Gå til innhold

HeinrichVII

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeinrichVII

  1. Du kan vel gjerne emigrere om du føler behovet for det, men jeg står bom fast på mitt om at dette ikke kan sammenlignes med slaveri. En borgerplikt er en plikt og du får både betalt og kompensert for førstegangstjenesten. Kall det sosialisme eller nasjonalisme. Allikevel må det gjøres dersom Norge skal ha en sjanse til å delta i felleskaper som FN og EU.

  2. Det er min sønns karakter, så ikke prøv frekkheter. Du kan gjerne kalle meg gammel, men det reflekterer kun på deg selv og din evne til å takle vanskelige situasjoner. Jeg vet ikke hva du mener med troller, men jeg har aldri i mine dager hørt slike frekke påstander. Det er rett og slett mangel på respekt, og jeg forlanger en unnskyldning.

  3. For svingende svarte! Aldri har jeg sett en verre gjeng når det gjelder skrivefeil enn bare på noen timer på min sønns bruker her på diskusjon.no. I alle mine år som norsklærer har jeg aldri vært i nærheten av større dysleksiprosent enn dagens unge internetforbrukere. Dere kan vente dere en helvetes leserbrev på dette, i morgen den dag! At de unge skal bli så mye bedre enn foreldregenerasjonen. Ikke narr meg til å smile! Jeg gruer meg til dagen hvor jeg skal forlate vår herres jord og stige inn i lyset. Ikke fordi jeg er redd, men fordi jeg erger meg over at mine barnebarn må leve i et miljø som degenererer hjernene deres! Dere skulle skjemmes, alle som en!

  4. Du må da vel for svarten skjønne at du ikke må ha kabinett på komponentene. Det blir alt for varmt og det kan smelte. Det er et mirakel at du ikke har satt fyr på huset med kone og barn inni. Du og hele resten av din generasjon mangler kapasiteten til å tenke; "hva om?" skjerp deg, gutt og ikke ha kabinettet på. Alternativt kan du også åpne et vindu og henge komponentene ut bare for å være på den sikre siden.

  5. Jeg blir så ergelig sint når jeg ser hva dere bedriver. Ikke bare er dere den sløveste generasjonen siden romerne, men i tillegg er dere jo dønn umulige. At du kan kjøre en hel mil uten å merke at parkbremsen er på gjør rett vondt. Min far da han var ung kunne kjenne tælahiven i bakken på førti meters avstand. Selv hadde jeg aldri kunnet kjøre med parkbremsen på. Håper det blir dyrt, slik at du lærer.

  6. Forbannede hippiepøbler. Dere skulle ikke fått vært i nærheten av internettet. Det er deres feil at produktiviteten her til lands synker. Dersom alle hadde sittet hjemme og røkt hasj så hadde vel dere vært fornøyde. Det hadde sett ut som Russland her. Stikk tilbake til jungelen om dere skal være liberale.

  7. Tja... Det spørs vel alt på om jæveln veit at det var du som gjorde det... Kunne jo prøvd det i mørket med maske eller skokrem e.l?

    Alteeernativt kunne du jo (siden BEGGE visste mye om hverandre) du jo ha røpet aaalt han noen gang hadde sagt eller innrømmet. Du kunne jo ellers ha gjort noe sinnsykt dumt og lagt bevis der som pekte på HAN. Som en hanske han er glad i eller noe han går med ofte. Aaah, smertefryd.

    Men seriøst. Og jeg vet det er mange som er enig med meg. At om noen hadde bynt å lagt ann på dama di, da hadde du nok selvfølgelig banka han littegranne. Eller straffa jæveln. Ikke lat som at du ikke hadde gjort det, for det hadde du nok ;) Kan jo ha en samtale, men fysisk vold er bare mye mer belønnende. Føles bedre! ;P Hahahaja. Selv om du som sagt kan komme opp i problemer... Klar til å offre myyyeee for et par sekund med reeen nytelse?

×
×
  • Opprett ny...