Gå til innhold

plitter

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av plitter

  1.  

     

     

     

     

    Transmission har én defualt mappe, og man må bla seg frem hver gang man skal legge en nedlasting i en annen mappe. Veldig tungvindt med serier etc.

     
    Høres ut som om du overså funksjonen "Groups". Når du legger til en ny torrent, så har du nederst i hjørnet en nedtrekksmeny som raskt lar deg velge mellom ulike grupper, og hver av disse kan ha en standard mappe knyttet til seg (bilde 01). Videre så kan du legge til spesielle kriterier til hver gruppe (bilde 02), hvilket fører til at denne gruppen velges automatisk når du legger til en torrent med en gitt type innhold. (Eksempelvis navn, kommentar, filtype og tracker-adresse, litt som en avansert spilleliste i et musikkprogram).
     
    O4OTcEyl.png
     
    99oowLyl.png

     


    Ja det er jo en mulighet. Litt mer knot å sette opp, men praktisk når man har gjort det. Er det enkelt å backe opp settings tro?

     

     

     

    Rtorrent har ei rein tekstfil for settings, trur du kan ha mulighet til å dele opp filen i fleire filer. Men koffor gjøre ting vanskelig :p

  2. Jeg er selv veldig usikker på hvordan dette i det hele tatt skal fungere.

     

    Har disse selskapene evnen til å bryte opp hva enn encryption standarer som brukes av de fleste klienter?

    Jeg antar egentlig nei, så da er det eneste de har å gå på det faktum at person X deler *noe* med andre i samme P2P-nettverk. Det er sammenliknbart med å se en person gi en annen person en pakke under en mørk bro, og anta det er heroin og en pistol.

     

    Er det noe jeg ikke har fått med meg, og ukonlusivt bevis er nå nok til å dømme noen? Er det nå nok at en person X assossiéres med et nettverk antatt "kriminelle" til å dømme han?

     

    Jeg betaler månedlig for Netflix og Spotify, og bruker flere tusen i året på kino, om jeg skulle fått et slikt brev i posten blir det månelyst.

    Trur det holder at dei har lastet ned torrenten og at dei har ip adressene etter at filen er ferdig nedlastet.

    • Liker 1
  3.  

     

    kan disse aktørene snike seg inn på private trackere? Mange private trackere har legal notice som du må godta før du går inn som er knytta til ein eller anna clinton privacy act. Finnes det noe lignende i norge?

    Slike legal noricer er akkurat like mye verdt som papiret de er skrevet på (altså ikke - hvis noen lurte :p)

    1. Er du sikker på at det ikkje finnes regler for kva sivile aktører kan undersøke?

    2. Kan dei bryte seg inn på ei nettside for å skaffe seg torrent filer og sjekke ip adresser?

    3. Kan dei lyge om kven dei er for å få tilgang til ei side og torrentene som er der?

  4. Microsoft skal bare klappe igjen. Android er Google, så logisk nok brukes deres søkemotor. Som et eksempel: Xbox sin søkefunksjon har Bing, og du har ikke noe valg om å endre det.Selskap skal da ha retten til å promotere seg selv, uansett marked.Om saken skal ha noe fotfeste, må det være hos evt. iOS hvor Apple som ikke eier noen søkemotor bruker Google som standard.Og da er det vel ikke Google som skal klandres, men heller selskapet som søker om å bruke deres søkemotor (i dette tilfellet, Apple).

     

    Microsoft måtte slutte å ha Internet Explorer som standard nettleser. Syns det er meir passende å sammenligne det med det. Det er kun når eit marked utvikler seg mot eit monopol at dei må begynne å tenke på at andre aktører skal ha lik rett til å hevde sine tjenester. Som da Opera, Firefox og Chrome såg at deira tjenester vart undertrykt av monopolet til Microsoft.

     

    Om Xbox hadde eit tilnærmet monopol på spillkonsoll markedet så måtte dei nok vurdert at dei brukte bing der også.

