Gå til innhold

butare

Medlemmer
  • Innlegg

    443
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av butare

  1. Usikker. Men jeg håper du tar med i beregningen at tastaturet du kjøper der borte ikke har alle tegnene malt på samme sted som du er vant til i Norge, og at strømforsyningen muligens er beregnet på 110 volt, mens vi i Norge har 220 volt i stikkontakten.

     

    Såvdt jeg har hørt er det i det minste ikke toll på data og bøker.

     

    220v på alle maskiner fra Apple. Tastatur problematikken er minimal sammelignet med besparelsen. Jeg kjøpte maskin når jeg flyttet tilbake og alt fungerer perfekt.

  2. Setter pris på info her, men det jeg er ute etter er å sette låter som ALARM-tone, ikke ringetone.

     

    Dette går desverre ikke. Det er lov å håpe at dette blir mulig i senere ROM oppdateringer.

     

    Joda, det går så bra så :)

    Men, den må være en wav fil, ikke mp3. Og så putter du den i windowsmappa ;)

     

    La til alarmtonen min her. Våkner du ikke til den er det noe alvorlig galt! :D

     

    Det hadde jeg ikke fått med meg. Nice. Man lærer så lenge man lever.

  3. Hei alle medbrukere av HTC HD 2!

     

    Jeg er en ganske fersk HTC-mobilist, og sliter litt med å komme ordentlig i gang med min nye HTC HD 2. Jeg har aldri hatt touchtelefon tidligere, så jeg er nok litt nybegynner.

     

    Jeg lurer f.eks på en liten ting: Jeg koblet til mobilen til PC'en og sendte over en låt fra PC'en til mobilen. Det funket ok. Men skal det ikke være såpass enkelt at man da kan benytte denne låten som alarmtone eller ringetone? Hvordan gjøres dette? Eller må man laste ned til telefonen på annen måte, for en kostnad?

     

    Ellers er jo dette en veldig lang tråd blitt. Lurer derfor på om det er noen som kunne ha kommet med noen korte og greie tips for hva jeg burde laste ned eller andre ting som en nybegynner helt sikkert ikke har fått med seg? Blir litt svimmel av å lese gjennom hele denne tråden, og mye av det som er skrevet føler jeg er litt avansert for meg - på dette tidspunkt. Har jo planer om å lære meg mer og mer etterhvert selvsagt :)

     

    Allt innspill mottas med stor takk!

     

    For å legge en sang som ringetone, finner du sangen i utforskeren, hold fingeren på sangen til en meny popper opp og velg "sett som ringetone"

  4. Min nye HD2 fryser gang på gang. Etter noe tid får jeg ikke tent skjermen etter den har værti hvile. Dette gjentar seg gang på gang. Jeg må kjøre en soft reset for å få liv i den igjen, og når den starter blir den ofte bare stående med oppstartbilde og ROM-versjon++ i rødt nederst på skjermen. Etter en stund blir skjermen stående å flimre og starter aldri helt opp

     

    Jeg har siste ROM-versjon og har prøvd både hard og soft reset. Siste gangen(etter hard reset) nå la jeg bare inn exchange-informasjon og det tok en times tid og telefonen var like forbanna stille. Bare lys i tastene og ellers dødt

     

    Man skulle da forvente at en telefon til 5k' som beskrives som tidenes råeste telefon skulle takle exchange....? Tips anyone?

     

    Telefonen tåler absolutt exchange. Men som alle andre produkter, det være seg biler til 500 000 eller telefoner til 5000 finnes det eksemplarer som det er noe feil på.

  5. Jeg har ikke helt fått innrettet meg etter alt som er på telefonen enda. Men WiFi sto visst på ja. Kan prøve å slå av WiFi og kun ha det på da jeg skal bruke det og se om batteritiden bedrer seg.

     

    Wifi suger en del batteri ja. Jeg opplevde kraftig øking av batteri kapasiteten etter siste ROM oppdatering. Har du oppdatert til siste ROM?

     

    Edit: Hadde 100% batteri klokken 0615 i morges. Akkurat nå står den på 92%. Har aktiv pushmail og surfet littegranne. Veldig fornøyd med kapasiteten nå.

  6. Ja ok, takk for svar. Det kan nesten se ut som noe av svart fargen på ramma er borte og noe av metallet kommer til syne. Men det er litt vanskelig å se, ses best når du har sollys i bakgrunn og vrir telefonen slik at du ser ned i kanten på rammen

     

    Mvh

     

    Litt dårlig med sol lys her for tiden da :) Men har prøvd vri telefonen i alle slags retninger med det lyset jeg har, og kan ikke se noe av det du beskriver. Det kan for meg virke som det er noe på din telefon som ikke er montert rett..

     

     

    Er det noen som kan fortelle om det blir lett riper på skjermen eller baksiden på htc hd2?trenger svar fort:)

     

    Nei

     

    Sjekk denne

     

    hvordan er det på baksiden?blir det riper der?

     

    Største delen av baksiden er dekket av et lokk som er av børstet "stål" eller noe. Har ikke eneste ripe på telefonen etter 2 måneders bruk!

     

    Edit: Ble en sammenslåing av 2 poster som jeg ikke skjønner. Men dere får vel med dere hva jeg skrev..

  7. Hei,

     

    Har akkurat fått min HTC HD2 telefon og den fungerer svært godt, men: på venstre side mellom glass og ytre ramme kan jeg se en gull aktig metall kant/stripe (ca 4cm lang) som ikke er på den andre siden. Dette ses best når du ser telefonen på skrått fra siden. Noen andre som har dete på sin HD2? Kan det være en kontakt som ligger der? Evt glasset som er satt på litt skjevt?

    Er redd det kanskje kan samle seg støv og smuss i kanten.

     

    Mvh

    Trond

     

    Jeg kan ikke se dette på min.

×
×
  • Opprett ny...