Gå til innhold

Exinferis

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exinferis

  1. Så blant julebrus å julepynt, så er det jo disse julegavene i år også da, å da har jeg en ide om en slags media streamer til en min far.

     

    streaming av hd film er ingen nødvendighet, dette blir først å fremst brukt for streaming av bilder fra PC nede i kjeller til TV i første etasje.

     

    Så det er noen ting som er nødvendig:

    -Wifi for netverkstilkobling, ingen mulighet for kabel

    -Relativt lett å bruke, oppsett vil bli gjort av meg, men bruk skal være lettvint å bruke.

    -Fjernkontroll, logitech harmony one skal også bli kjøpt innen rimelig tid, så dette må kombineres

    -Så billig som mulig :p

     

     

    Har drivi å lett litt rundt, men finner ingen som passer til de tingene jeg trenger, så spørsmålet er ganske enkelt, har noen sett noen streamere som ligner?

     

    :)

  2. Plutselig en kveld her så restarta PC-en seg helt uten videre, og den sto fast på POST, i en loop.

     

    Etter å ha prøvd å fjerne alt unødvendig som kan trekke strøm, skifta skjermkort, cleara cmos, flasha cmos med siste bios, så fant jeg ut at det var rammen sin feil.

     

    Har 4x1gb Corsair ddr2 6400 brikker.

     

    Når jeg har 2 brikker i vanlig dual channel, er den stabil som stein, men med en gang jeg dytter inn 1 eller 2 brikker til så får jeg problemet igjen. Har prøvd alle mulig kombinasjoner, dual channel med slot 1 og 3, 2 og 4 etc etc.

     

    Er det hovedkortet som er synderen?

     

    C2D E6600

    ASUS P5W DH

    4GB Corsair 6400

    EVGA Geforce 8800GTS 512mb

  3. Hmm, mulig det er at den går varm, men har hatt denne PC-en et år eller noe, å dette har aldri vært et problem før :hmm:

     

    Blåste gpu fri for støv, å la samtidelig merke til at cpu vifta var helt full av støv, tror den lå på ca 50grader, er det nok for at det crasher kanskje

  4. Så har fått et problem når jeg spiller, har ikke hatt problemet hele tiden, men nå i det siste har det bare blitt verre å verre.

     

    Skjermbildet fryser, lyden looper å etter hvert så restarter PC-en seg, noen ganger så får jeg en feilmelding om at nv4_disp har forårsaket en feil bla bla. Så det jeg lurer på er, om noen vet, er dette pga at det er fysisk feil på skjermkortet, driver feil, eller kanskje det har noe med onboard lydkortet som jeg bruker. Jeg har hatt cpu overklokka til 3ghz siden jeg fikk PC-en, selv om jeg ikke tror det skal ha noe med saken å gjøre. (prøvd å klokke ned igjen, uten hell)

     

     

    Specs:

     

    Asus P5W DH

    Gainward 7900gt 512mb GS

    C2D E6600

    2GB corsair 6400 ram

  5. Tviler på at kortet "stekes" to ganger - blir nok påført komponenter og pasta på begge sidene først, da mange komponenter mistrives med hele ovnsprosessen.

     

     

    Kort blir kjørt 1 side om gangen, dvs pasta, komponenter blir plassert, og ovn.

     

    Kappilaer kreftene i pastaen vil holde komponentene "fast" til kretskortet

     

     

    Sier ikke at jeg har sett alt som er av pick and place maskiner, men har mine tvil paa at de legger pasta, og monterer paa begge sidene før ovn :)

×
×
  • Opprett ny...