  5. Hei,

     

    Tenkte berre å legge i mine to cent om c++. Om du bestemmer deg for å lære c++ så kan du få noen veldig gode kilder på informasjon fra irc på freenode server sin kanal #c++. Når du først kommer deg dit skriv !basic og linker med fantastiske tutorials kommer ut. Eg syntes at http://learncpp.com er genialt. Den lærer deg gode programmeringsnormer. Eg har forhørt meg ein del og veldig mange meiner at http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ har dårlige programmerings normer og at eg for guds skyld ikkje må bruke dei. (bl.a. fordi dei bruker using namespace std; globalt og bruker bibliotek fra c som har blitt laget igjen i c++).

     

    Ellers irc er ein genial plass for å få informasjon. Samme med stackoverflow.

     

    Lykke til, du er på vei inn i ein fantastisk verden.

  6. Er dette eit dumt spørsmål eller... la oss si at vi har 100 kjerner oppå kvarandre og vi ser bort fra varme og effekt. Dette er koblet til EIT brett sant? Korleis skal vi få all informasjonen som dette regner ut på ein fornuftig måte? Spesielt om dette er paralell prossesser og ikkje serie prossesser.

     

    Og om det er serie basert så ser eg ikkje heilt kossen det skal kunne øke hastigheten...

  7. I kid you not... eg prøvde både 3,3 og 3.3 og BEGGE gjorde det om til dato!!! Dette var noe av det mest irriterende eg har vært borti noensinne. Nå virker det som om de cellene eg velger å formatere ikkje gjør slik men ellers så gjør de det... Dette var i ein versjon av microsoft office 2007 som kom fra tvilsomme kilder:P skal sjekke det du foreslo no

     

    Edit: Det ser ut som det fungerte, men eg har ingen anelse om kva som kan ha gjort det andre før det.... men takk:)

  8. I kid you not... eg prøvde både 3,3 og 3.3 og BEGGE gjorde det om til dato!!! Dette var noe av det mest irriterende eg har vært borti noensinne. Nå virker det som om de cellene eg velger å formatere ikkje gjør slik men ellers så gjør de det... Dette var i ein versjon av microsoft office 2007 som kom fra tvilsomme kilder:P

  9. Joda, det går fint så lenge vi har eit fast referansesystem å forholde oss til og at vi veit farten vi har hatt i forhold til dette referansesystemet i den tiden du har lyst til å definere alderen til (for eksempel din fødsel). Om du bruker gjennomsnittsfarten vil du få eit godt overslag:)

     

    (takker til Einstein for spesielle relativitetsteorien)

  10. Tja, no har eg no sett på diskusjonen og har lyst til å bidra med mine "to cents". La oss ta noen grunnleggende observasjoner av tid.

    Tid er forandring, og når dere spør kvifor, så er det av den åpenbare observasjonen at tid ikkje kan bli målt når det ikkje skjer noen bevegelse. La oss si at du er i eit system der alt står stille vil også tiden stå stille,evt at ingen tid er til eller tid ikkje kan måles.

     

    Dette vil også skje i eit system der alt har same hastighet i forhold til kvarandre(altså ingen akselerasjon i forhold til kvarandre).

     

    For da å få tid så må vi ha forskjellig akselerasjon i forhold til kvarandre. Dette får vi ved å vekselvirke med kvarandre, altså svake vekslevirkningskraft, sterk vekselsvirkningskraft, elektrisk kraft og tyngdekraft. (Vi kan ta dette som eit bevis på at vi eksisterer for om vi da ikkje hadde vekselvirket med kvarandre så hadde vi heller ikkje eksistert på ein til no målbar måte).

     

    Konklusjonen blir da at tid enten er vekselvirkning eller at tid er årsaken til vekselsvirkning ;)

  11. Er ved universitet i Bergen, men har ikkje funne noen veiledning for oppkobling med S60.... det er eit åpent nettverk, men du må skrive inn brukernavn og passord når du skal begynne å søke på nettet. Men denne popupen kjem aldri opp for meg.... Det var derfor eg prøvde å koble opp med VPN, men får ikkje synkronisert med policy serveren....

     

    Må gjerne si om eg er fullstendig på viddene:)

×
×
  • Opprett ny...