...